Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dobre rozkminy w temacie ps5, próby tłumaczenia dlaczego tak się stało itp.

Świetny kontent do kawy nawet dział Xboxa się chowa.

• Odpowiedzi 36,9 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ja tam się martwię bardziej żeby mnie nie zwolnili bo robię w korpo i w sumie nie mam nic do roboty poza odpisaniem raz na dzień na Teams pracując z domu, nic innego od paru lat znaleźć nie potrafię i się poddałem z szukaniem pracy. Kasa też słaba bo od lat bez podwyżek. Zwolnienia w branży gier przez to trochę mniej mnie przejmują.

Opublikowano
44 minuty temu, devilbot napisał(a):

Dobre rozkminy w temacie ps5, próby tłumaczenia dlaczego tak się stało itp.

Świetny kontent do kawy nawet dział Xboxa się chowa.

oba działy wyglądają jak próby ogarnięcia się grupy cywili w bombardowanym mieście, fajny ten gaming
szukanie tłumaczenia niki a wystarczy powiedzieć, że Sony to chciwe skurwysyny i 50 stron tematu jest niepotrzebne

Opublikowano

To akurat mozna napisac o kazdym korpo. Jakiekolwiek pro konsumenckie praktyki to tylko skutek uboczny dzialan majacych na celu zarabianie hajsu. Byloby nudno bez tych retardow broniacych swojej korporacji )

Opublikowano

Z tych wszystkich 1st party u Xboxa najbardziej jako fan Sony zazdrościłem ID Software (a zaraz obok Toys 4 Bob), które pamiętało jak się robi soczysty gunplay.

No ale Microsoft jak to Microsoft. Rozjebał piękne studio i puścił niedobitków wolno by skonali w jakimś rowie...

Opublikowano

O co sie bić jak Nintendo zmasakrowało konkurencje, a playstation i xbox to teraz zwykłe dziwki giganta z Kyoto?

Opublikowano

Zawsze tak było dlatego Nintendo jest często pomijane w dyskusjach bo nie pasuje ludziom do narracji, a najbardziej jest pomijane w analizach asaxa tam już zupełnie nie pasuje do stagnacji itp

Opublikowano

Rzeczywiście asax zawsze się gubi w zeznaniach jak na scene wchodzi Nintendo

Opublikowano

Tak jak Einstein nie mógł pojąć fizyki kwantowej

Opublikowano

Bo nikt im nigdy nie powiedział o stagnacji, tak samo jak o krachu gier. Im mniej wiesz tym lepiej śpisz.

Opublikowano

Żeby zrozumieć sukces Big N trzeba mieć pierwiastek duszy gracza, a asaxa i reszta tej zielonej bandy nie wierzy w takie podstawy gejmingu

Opublikowano

Nintendo z patentami na mechaniki podcinającymi gałąź na której sami siedzą. Super by było jakby od początku wszyscy zaczęli patentować każdą mechanikę jaką wymyslili. Byśmy mieli jedną grę wyścigową, jedna o samolotach, jednego akcyjniaka ze strzelaniem, ew. co gra to byś sie musiał uczyć nowego sterowania, bo trzeba jakoś patenty omijać. No super zbawiciel.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Żeby zrozumieć sukces Big N trzeba mieć pierwiastek duszy gracza, a asaxa i reszta tej zielonej bandy nie wierzy w takie podstawy gejmingu

Z tego co widzę to Asax przechodzi sobie gierkę za gierką, nie wstydzi się tego w co gra.

A Ty ukryles profil i jedyne czym się ostatnio chwaliłeś to jakims kurwa Yuppie Psycho. Naprawdę nie rób z siebie jakiegoś mistyka gejmingu, gracza lepszego sortu i nie obrazaj innych bo to aż niesmaczne. Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Haha dzień bez oblodzenia asaxowi przez drozda dniem straconym buziak

A ty w co tam Drozdu teraz pykasz?? Pewnie w yebane gówno jak zawsze co? Haha

Opublikowano

Nie rozumiem po prostu po co atakujesz ?

Jak jakaś jebana sekta przywołują tego Asaxa przy każdej okazji.

"Ja w sumie ostatnio w nic nie pogrywam, przeszedłem z jedną gra, ale ten Asax to dopiero jest nie gracz ja pierdole". Nie wiem czy siadacie na kciuku wtedy żeby było wam lepiej?

A ogrywałem sobie Gearsy 2 i teraz 3 na Xboxie. A na Nintendo Żółwie Ninja polecone przez dobrego znajomego z forum psx extreme

Opublikowano

Asax to ambasador marki xbox wiedział na co się pisze i to lubi sam to potwierdzi

Opublikowano

Szkoda że taki jesteś Krzysztof bo ja sie tylko bronie przed toksycznością użytkownika drozdu który sie śmieje z tego co gram, ale rozumiem. Takim widocznie jesteś człowiekiem! )

Opublikowano
22 godziny temu, Pupcio napisał(a):

A no tak, ja jestem toksyczny i Ty się bronisz ;)

Opublikowano
12 hours ago, drozdu7 said:

Nie rozumiem po prostu po co atakujesz ?

Jak jakaś jebana sekta przywołują tego Asaxa przy każdej okazji.

"Ja w sumie ostatnio w nic nie pogrywam, przeszedłem z jedną gra, ale ten Asax to dopiero jest nie gracz ja pierdole". Nie wiem czy siadacie na kciuku wtedy żeby było wam lepiej?

A ogrywałem sobie Gearsy 2 i teraz 3 na Xboxie. A na Nintendo Żółwie Ninja polecone przez dobrego znajomego z forum psx extreme

ASX nie dość, że jest dobrym analitykiem branży z potwierdzonymi informacjami co nie raz udowodnił to też sporo gra w gry wystarczy zajrzeć do odpowiedniego tematu Właśnie Ukończyłem. Merytoryczny, kulturalny, kompetentny, takich się szanuje.

Opublikowano

Ja przecież nic złego na asaxa nie napisałem. To że nie ogarnia gejmingowej duszy jest faktem, ale to przecież nie wyklucza go ze społeczności graczy

Opublikowano

Przez takich jak ty Pupcio dobre chłopaki patrzą na świat zza krat beksa

Opublikowano
W dniu 6.07.2026 o 11:00, drozdu7 napisał(a):

I teraz cyk, jedna wiadomość i cyk jak pstryknięcie palcem, Sony jest najgorsza platforma, nie ma tu czego szukać.

Nadal nie jestem w stanie tego pojąć, tym powinni się zająć psychoanalitycy

To bardzo proste - Sony zmieniło paradygmat. Cyfra na PS6 będzie o niebo gorsza od tej na PC lub Xboxie, bo oni nie kasują płyt bo nie wiem ekologia ale by więcej zarobić. Dosłownie skalkulowali sobie damage PRowe i odpływ ludzi i wyszło im saldo in plus.

Teraz zauważyłem że nikt nie broni tej decyzji,nikt. Nie ma klapowego analoga Asaxa.