Opublikowano 26 sierpnia26 sie chciałoby się napisać różnica 3 generacji, ale potem przypominasz sobie że dokładnie tyle minęło między GTA V i VI
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Autor @up a z trzeba pamiętać, że to screen o zachodzie słońca. W dzień będzie pewnie jeszcze więcej ludzi. Swoja drogą, ciekawe czy jak się zostanie na plaży to wraz z nocą ludzie z plaży odejdą czy będą się opalać przy świetle księżyca :D BTW, w GTA2 był taki kod, NEKKID. Powodował, ze wszyscy przechodnie zmieniali się w golasów. Ciekawe czy podobny kod będzie w GTA6, skoro golasów i tak mają wymodelowanych to aż się prosi o takie nawiązanie do starych części :D
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Autor 3 minuty temu, Patricko napisał(a):Stawiam, że będą jakieś imprezy i ogniska w nocy na plaży.Wiesz co, mi chodziło bardziej o taki scenariusz jak np. jest w każdej innej grze:Koleś pali fajkę na rogu ulicy. I to jest jego życiowe zadanie, będzie palic ta fajkę tak długo, jak będziesz na niego patrzeć. Dzień i noc. Tygodniami, miesiącami. TBOGT - były otwarte kluby. Teoretycznie powinny zamykać się np. o 6. Ale jeżeli jesteś w środku tego klubu - to będzie on otwarty tak długo, jak jesteś w środku. Również jak poprzednio - dniami, nocami, tygodniami. Plażowicze w GTA5 - leżeli na kocykach tak długo, aż przestałeś na nich patrzeć. Mogli się opalać w nocy. Dopiero chyba w deszczu wstawali z kocyków :D I takich przykładów mógłbym robić na pęczki. Jestem ciekaw czy plażowicze wraz zachodem słońca pójdą w kierunku miasta (będąc obserwowani przez gracza - bo wiadomo, ze wystarczyłoby odwrócić kamerę i by się zdespawnowali). Czy bedzie jak w kazdym poprzednim GTA - maja jedno zadanie w zyciu i tyle :D
Opublikowano środa o 11:325 dni No bardzo przykra sprawa. Dlatego stosujemy wszystkie możliwe antykonsumerskie sztuczki zaczynając od braku wydań fizycznych a kończąc na płatnym trailerze.
Opublikowano środa o 11:465 dni 13 minut temu, Rooofie napisał(a):No bardzo przykra sprawa.Na poprawę nastroju nowy leakStreamableWatch rideout_customs | StreamableWatch "rideout_customs" on Streamable.
Opublikowano środa o 12:085 dni 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Miła gra będzie. @drozdu7 pożyczysz dla mnie konsole xbox?Chociaż nie wiem czy będę grał Day One w to GTA to mimo wszystko będziesz musiał pożyczyć Sonke od kolegi znów.U mnie bestia Serii X zwyczajnie nie stygnie
Opublikowano środa o 14:225 dni Właśnie a tak serio @Pupcio na czym będziesz ogrywał. Pamiętam że chyba do residenta pożyczyłeś komsole Ale chyba na wersję laktok nie będziesz czekał
Opublikowano środa o 14:365 dni No pisałem że czekam na prawdziwą next gen wersje. W listopadzie przecież zelda. Tak po prawdzie jestem zdziwiony że po gta 5 tutaj takie pozytywne nastroje wobec tej gry
Opublikowano środa o 14:405 dni Przecież to dobra gra była ...Czysta dziewiątka ,ale nie opus magnum tego studia.Poza tym po miłości do Red deada nie wierzę że nie zagrasz
Opublikowano środa o 14:555 dni Czekanie na wersje next gen Zanim zrobią wersje next gen to ta gra już przestanie robić tak duże technologicznie wrażenie, a nie ukrywajmy, że to jest największy powód, dla którego gra się w gierki Rockstara. To trzeba tu i teraz dla pełnego efektu.
Opublikowano środa o 15:405 dni 57 minut temu, Pupcio napisał(a):No pisałem że czekam na prawdziwą next gen wersje. W listopadzie przecież zelda. Tak po prawdzie jestem zdziwiony że po gta 5 tutaj takie pozytywne nastroje wobec tej gryMyślę że większość tutaj ma pozytywne nastroje nie po GTA 5 a po Red Dead Redemption 2. W sumie sam nazywałeś RDR2 gierką żyćka, smutno patrzeć jak się spedaliłeś przez Nintendo btw Rockstar wydał oświadczeniebtw wygląda na to, że R* zaprosił youtuberów do siebie miesiąc temu i poza extended look będzie jeszcze garść innych informacji
Opublikowano środa o 15:535 dni Ich gameplay na netflixie będzie oszukany, na szczęście wiemy realnie jak wygląda gra
Opublikowano środa o 17:185 dni Nie chce wrzucać najnowszego leaka fabularnego dlatego wrzucę tylko jednego screena. Szkoła ubisoftu.
Opublikowano środa o 17:285 dni 5 minut temu, suteq napisał(a):A to finalna wersja? Nie? To na chuj pierdolisz takie głupoty?Ale co ja pierdole gościu? Zagotowałeś się a ja tylko screena wrzuciłem, resztę dopowiedziałeś sobie sam.
Opublikowano środa o 17:305 dni Dobra, dobra. Napisałeś o Ubisofcie a wszyscy wiedza że oni są znani z poważnych downgrade'ów. Mi oczu nie zamydlisz K O L E Ż K O
Opublikowano środa o 17:455 dni Ubisoft był znany z tego 10 lat temu po wpadkach z The Division i Watch Dogs. Od momentu jak im się oberwało za to, to nie przypominam sobie żeby zrobili jakiś ściema trailer który później mocno downgoardowali.