Opublikowano czwartek o 21:434 dni 6 minut temu, Josh napisał(a):Jutro w pracy obejrzę całość, przynajmniej będę miał za to płacone. Teraz obejrzałem fragmentami i grafika przekosmiczna, ale niepokoją mnie te ciągłe cutscenki odpalane w trakcie misji. Coś mi się wydaje, że R* dokręci śrubę jeszcze mocniej i będzie jeszcze więcej pierdolenia, skryptów i cinematic experience, za to jeszcze mniej grania niż w RDR2. Cóż, na pocieszenie zostanie buszowanie po świecie i cały opcjonalny content.Cutscenki zapewne będą się same załączały jak dłużej pogramy jedną postacią i przełączymy na drugą bo ta mechanika wygląda identycznie jak w 5. Gameplayowo największy fun w poprzedniej części to było dokładnie to co zostało wrzucone w filmiku wyżej czyli ucieczce przed policją na kilku gwiazdkach przy jednoczesnym strzelaniu do goniących cię aut (mam nadzieję, że dadzą też możliwość wysypywania kolczatek pod koła bo wtedy można było zrobić jeszcze większą rozpierduchę).
Opublikowano czwartek o 21:444 dni Z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jak by to wyglądało jak by od początku robili to pod jakiegoś RTX 5090 a nie zabawkę dla dziecka od sony
Opublikowano czwartek o 21:444 dni HOLY SHIT CHAT xdddpokaz tak mi zmiazgował dupę że nawet nie wiadomo co napisać mądrego. serio jak to kogoś to nie usatysfakcjonuje to najwyższy czas zmienić hobby i przerzucić się na cerowanie sweterkówGAME OF THE FOREVER. Edytowane czwartek o 21:454 dni przez nero2082
Opublikowano czwartek o 21:454 dni Ale odbicia w samochodach to jest mały dramat, szczególnie w ruchu.Tak czy owak animacje, albo światło jak jechali w tym aucie - miód.
Opublikowano czwartek o 21:454 dni Jeśli tak to będzie wyglądać to jest to jeden z rzadkich przypadków, kiedy wybaczam 30 fps. A cinematic experience nie przeszkadza tak długo, jeśli fabuła jest wciągająca, a postacie dobrze napisane. RDR2 to dla mnie top3 scenariuszy wszech czasów w grach wideo, więc pod tym względem jestem o GTA VI spokojny
Opublikowano czwartek o 21:464 dni A pamiętacie jak spekulowano czy w bocznych lusterkach aut będzie się odbijało całe otoczenie? Może na PS7. Edytowane czwartek o 21:464 dni przez Josh
Opublikowano czwartek o 21:494 dni 30 fps żadne zaskoczenie, przy takiej grafice nie może być mowy o 60 na współczesnej generacji. Teraz dopiero preordery wystrzela w kosmos. Trzeba na spokojnie jakas 7 godzinna analize obejrzeć, bo nie ma szans wyłapać wszystkich najdrobniejszych szczegółów. Ale nawet rzut do kosza wygladal duzo lepiej, niz na leaku xDSoundtrack też będzie mocny, w windzie jak Phil Collins wleciał nagle No i cieszy, że nawet w usa drobno złodzieje jeżdżą BMW.
Opublikowano czwartek o 21:544 dni 8 minut temu, Kangus napisał(a):Ale odbicia w samochodach to jest mały dramat, szczególnie w ruchu.Tak czy owak animacje, albo światło jak jechali w tym aucie - miód.No to prawda, pewnie dopiero wersja na PC z rt będzie to dobrze wyglądać. Może że na prosiaku już będzie lepiej, ale jakby tak było to chyba tam by złapali gameplay na Netflixa. Edytowane czwartek o 21:554 dni przez Observer
Opublikowano czwartek o 22:014 dni Na Pro mogą dorzucić odbicia (bo grafika jednak sporo wydajniejsza) i PSSR, ale to Rockstar dużych roznic nie będzie, największą może być 40 fps jak już.
Opublikowano czwartek o 22:034 dni To odbicie wyglądało jak jakiś upscaling typu DLSS. W paru miejscach można chyba było wyłapać. Ogólnie rozpierdol jeśli to tak faktycznie wygląda. Obstawiam, że to jednak PS5 Pro?
