Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No nic, jutro wszystko się wyjaśni. No jest coraz większy hajpik na to TGA
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Poprzednie trzy duże części mi nie podeszły, jakieś takie za bardzo "oh ah" były; nawet ich nie skończyłem, znudziły mi się. Miejmy nadzieje, że ta powróci do korzeni części 1-5.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Okej, podobno w wielu miejscach leak jest usuwany na prośbę wydawcy, więc chyba jednak legitne
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dwa Tomb Raidery :o jak ten drugi w 2027 to co ? Remake shadow drop ?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Remake shadow drop ?Oby. No i oby więcej takich shadow dropów w dobie zapowiedzi gier 3 lata (może) przed ich premierą.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, Rooofie napisał(a):Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.Właśnie szara myszka była trochę groteskowa. Biedna studentka archeologi zagubiona na wyspie rozwala bataliony ruskich gołymi ręcami.Dla mnie to jest lara:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wspaniałe, to lepiej wjeżdża niż ten Catalyst, chociaż tu więcej pokazali. Zajebiście, że Lara wraca w starym stylu Homelandera nie ma, proszę zmienić tytuł Panowie admini