Opublikowano czwartek o 19:294 dni 15 minut temu, Mejm napisał(a):Aktora glosowa tej laski taka przecietna mocno.No prosze, taka beka z netflixa i tego przedsięwzięcie, a wszyscy oglądali xdBardzo ładna gra.
Opublikowano czwartek o 19:304 dni Cieszcie się, że nie ma gadających głów, sama gra i rozgrywka. Wygląda to super i oczywiście cały czas leci w 60klatkach, tego zbyt nie ogarniam.
Opublikowano czwartek o 19:304 dni Czekam aż wleci na YT ale po komentarzach widzę, że jest dobrze... Tylko oni i może ND są w stanie wycisnąć z tych konsol coś co wydaje się niemożliwe, to samo było z RDR2 i TLOU2 na PS4.Teraz, Bielik napisał(a):Cieszcie się, że nie ma gadających głów, sama gra i rozgrywka. Wygląda to super i oczywiście cały czas leci w 60klatkach, tego zbyt nie ogarniam.60 klatek na amatorze?
Opublikowano czwartek o 19:324 dni we’re so back baby! Ależ mnie to starmosiło… banik na więcej materiałów, nic mi więcej nie potrzeba.
Opublikowano czwartek o 19:334 dni ciekawe czy będzie można jabłko łukiem stracic.najbardziej rozwaliły mnie te tereny wodne z delfinami i bagna.
Opublikowano czwartek o 19:364 dni Samo zwiedzanie tego świata, szukanie ukrytych easter eggów i napotykanie różnych randomowych wydarzeń to będzie zabawa pewnie na jakieś kilkadziesiąt godzin.
Opublikowano czwartek o 19:364 dni Szczerze to dla mnie słaby pokaz głównie przez to, że to co najciekawsze czyli możliwości to były migawki a reszta to wyreżyserowane cutscenko-gameplaye z kilku misji z początku gry. Jednak ten filmik opowiadający o grze z GTA V bardziej mi siadł bo było samo mięsko a tutaj to można było ziewnąć. Jeszcze sobie na spokojnie obejrzę jak wleci na YT w 4K ale i tak widać że graficznie to inna liga jest.
Opublikowano czwartek o 19:374 dni Sporo smaczków z zamkniętego pokazu dla mediów:https://www.ign.com/articles/gta-6-new-gameplay-details
Opublikowano czwartek o 19:464 dni Trochę śmierdziało jakimś cheat na godmode w tych fragmentach ze strzelaniem albo przeciwnicy strzelają ślepakami. Do tego dało się zauważyć, że postać porusza się jak czołg, czego Rockstar nieogarnia od premiery GTA4. Sam świat i możliwości jakie da jego zwiedzanie to już 10/10, ale obawiam się, że w kwestii reżyserii misji fabularnych znowu gracze będą trzymani na krótkiej smyczy jak w RDR2. No i następna gra od nich pewnie już na mojej emeryturze, bo nowe GTAOnline będzie im drukować pieniądze, że nie nadążą ich wydawać.
Opublikowano czwartek o 19:464 dni 7 minut temu, Patricko napisał(a):Sporo smaczków z zamkniętego pokazu dla mediów:https://www.ign.com/articles/gta-6-new-gameplay-detailsKobita może ci wysłać esemesa, że nie zamknąłeś na klucz drzwi do chałupy albo że czeka na ciebie w łóżku. Samo żyćko, zwłaszcza ta pierwsza część ;d
Opublikowano czwartek o 19:464 dni Wygląda mega super, za jakieś 5 lat może ogram :) Na końcu leci przyjemna muzyczka i brzmi bardzo znajomo, może ktoś kojarzy co to?
Opublikowano czwartek o 19:484 dni Pokaz wyjebany, ale jak na XSX będzie tylko opcja 30fps to ja podziękuję.
Opublikowano czwartek o 19:494 dni Teraz, Masorz napisał(a):Pokaz wyjebany, ale jak na XSX będzie tylko opcja 30fps to ja podziękuję.Pewnie będzie to samo co na PS5, tylko Sony ma umowy marketingowe na promo gry.
Opublikowano czwartek o 19:504 dni Wiadomo że wygląda dobrze, ale jak na cudotwórców z Rockstara to powiedziałbym, przyzwoita robota. Zapewne jak odpali się to w domu na konsoli i będzie można zwiedzać Miami samemu wrażenie będzie zupełnie inne. I tak jest dobrze. Największe wrażenie zrobiła na mnie chyba scena z lotniska w której widać nocną panoramę Vice Vity, wyglądało to bardzo realistycznie. Przy tym poziomie hype'u brak rozczarowania to duży sukces. Trochę większe oczekiwania miałem chyba względem fizyki (momentami odrobinę drewna w animacjach, np. skok Jasona do wody), reżyseria materiału z jednej strony niezła bo pokazuje spory przekrój gry, z drugiej trochę chaotyczna. Klimat z trailera z muzą Toma Petty'ego zrobił na mnie chyba większe wrażenie.
Opublikowano czwartek o 19:504 dni Ja mam ważne pytanie. Jeśli GTA6 wygląda na beggar PS5 tak jak wygląda to po jaki ch...PS6?
Opublikowano czwartek o 19:524 dni 10 minut temu, suteq napisał(a):Szczerze to dla mnie słaby pokaz głównie przez to, że to co najciekawsze czyli możliwości to były migawki a reszta to wyreżyserowane cutscenko-gameplaye z kilku misji z początku gry. Jednak ten filmik opowiadający o grze z GTA V bardziej mi siadł bo było samo mięsko a tutaj to można było ziewnąć.Jeszcze sobie na spokojnie obejrzę jak wleci na YT w 4K ale i tak widać że graficznie to inna liga jest.No plusik - grafika cymesik, ale sam pokaz i reżyseria tego trailera strasznie chaotyczne. Zmieszane to wszystko zostało tak losowo, że sam nie wiem co myśleć. A to co z misji pokazano to sztampa do bólu - strzelanie w budynku, strzelanie z samochodu. Wow, nowe nie znałem. Takie wyszło z tego trochę GTA V Pro BisSiurek tylko lekko dygnął na niektóre widoczki i graficzkę. Edytowane piątek o 08:504 dni przez Cedric
Opublikowano czwartek o 19:534 dni 5 minut temu, puszkin napisał(a):Wygląda mega super, za jakieś 5 lat może ogram :) Na końcu leci przyjemna muzyczka i brzmi bardzo znajomo, może ktoś kojarzy co to?Inner Light - Bob Moses