Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał(a):

Początek V był mocny, poznawaliśmy zupełnie różnych 3 bohaterów, a jak Trevor wjechał no to chyba każdy się wtedy jarał, niedługo potem pierwszy napad na jubilera, wydawało się, że potem już tylko w górę reggie

Nie mogłem się doczekać, żeby z tego północnego zadupia mapy znowu wrócić do miasta. Tam niewiele było do roboty poza zbędnym polowaniem. I jeśli mapa z 6 jest prawdziwa to znowu w chuj miejsca zajmą jakieś pustki.

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Nie mogłem się doczekać, żeby z tego północnego zadupia mapy znowu wrócić do miasta. Tam niewiele było do roboty poza zbędnym polowaniem. I jeśli mapa z 6 jest prawdziwa to znowu w chuj miejsca zajmą jakieś pustki.

A mi właśnie brakowało tego po czwórce i to dostałem ;)

Opublikowano

No i fajnie, jakby dali samo miasto byłoby nudno. W San Andreas zróżnicowanie mapy było świetne, w V z jakiegoś powodu ta mapka wydawała się mała. Może dlatego że znam już całą na pamięć a w SA mało grałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartg napisał(a):

Po spoilerze z Lucią crypto Pana cyberleeka się wyjebało i rozbiło sobie głupi ryj.

image.png

No sprzedali swój supply po wrzuceniu prawdopodobnie ostatniego leaka jaki mieli.

Nie wiem, ktoś myślał że to jakiś coin inwestycyjny, że ten spadek jest newsem czy o co chodzi? xd

Opublikowano
34 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

21:00

To pewnie koło 22 człowiek dopiero obejrzy bo po coś takiego to Netflix ma nie kupię

Opublikowano

Podejrzewam, że już kilka minut po 21 będzie dało radę znaleźć to w sieci

Opublikowano

Kurczę, czyli nie opublikuje zakończenia, a potem nie wrzuci pc builda na torrenty? Nie tak miało być ;/

Opublikowano

1 godzinę temu, Chewie napisał(a):

W San Andreas zróżnicowanie mapy było świetne, w V z jakiegoś powodu ta mapka wydawała się mała. Może dlatego że znam już całą na pamięć a w SA mało grałem.

Polecam ten film, w ktorym fajnie wytłumaczone jest, dlaczego mapa w SA wydaje sie większą niz w V. Bardzo ciekawa analiza designu środowiska gry, warto zobaczyć.

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
8 minut temu, LeifErikson napisał(a):

Polecam ten film, w ktorym fajnie wytłumaczone jest, dlaczego mapa w SA wydaje sie większą niz w V. Bardzo ciekawa analiza designu środowiska gry, warto zobaczyć.

Te remastery na premiere, gdzie mgly nie bylo pieknie pokazywaly prawdziwy rozmiar mapy

you-can-see-the-whole-map-on-the-sa-definitive-edition-v0-tne7154q00z71.jpg

Opublikowano

Mgła to wlasnie jest jeden z tych zabiegów, a gosc w filmie analizuje 10 elementów.

Opublikowano

Apropo mapy obstawiam że będzie jakieś Portoryko czy coś z Ameryki południowej albo inne Hawaje skoro temat przewodni to kontrabanda. Wzorem z rdr2 i guarmy. Projekt na początku nazywał się americas więc chyba pewniaczek że coś takiego będzie

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

no i chyba jedne z pierwszych plotek mówiły o lotach między państwami, kontrabandach

Opublikowano
2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):

Jedna z pierwszych plot mówiła o locie na księżyc pamiętam.

O to byłoby mega lecisz sobie na księżyc pośmigać łazikiem jak w Twardowsky'm z legend allegro.

Opublikowano

Zwierzątka i polowanie na pewno będą, mnie zastanawia czy będzie jakieś morskie życie, nurkowanie itd.

Opublikowano

A to nie będzie jakichś wojenek o tanie streamowanie z obrazem?

Opublikowano
1 minutę temu, Kangus napisał(a):

A to nie będzie jakichś wojenek o tanie streamowanie z obrazem?

Nie, bo im Rockstar pozwolił.

Opublikowano

Czyli Netflix ubił interes życia, ciekawe ile za tą eksluzywność wysrali

kekw

Opublikowano

No jest lekki hajpik, co tam pokażą.

26 minut to naprawdę sporo