Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

A patrząc na średnią ocen gier w GamePassie i Nintendo, to ceny powinny być na odwrót )

• Odpowiedzi 36,9 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież on od września zeszłego roku nie odpalił konsoli xdddd

już mendrek gra więcej od niego, prawdziwy fan

Opublikowano
18 godzin temu, GearsUp napisał(a):

To ten gamepass co go do chipsów dodawali?

56hyyjyu.jpg

Jak był w czpisach to pewnie miał 3x więcej niż to srintendo

Opublikowano

Niebieskie robale płaczące na X że znowu $onka ich wyruchała to złoto, petycja podpisana?

GIFDB.com
No image preview

Black Guy Meme Funny Shaky Smile GIF | GIFDB.com

Click to view Black Guy Meme Funny Shaky Smile GIF

Opublikowano

To jak ta 14 warstwowa grupa zarządu zdecyduje jaką grę robić to znowu zaczną przyjmować, bo jak to powiedział użytkownik Drozdu: "Przecież dalej będą gry robić"

leo

Screenshots_2026-07-08-18-16-10.png

Opublikowano

No będą, chyba że myslisz że Doom nie powstanie, albo że MS zostawił sobie takie pół studia żeby sobie po prostu było xd

Opublikowano
44 minutes ago, Patapon said:

To jak ta 14 warstwowa grupa zarządu zdecyduje jaką grę robić to znowu zaczną przyjmować, bo jak to powiedział użytkownik Drozdu: "Przecież dalej będą gry robić"

leo

44 minutes ago, Patapon said:

leo

W id nie ma już nawet Carmacka, Romero i Halla. Nawet Americana McGee. Masakra...

Opublikowano

Fajne 30-lecie serii Quake, jeszcze kilka dni temu czytałem jak fani się spodziewali zapowiedzi nowej części albo remake'a na Quakeconie w tym roku.

Opublikowano

Drozdu jak sie czujesz z tym że twój xbox rozjebał id software ludzi od topowych fpsów z jednym z najlepszych silników na rynku??? ASIA GOTUJE pepegasm

Opublikowano
58 minut temu, drozdu7 napisał(a):

No będą, chyba że myslisz że Doom nie powstanie, albo że MS zostawił sobie takie pół studia żeby sobie po prostu było xd

Moze powstanie tylko na zgliszczach... jeżeli devów wywalili to obstawiam że id tech leci "do kosza/zamrażarki".

Opublikowano

Same korzyści z tego kupna Activision. Nie dość, że zabrali CoDa z GP to pozbyli się w uj studiów, które by te gry robiły do ich abonamentu. kekw

Jak Spencer powiedział: "Same korzyści dla graczy".

Edytowane przez Patapon

Opublikowano
W dniu 7.07.2026 o 13:15, Shago napisał(a):

Dlaczego w temacie Xboxa panuje optymizm i ogólne zadowolenie, a w obozie niebieskim stypa jak cholera?

zostawiłem sobie series x na etapie: "nowy xbox to zwykły pecet?", "czy ms uśmierci konsole?", "czy ms anuluje projekt helix?", to jak mam się nie cieszyć?

zostawiłem głównie dla wstecznej i sprzętu samego w sobie, bo nawet jakbym chciał kontynuować na pc (nie kupując nowego peceboksa ze wsteczną, bo wsteczną mam na series x, resztę na pc, a nowy xbox miał nie być tani), to nie wszystko tam jest i będzie (może kiedyś będzie, a może nie, na pewno nie szybko i to raczej możemy liczyć w latach jeśli w ogóle)

Opublikowano
32 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Drozdu jak sie czujesz z tym że twój xbox rozjebał id software ludzi od topowych fpsów z jednym z najlepszych silników na rynku??? ASIA GOTUJE pepegasm

A jak za jakiś czas zapowiedzą Dooma albo Quakea to skleisz pizde?

Bo narazie to teorie snujecie żeby tylko się dojebac.

Tak zwolnili dużo osób, ale nawet nie wiecie ile nabrali w ostatnich latach. ID Software to ważne studio i z jakiegoś powodu go nie zamknęli czy sprzedali. A biorąc pod uwagę że chcą jak najmniej utapiac pieniędzy teraz to bankowo będą sobie siedzieć w zamrażarce pobierając wypłaty ;)

Opublikowano

Miedzy doomem 3 a doomem 2016 minelo 12lat. Moze doom 2036 na 20lecie rebootu.

Opublikowano
30 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Tak zwolnili dużo osób, ale nawet nie wiecie ile nabrali w ostatnich latach.

~200 było, ponad 130 zwolnili. Część z tego to może być normalna korekcja po skończeniu projektu, tym niemniej wygląda to jak wygląda.

Opublikowano

Nowy Quake pewnie jeszcze wyjdzie normalnie, problemy zaczną się przy kolejnych projektach

Opublikowano
27 minut temu, ASX napisał(a):

Nowy Quake pewnie jeszcze wyjdzie normalnie, problemy zaczną się przy kolejnych projektach

ciekawe kto będzie go robił jak wyjebali od chuja koderów.

no ale drozdu ci napisze, że zatrudnią do projektu ludzi na zlecenie, dokładnie tak jak to robili przy halo infinite xddd

Opublikowano

Oj czego kurwa jęczysz jak mameja na te zwolnienia. Przyjebales się i prowadzisz prywatna wojnę przeciw korporacji.

Ja pierdole graczyki to teraz mentalnie związani ze wszystkim, zapiszcie się do związków i wspierajcie koderów przelewami jeszcze.

Mam nadzieję że jak wyjebia mnie z magazynu to na twitterku jakieś figariszcza będą mnie wspierać

Opublikowano

gdybyś był magazynierem związanym z moim hobby, to też bym psioczył. nie moja wina, że pewnie przenosisz wózkiem widłowym jakieś płytki łazienkowe albo serki danio.

3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Oj czego kurwa jęczysz jak mameja na te zwolnienia. Przyjebales się i prowadzisz prywatna wojnę przeciw korporacji.

psioczę jak memeja, bo mamy żałosną ilość silników w naszej branży i gardzę unreal enginem. W dodatku id software to legendarna firma, robiąca wciąż dobre gry, a oni wyjebali pół teamu. tak, bede psioczył jak memeja.

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

W Naughty Dog nikogo nie zwolnili a też nie mogą gry wydać

Jakie też? Id kurna wydali 3 swietne gry + dlc w 10 lat jeszcze tworząc silnik i udostepniajac go drugiemu studiu i ich rozdupcyli. Każda byla innowacyjna w swoim gatunku, do tego optymalizacja i technologia no kurna.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Więcej nie wydadzą. Asia UGOTOWAŁA zabe )

Opublikowano
9 godzin temu, Figaro napisał(a):

gdybyś był magazynierem związanym z moim hobby, to też bym psioczył.

Jeszcze chwila i paru magazynierów od przestawiania pudełek też poleci na bruk, może warto się nad tym pochylić? leo

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał(a):

Więcej nie wydadzą. Asia UGOTOWAŁA zabe )

Ja zagrałem, Ty zagrałeś. Ale ciekawe czy wszyscy Ci przejęci mocno zagrali w to.

Bo chyba słabo z tym było