Opublikowano 9 czerwca 20222 l A gdzie Part II? Specjalnie nie grałem na PS4 a tu dalej nawet patcha nie ma na PS5…
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Teraz, pattro napisał: A gdzie Part II? Specjalnie nie grałem na PS4 a tu dalej nawet patcha nie ma na PS5… Jest 60 fps, czyli najlepszy możliwy (i darmowy) patch.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l No mogli by dorzucić jeszcze z 10 pikseli więcej bo aż świerzbi żeby dorzucić się 5 baksów na flache dla jimbo
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: No mogli by dorzucić jeszcze z 10 pikseli więcej bo aż świerzbi żeby dorzucić się 5 baksów na flache dla jimbo Poratuj piątakiem kierowniku.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Wstyd się przyznać ale nie grałem. Odpaliłem remaster zaraz jakoś po ograniu MGS V i jak na dzień dobry miałem się skradać, to miałem już dość i od razu wyłączyłem. Teraz chyba nadrobię dwie części od strzała
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 21 minut temu, Czoperrr napisał: remake 1:1, no nie ma napracowanka Też jestem zdania, że powinni niektóre wydarzenia, etapy pozmieniać aby nie było kuwa 1:1. Oczywiście sens całej historii zachować ale opowiedzieć ja trochę inaczej.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Może ktoś przeoczył, ale to nie jest tylko poprawa grafiki: Cytat Enjoy a total overhaul of the original experience, faithfully reproduced but incorporating modernized gameplay, improved controls and expanded accessibility options. Plus, feel immersed with improved effects and enhanced exploration and combat.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Super na zapełnienie biblioteki PS Extra, czy jak tam ten środkowy pakiet się zwie. Jedna z gierek życia, ale ewentualnie kupię kiedyś do kolekcji za max 50zł (mam na PS3 i PS4).
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Gra jest przeniesiona na silnik z Part 2, "podziwiam" ludzi, którzy uważają, że nie ma różnicy dużej. Będzie duża, szczególnie podczas gameplay'u, zdecydowanie poprawiona geometria obiektów, roślinność i jej reakcje na ruch postaci, oświetlenie, cieniowanie, mechaniki z Part 2. To co już na dzisiaj najbardziej odstawało w jedynce to właśnie roślinność, w wielu miejscach jakość tekstur, geometria obiektów i mechanika gdy się ją porówna do dwójki. Jak dla mnie to jedna z gier życia więc nie mam nic przeciwko temu rimejkowi.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l No niezle golenie. Cale szczescie po horizonie czy gt7 widac ze cena po ogoleniu premierowiczow dlugo sie nie trzyma I wtedy wchodze ja, caly na bialo. 150 piekny kawalerze
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Nie no miło ze strony devów, że gra określana jako remake łaskawie wygląda lepiej od oryginału, ale w sumie co to zmienia w świetle tego, że remaster z PS4 w ogóle się nie zestarzał? Rozumiem, że jak kiedyś wyjdzie trójka tylko na PS5, to będzie trzeba wypuścić Part I i II z nowszymi assetami, obowiązkowo w pełnej cenie xD. Klasycznie: niech sobie każdy kupuje, co chce, ale dla mnie beka z golenia graczy i ogólnie branżuni.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 3 godziny temu, Il Brutto napisał: ja pierdole, myslalem ze chociaz za 39$ beda sprzedawac to gowno a tu trzy i pol bomby piekny kawalerze za gre w ktora i tak mozesz juz zagrac na PS5 remaster na ps4 też tyle kosztował, widocznie posiadacze playstation lubia być dojeni sprawdzi się na pc jak będzie w jakiejś promce
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 13 minut temu, Figuś napisał: Ja mam przeciwko tej grze w sumie jedną rzecz, CENĘ Z DUPY Albo za tą cenę powinni part 1 rozbudować przynajmniej do wielkości part 2
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Autor 2 minuty temu, PanKamil napisał: Albo za tą cenę powinni part 1 rozbudować przynajmniej do wielkości part 2 Part dwa było za długie