Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Jutro po pokazie chyba mija też embargo na info z zamkniętego pokazu u Rockstara dla pokemonów z jutuba, także będzie zalew informacji.

Opublikowano

Wróciłem do rozgrzebanego RDR2 i interfejs jest tak nieintuicyjny, że już bardziej się nie da. Wybieranie przedmiotów gdzie trzeba wciskać po kilka przycisków i trzymać wychyloną gałkę albo te tutoriale w małym okienku, które wyskakują na moment, kiedy jest się zajętym czym innym np pojedynkiem i zanim zdążysz przeczytać o co chodzi jest już game over. Pewnie w GTA będzie to samo.

Opublikowano
W dniu 19.08.2026 o 09:38, Mejm napisał(a):
  W dniu 19.08.2026 o 08:50, Bartg napisał(a):

Mam nadzieję mechanika tankowania faktycznie będzie

Bedzie, ale to gra o kradnieciu samochodow wiec szybciej bedzie podje.bac kolejny juz zatanakowany. No chyba ze ktos kupi w mikrotranzakcji woz za 50$ to wtedy szkoda porzucic i bedzie stal na cpnie ogladajac 20s animacji

Kurwa,przecież do dzisiaj nie ma choćby fajnych patentów z dwóch pierwszych Mafii(chyba że są w GTA Online,nie grałem,a prosta minigierka była nawet w "pocketowym" GTA Chinatown Wars).

1.Nauka u "mistrza",jak otwierać i odpalać auta.Przy kradzieży mieliśmy wybór,wyjebać szybę lub włam z pomocą narzędzi.

2.Wybór fizyki modelu jazdy,zwykły lub symulacyjny(bajka).

W mojej opinii przecież wogóle GTA V było zubożone względem GTA San Andreas jeśli chodzi o rozbudowanie,rzeczy które można było robić-interakcje CJ-a z przechodniami choćby-świetne(positive-negative talk) Mogliśmy przyjaźnie zagadać z ludźmi i w drugą stronę,ktoś się przysapał,to było z typem jechane,wokalnie i jeśli nalegał,to był klepany. Względem GTA IV zabrano kapitalny model zniszczeń i fizykę.

Także o czym tu można mówić.

Opublikowano

No piątka to jest totalny balas na tle całej serii co tutaj dużo mówić. Nie wprowadziła kompletnie nic nowego poza tą zmianą bohaterów która tylko zniszczyła historie, a reszta rzeczy to po prostu przywrócone rzeczy ze starszych części których nie było w czwórce. O tym zayebanym online przez który nie dostaliśmy dlc do singla i gta 6 w 2026 nawet nie pisze )

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
16 minut temu, Pupcio napisał(a):

No piątka to jest totalny balas na tle całej serii co tutaj dużo mówić. Nie wprowadziła kompletnie nic nowego poza tą zmianą bohaterów która tylko zniszczyła historie, a reszta rzeczy to po prostu przywrócone rzeczy ze starszych części których nie było w czwórce. O tym zayebanym online przez który nie dostaliśmy dlc do singla i gta 6 w 2026 nawet nie pisze )

W dniu 17.09.2013 o 19:08, Pupcio napisał(a):

Dobra,pograłem około 4h no i... jest gotg kurtyzany!

Tak jak podejrzewałem mesjasz zstąpił z niebios 17września no i niszczy wszystko co napotka na swej drodze.

Jak tylko odpaliłem grę myślałem że to mp3 serio ta gra tak za(pipi)iście wygląda że ja nie mam pojęcia jak oni to zrobili,dalej model jazdy,pomimo że kocham ten z czwórki to od razu mi się spodobał ten z v jest trochę bardziej arcade'owy ale przez to gra jest szybsza no i ogółem fajno :D strzelanie to wiadomo majstersztyk,I humor ja nie mogę ze śmiechu przy tych dialogach szczególnie szef franklina mnie rozbraja,a cała mapa to poezja i przywiązanie do szczegółów np.Zaczynam wyzywać kolesia,on mówi że jak to zrobie jeszcze raz to zadzwoni po gliny...no i prawie to zrobił,gdyby nie dostał z młotka w morde xDD best game eva muthafucka 11/10 nasz zbawca gta.

