Opublikowano czwartek o 13:024 dni 3 godziny temu, Bartg napisał(a):Początek V był mocny, poznawaliśmy zupełnie różnych 3 bohaterów, a jak Trevor wjechał no to chyba każdy się wtedy jarał, niedługo potem pierwszy napad na jubilera, wydawało się, że potem już tylko w górę Nie mogłem się doczekać, żeby z tego północnego zadupia mapy znowu wrócić do miasta. Tam niewiele było do roboty poza zbędnym polowaniem. I jeśli mapa z 6 jest prawdziwa to znowu w chuj miejsca zajmą jakieś pustki.
Opublikowano czwartek o 14:214 dni Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):Nie mogłem się doczekać, żeby z tego północnego zadupia mapy znowu wrócić do miasta. Tam niewiele było do roboty poza zbędnym polowaniem. I jeśli mapa z 6 jest prawdziwa to znowu w chuj miejsca zajmą jakieś pustki.A mi właśnie brakowało tego po czwórce i to dostałem ;)
Opublikowano czwartek o 14:234 dni No i fajnie, jakby dali samo miasto byłoby nudno. W San Andreas zróżnicowanie mapy było świetne, w V z jakiegoś powodu ta mapka wydawała się mała. Może dlatego że znam już całą na pamięć a w SA mało grałem.
Opublikowano czwartek o 14:314 dni 1 godzinę temu, Bartg napisał(a):Po spoilerze z Lucią crypto Pana cyberleeka się wyjebało i rozbiło sobie głupi ryj.No sprzedali swój supply po wrzuceniu prawdopodobnie ostatniego leaka jaki mieli. Nie wiem, ktoś myślał że to jakiś coin inwestycyjny, że ten spadek jest newsem czy o co chodzi? xd
Opublikowano czwartek o 14:544 dni 3 minuty temu, kudlaty88 napisał(a):O której ten Netflix ma rzucić to gjeta21:00
Opublikowano czwartek o 15:304 dni 34 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):21:00To pewnie koło 22 człowiek dopiero obejrzy bo po coś takiego to Netflix ma nie kupię
Opublikowano czwartek o 15:414 dni Podejrzewam, że już kilka minut po 21 będzie dało radę znaleźć to w sieci
Opublikowano czwartek o 16:044 dni Kurczę, czyli nie opublikuje zakończenia, a potem nie wrzuci pc builda na torrenty? Nie tak miało być ;/
Opublikowano czwartek o 16:104 dni 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):W San Andreas zróżnicowanie mapy było świetne, w V z jakiegoś powodu ta mapka wydawała się mała. Może dlatego że znam już całą na pamięć a w SA mało grałem.Polecam ten film, w ktorym fajnie wytłumaczone jest, dlaczego mapa w SA wydaje sie większą niz w V. Bardzo ciekawa analiza designu środowiska gry, warto zobaczyć. Edytowane czwartek o 16:104 dni przez LeifErikson
Opublikowano czwartek o 16:204 dni 8 minut temu, LeifErikson napisał(a):Polecam ten film, w ktorym fajnie wytłumaczone jest, dlaczego mapa w SA wydaje sie większą niz w V. Bardzo ciekawa analiza designu środowiska gry, warto zobaczyć.Te remastery na premiere, gdzie mgly nie bylo pieknie pokazywaly prawdziwy rozmiar mapy
Opublikowano czwartek o 16:354 dni Mgła to wlasnie jest jeden z tych zabiegów, a gosc w filmie analizuje 10 elementów.
Opublikowano czwartek o 17:234 dni Apropo mapy obstawiam że będzie jakieś Portoryko czy coś z Ameryki południowej albo inne Hawaje skoro temat przewodni to kontrabanda. Wzorem z rdr2 i guarmy. Projekt na początku nazywał się americas więc chyba pewniaczek że coś takiego będzie Edytowane czwartek o 17:244 dni przez Plackus
Opublikowano czwartek o 17:464 dni no i chyba jedne z pierwszych plotek mówiły o lotach między państwami, kontrabandach
Opublikowano czwartek o 18:014 dni 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):Jedna z pierwszych plot mówiła o locie na księżyc pamiętam.O to byłoby mega lecisz sobie na księżyc pośmigać łazikiem jak w Twardowsky'm z legend allegro.
Opublikowano czwartek o 18:094 dni Dla chętnych o 21:00 z Polski Rock streamuje to co będzie na netflixie.
Opublikowano czwartek o 18:124 dni Zwierzątka i polowanie na pewno będą, mnie zastanawia czy będzie jakieś morskie życie, nurkowanie itd.
Opublikowano czwartek o 18:134 dni 1 minutę temu, Kangus napisał(a):A to nie będzie jakichś wojenek o tanie streamowanie z obrazem?Nie, bo im Rockstar pozwolił.
Opublikowano czwartek o 18:154 dni Czyli Netflix ubił interes życia, ciekawe ile za tą eksluzywność wysrali