Opublikowano czwartek o 12:272 dni No nic, jutro wszystko się wyjaśni. No jest coraz większy hajpik na to TGA
Opublikowano czwartek o 15:231 dzień Poprzednie trzy duże części mi nie podeszły, jakieś takie za bardzo "oh ah" były; nawet ich nie skończyłem, znudziły mi się. Miejmy nadzieje, że ta powróci do korzeni części 1-5.
Opublikowano czwartek o 15:251 dzień Okej, podobno w wielu miejscach leak jest usuwany na prośbę wydawcy, więc chyba jednak legitne
Opublikowano czwartek o 16:511 dzień Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.
Opublikowano czwartek o 21:441 dzień Dwa Tomb Raidery :o jak ten drugi w 2027 to co ? Remake shadow drop ?
Opublikowano czwartek o 21:461 dzień 2 minuty temu, funditto napisał(a):Remake shadow drop ?Oby. No i oby więcej takich shadow dropów w dobie zapowiedzi gier 3 lata (może) przed ich premierą.
Opublikowano czwartek o 21:531 dzień 4 godziny temu, Rooofie napisał(a):Jakoś ta poprzednia Lara szara myszka bardziej mi siedziała niż ta co na wyciekach. Ale ważne, że ma duży cyc i nie babochłop z wąsem.Właśnie szara myszka była trochę groteskowa. Biedna studentka archeologi zagubiona na wyspie rozwala bataliony ruskich gołymi ręcami.Dla mnie to jest lara:
Opublikowano wczoraj o 02:43 1 dzień Wspaniałe, to lepiej wjeżdża niż ten Catalyst, chociaż tu więcej pokazali. Zajebiście, że Lara wraca w starym stylu Homelandera nie ma, proszę zmienić tytuł Panowie admini
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Ta gierka wyglada jak spelnienie marzen - wszystko sie tu zgadza; dlatego ja w to nie wierze i nie czekam ;)
Opublikowano wczoraj o 06:56 1 dzień Podoba mje się to i Lara fajna duperka nadal, co nie było takie pewne w dzisiejszych czasach
Opublikowano wczoraj o 06:58 1 dzień Jak sie patrzy to ciężko w to uwierzyć. Normalna gra z piękna panią archeolog - dzisiaj nie do pomyślenia a jednak to wlasnie nam zaprezentowali. Trzymam mocno kciuki za ten projekt aby nie skręcił w jakąś ciemna uliczkę.
Opublikowano wczoraj o 08:19 1 dzień Cudownie to wygląda. Piękna Lara, piękne lokacje, piękne odświeżenie wspomnień. Widać, że sporo pozmieniają, lokacja z zębatkami wygląda zupełnie inaczej niż w TR1/Anniversary. Jęczydupy które narzekają na remaki i rebooty będą mogli sobie pobiegać ciemnoskórą lesbijką w Catalyst strzegącą grobowców przed nikczemnymi tomb raiderami, cała reszta dostanie prawdziwego TR'a w przyszłym roku
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień Wygląda super, Lara wygląda mega hot. Pytanie jest tylko jedno, czy skakanie będzie znowu dla daunów? To kwestia być albo nie być.
Opublikowano wczoraj o 08:28 1 dzień Dobrze wygląda ten remake remake'a. Potrzeba mi tylko dłuższego fragmentu rozgrywki żeby się bardziej jarać. Będzie też ciekawe starcie sprzedażowe między bardziej klasycznym a nowym TRem i coś mi się zdaje że mimo przepaści w ilości pochłoniętych $ na korzyść Catalyst to Atlantis sprzeda się lepiej.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W oryginalne Tomb Raidery nie grałem, więc będzie to bez wątpienia dobra okazja do nadrobienia zaległości. Wygląda fajnie, więcej skakania, więcej abstrakcyjnych rzeczy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Będzie brane i grane w okolicach premiery. Design i lokacje bardzo mi pasują. Liczę na to że będzie to lepsza gra od Cienia Lary, który był tylko i aż - OK ale nic więcej.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Czyli co, to będzie kolejny remake jedynki? Skończyły się pomysły w branży. Jeszcze niech zrobią kolejne remaki MGS1 i RE1.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Podoba mi się bardziej dojrzalszy wygląd Lary, niż ten co był w tej nowej trylogii. Lubie takie kobiety
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mnie ciekawi na ile będzie ta gierka. Bo z tego co pamiętam Anniversary jak się wiedziało co i jak to chyba szybko szło przejść.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pewnie zauważyliście, że modele Lary z tego remake'u i Catalyst wyglądają inaczej. Ten z Catalyst wydaje się podobniejszy do tego z ostatnich części. No i tak się zastanawiam czy pomysłem na Tomb Raidera jest wydanie odmiennych części rok po roku. W 2026 tej bliższej korzeniom serii i w 2027 takiej w stylu 2013/Rise/Shadow, żeby słupki sprzedaży pomogły wybrać czego bardziej chcemy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Z "Shadows of the Tomb Raider" to był ślepy zaułek, robili tę grę w pośpiechu, odbiór wśród tych, którzy lubili tę nową trylogię też bez szału. Wydaje mi się, że gameplay może być dość podobny i tu i tu (w obu tytułach mocno eksponowana linka z hakiem). Rimejk raczej już dość mocno pokaże sam "core" mechanik, a "Catalyst" będzie po prostu pełniejszym tytułem pod względem zawartości (np. większe, bardziej rozbudowane miejscówki, może jakiś nowy gimmick).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Czyli co, to będzie kolejny remake jedynki?Remake remake'u jedynki.