Mocno kurz opadl D

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

To prawda, tak właśnie działa wywalenie 5 bomb na kolekcjonerke tego szrocika i zbiorowe forumowe haluny od hajpu, przy ekspedycji 33 też sie tak dałem porobić na początku, nic sie nie ucze na błędach młodości

Opublikowano

Czapka Los Santos to najlepsze co nam dała piątka )

Dzisiaj wszystkie oczy na Netflixa/YT. Wiadomo ile trwa ten materiał?

Opublikowano
2 minuty temu, aux napisał(a):

gdzies bylo ze okolo 20 min.

Opublikowano
3 minuty temu, aux napisał(a):

20-30 minut

Opublikowano

Jeśli już to gry Rockstar w rzeczywistości wyglądały raczej lepiej niż na trailerach niż na odwrót, i nie będę zdziwiony jak tu będzie podobnie

Opublikowano
14 godzin temu, łom napisał(a):

Ubisoft był znany z tego 10 lat temu po wpadkach z The Division i Watch Dogs. Od momentu jak im się oberwało za to, to nie przypominam sobie żeby zrobili jakiś ściema trailer który później mocno downgoardowali.

Ubisoft i downgrad w grafice, hehehe, ludzie dalej żyją przeszłością.

Opublikowano
Teraz, BRY@N napisał(a):

Może wycieki są z wersji na XSS.

Pewnie nie ma żadnego post processingu na buildzie testera, ale i tak śmieszne, widać jak duży wpływ na grafikę mają efekty.

Przekonamy się wieczorem jak to wygląda! :)

Opublikowano
3 godziny temu, Plackus napisał(a):

Mocno kurz opadl D

Nie on pierwszy się jarał V na początku, a później dostawał plaskacza w ryj po trzech napadach na cała grę i pustej mapie w połowie.

Opublikowano

Początek V był mocny, poznawaliśmy zupełnie różnych 3 bohaterów, a jak Trevor wjechał no to chyba każdy się wtedy jarał, niedługo potem pierwszy napad na jubilera, wydawało się, że potem już tylko w górę reggie

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

Nie on pierwszy się jarał V na początku, a później dostawał plaskacza w ryj po trzech napadach na cała grę i pustej mapie w połowie.

Ja też byłem ofiarą przehajpowania GTA V

To tylko dla śmiechu wstawione ;D

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

HQrox_LW4AINFvJ?format=jpg&name=small

Nic tak nie potrafi zbrzydzić gier jak źle ustawiony poziom czerni :) także ten.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Mam wrażenie, że to ogólnie norma na forumku.

Od mega hajpu na premierę po nazywanie gry przehajpowanym gównem jakiś rok później. Ze skrajności w skrajność.

Opublikowano

Tia na premierę się nawet nie odzywaj jak Ci się coś nie podoba, bo psami poszczują :D.

Opublikowano

Z GTA6 minimum do 5 rano będziemy pisać arcydzieło boże.

Ja tam jeden leak obejrzalem i te dwa trailery. To co pokaza dzis w ogole nie mysle ogladac. Zresztą z kazda gra z reguly 1 trailer i wiem czy chce zagrać czy nie. Reszte materiałow przedpremierowych staram sie unikać.

Na Gta 6 mam hajp przeokrutny. Wiem tez ze zagladajac na gówno strony z pismakami i ogladajac wszystko jak leci to bym mogl sie zniechecic.

Opublikowano

Po spoilerze z Lucią crypto Pana cyberleeka się wyjebało i rozbiło sobie głupi ryj.

image.png

Opublikowano

Netflix potwierdził, że materiał potrwa 26 minut, więc szykuje się sporo konkretów.