Opublikowano czwartek o 22:034 dni 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na Pro mogą dorzucić odbicia (bo grafika jednak sporo wydajniejsza) i PSSR, ale to Rockstar dużych roznic nie będzie, największą może być 40 fps jak już.PSSR i może dobiją do poziomu Ryse
Opublikowano czwartek o 22:044 dni Just now, bisoner said:To odbicie wyglądało jak jakiś upscaling typu DLSS. W paru miejscach można chyba było wyłapać. Ogólnie rozpierdol jeśli to tak faktycznie wygląda. Obstawiam, że to jednak PS5 Pro?Chyba by wtedy nie napisali na końcu captured on base ps5...
Opublikowano czwartek o 22:064 dni Ja dopiero ogladam na 77 calach teraz i to jest popierdolone jeżeli chodzi o animacje, tutaj nowa jakość na pewno.
Opublikowano czwartek o 22:234 dni Jeśli chodzi o oświetlenie, detale, animacje, enpece - no to mamy nową jakość. Nie da się jednak ukryć że możliwości konsol hamują potencjał tej gry. To taka powtórka z GTAV - jak się grało na PS3 to się grało świetnie, ale potem jak wyszło na PS4 i PC to po cofnięciu na PS3 było widać jak wiele rzeczy tam było wykastrowanych. Tutaj też tak będzie, te odbicia na karoserii czy płaskie oświetlenie postaci kiedy nie mamy ostrych źródeł światła to takie typowe przykłady kastracji żeby to osiagało chociaż te 30 fps. Gra po prostu wyprzedza sporo możliwości sprzętu na który teraz wychodzi.
Opublikowano czwartek o 22:274 dni Ale ilość spoilerów z misji to jakieś przegięcie, mogli pokazać samo jeżdżenie po mieście i randomowe napady.
Opublikowano czwartek o 22:394 dni Oglądało się jak dobry film, a co dopiero pokaże pełna wersja gry? Rockstar u szczytu formy jeśli chodzi o grę aktorską i dialogi. Prawie w ogóle nie pokazali terenów zielonych. Cały pokaz skupił się na Vice City. I w sumie tu zakończę oglądanie czegokowiek aż do premiery.
Opublikowano czwartek o 22:584 dni 30 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ale ilość spoilerów z misji to jakieś przegięcie, mogli pokazać samo jeżdżenie po mieście i randomowe napady.Na spokojnie, to było kilkanaście minut ze story, które ma trwać około 80 godzin. Nie ma tragedii.
Opublikowano czwartek o 23:204 dni No spoko takie gta jak każde gta, raczej nie będzie słabo. Natomiast z zamowieniem gierki wstrzymam się do momentu jak wyjdzie recka Digital Foundry apropo płynności i detali grafiki bo coś nie chce mi się wierzyć, że tak to wygląda na podstawowym PS5. Obawiam się jednak rwanych 30 fpsow albo mocnych cięć graficznych.
Opublikowano piątek o 00:524 dni Dla mnie ten materiał dowiózł. To jak to wygląda robi ogromne wrażenie. Preorder dawno na Amazon zamówiony ale aż chciało by się już teraz w to pograć. Szykuje się Goty. Na premierę obowiązkowo biorę urlop. Edytowane piątek o 00:524 dni przez suCCHy96
Opublikowano piątek o 00:564 dni Niby "GTA 6 will run at 30 fps on all consoles". Także Pro pójdzie w graficzkę, ale zobaczymy na premierę.
Opublikowano piątek o 01:064 dni A ja nie biorę urlopu na premiere. Chce się poczuć jak za czasow San Andreas gdzie od grania odrywały mnie pierwsze promienie słońca wpadająca przez okno i ta myśl: o kurwa za 2h do szkoły XD. Takie wzięcie tygodnia wolnego żeby łupać grę to zabija klimacik ;)
Opublikowano piątek o 01:164 dni Uuu ale ich wychujali z nałożeniem ograniczenia wieku. Youtube się powinien już ogarnać z cenzurą na gierki, jak latają tam nagrania z dronów na ukrainie.
Opublikowano piątek o 01:434 dni Swoją drogą na YouTube lub Netflix jest możliwość obejrzenia z HDR? Obecnie jestem w robocie i mam zastępczy telefon więc nie mam jak sprawdzić 😆