KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Ten Design <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Ja mam nadzieje, ze capcom znowu dostarczy najlepszą noc w gierkach. W DD rzeczywiście jak się poszło do lasu w nocy z dala od ludzkich osad to było w pizdu ciemno jak w prawdziwości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Teraz taka dojebana noc na OLEDZIE i pochodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Drętwota w 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 56 minut temu, Donatello1991 napisał: Drętwota w 30fps. 30 FPS na konsolach to podobno fake news, ale czy na pewno :/? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jeśli twoim źródłem informacji jest gruszczyk to 30fps jest potwierdzonym przez korporację ważnym szczegółem, jeśli nie to nie wiadomo bo Capcom nic na ten temat nie powiedziało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Wydaje mi się niemożliwe aby odjebali taką manianę że będzie tylko 30klatek. Gdzie jak gdzie ale nie w takiej dojebanej dynamicznej grze. Liczę na stałe 60fps i już szykuję pienionszki Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Będzie te 60fps na konsolach Ale tylko w menu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Najpierw robi się grę stabilną w 30 żeby myśleć o 60. Może będzie 60 na premierę, może nie. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Donatello nie wyczuwa goty gry życia i niszczatora planet? O c0rwa szykuje się gra generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Martwią dropy i że trailer śmiga w 30... Czyżby jednak ten klatkaz był prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Pro potrzebne na już.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 8 godzin temu, Schranz1985 napisał: Pro potrzebne na już. Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Ta, podbiją grafikę, a 30 klatek zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Jak do tak wyglądającej gry potrzebne wam pro to... To niezła generacja chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Spoko, chętnie pogram. Ale 300zł nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Dlatego warto mieć xboxa. Ale czekam na info techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jedynke mam w pudełku na PC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W dniu 29.01.2024 o 11:24, Donatello1991 napisał: Drętwota w 30fps. 30 fps it is, no tym razem więc lecę PC master race. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Potwierdzone ,że na konsolach nie będzie trybu 60 fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Potwierdzone ,że na konsolach nie będzie trybu 60 fps? W preview z dzisiaj jest informacja, że gra na konsolach jest dostępna tylko w 30 klatkach na sekundę. Ale to Capcom, więc pewnie wrzucą oficjalnie przed premierą, ale nie jest to już tylko plotka. "Grałem na PlayStation 5. Dragon's Dogma 2 w tej wersji nie miała możliwości wyboru trybu zabawy. Było więc stałe 30 klatek, które potrafiły niestety wyraźnie chrupnąć" Edytowane 9 Lutego przez KrYcHu_89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Dziwna decyzja szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Dziwna decyzja szczerze mówiąc. Dziwna, tym bardziej, że to RE Engine, no na pewno przed premierą jeszcze potwierdzą, został miesiąc i trochę... zawsze zostaje wybór PC:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi