Opublikowano 12 listopada 20222 l Obgadują czytelników PE i forumowiczów. Gdyby timestamp nie działał to 42:20.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Przesłuchałem ten podcast powyżej i trochę szkoda Majka bo musiał siedzieć przez 2h30min wysłuchując standardowego zrzędzenia na wszystko (oprócz Guilty Gear) i nawet jak chciał przekazać swoje jaranko czymkolwiek (czy to GoW Ragnarok czy ten indyk) to jest gaszony jak pet xd @Konsolite jak już zapraszacie gościa to zróbcie jakąś listę tematów i pytań które chcecie poruszyć i dajcie się wypowiedzieć mu bardziej obszernie. A jeśli chodzi o gości to czekam na występ Kaliego który jeszcze potrafi się jarać gierkami, myślę że mógł by być to dobry kontrast do standardowego dołującego klimatu xd
Opublikowano 14 listopada 20222 l A moim zdaniem Konsolite trochę za dużo przeklinasz. Jesteśmy już starymi końmi i np. w towarzystwie sam łapię się że to ja przeklinam, a reszta nie. Niby Twoje wulgaryzmy takie "luźne", ale to było ok, jak się było młodszym.
Opublikowano 14 listopada 20222 l 10 minut temu, grzybiarz napisał: A moim zdaniem Konsolite trochę za dużo przeklinasz. Jesteśmy już starymi końmi i np. w towarzystwie sam łapię się że to ja przeklinam, a reszta nie. Niby Twoje wulgaryzmy takie "luźne", ale to było ok, jak się było młodszym. Wiem, wiem, staram się to ograniczyć, jednak trudno to ogarnąć z dnia na dzień. +
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Będzie o Sirenie w PE @Piechota mam nadzieję że wysępiłeś od Rogera pokaźną ilość stron i pooglądałeś jak pięknie rysują potępieńcy w Blood Curse : )
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Autor 3 godziny temu, łom napisał: Będzie o Sirenie w PE @Piechota mam nadzieję że wysępiłeś od Rogera pokaźną ilość stron i pooglądałeś jak pięknie rysują potępieńcy w Blood Curse : ) Hah, zapominam, że Wy tego też czasem słuchacie! Kot wylazł z wora, co zrobić. Ale ciii, to dopiero 305. numer xD i tak, tekst będzie ogromny! Edytowane 16 grudnia 20222 l przez Piechota
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Ciekawy mnie, czy byłeś w stanie ukończyć pierwszą odsłonę z PS2, bo ma jedne z najbardziej kuriozalnych wymogów ever.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Piechota napisał: Hah, zapominam, że Wy tego też czasem słuchacie! Kot wylazł z wora, co zrobić. Ale ciii, to dopiero 305. numer xD Tak, przesłuchane jak najbardziej. To z merytorycznych spraw jedyne do czego bym się czepił to jak umiejscawiacie gdzieś w czasie (i ma to znaczenie w dyskusji) gry i serie które wychodziły w podobnym momencie to dobrze by było jak by jedna osoba na szybko sprawdziła daty żeby nie było pomieszania jak z tym czy Silent Hill 2 wyszedł przed czy po RE: CV. No i jak jedziecie z SH to mam nadzieję że przyjdzie też czas na RE. A tak poza tym to dobrze się słuchało.
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Autor 18 minut temu, SlimShady napisał: Ciekawy mnie, czy byłeś w stanie ukończyć pierwszą odsłonę z PS2, bo ma jedne z najbardziej kuriozalnych wymogów ever. Byłem. Jakoś. I będzie to spora część tekstu… 11 minut temu, łom napisał: Tak, przesłuchane jak najbardziej. To z merytorycznych spraw jedyne do czego bym się czepił to jak umiejscawiacie gdzieś w czasie (i ma to znaczenie w dyskusji) gry i serie które wychodziły w podobnym momencie to dobrze by było jak by jedna osoba na szybko sprawdziła daty żeby nie było pomieszania jak z tym czy Silent Hill 2 wyszedł przed czy po RE: CV. No i jak jedziecie z SH to mam nadzieję że przyjdzie też czas na RE. A tak poza tym to dobrze się słuchało. Noted. Jakoś tak nagle mi to wskoczyło, mogłem na szybko wygooglować. Wciąż uczymy się wielu rzeczy o tym medium. Tak, nie wątpię, że będzie RE prędzej czy później. Ale SH trochę nam zajmie. Przy dwójce, jeśli się uda, pojawi się supergość
Opublikowano 16 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Piechota napisał: Przy dwójce, jeśli się uda, pojawi się supergość Akira Yamaoka confirmed, w końcu Bloober ma siedzibę w Krakowie a ktoś muzykę do SH2 Remake musi ogarnąć
Opublikowano 16 grudnia 20222 l Autor 31 minut temu, łom napisał: Akira Yamaoka confirmed, w końcu Bloober ma siedzibę w Krakowie a ktoś muzykę do SH2 Remake musi ogarnąć A ja z Wrocławia!
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Autor Drugi odcinek o SH! Bez nostalgii i różowych okularów tym razem. Czy będą przecieki z PE? MUSICIE POSŁUCH… nie będzie, znowu tylko Siren xD
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Autor ot, bez większych zaskoczeń, ale mam nadzieję, że wyszła przyjemna w odsłuchu lista
Opublikowano 10 stycznia 20232 l A nie było nigdy pomysłu, żeby połączyć siły i nagrywać podcast pod egidą PSX Extreme?
Opublikowano 11 stycznia 20232 l 21 godzin temu, dee napisał: A nie było nigdy pomysłu, żeby połączyć siły i nagrywać podcast pod egidą PSX Extreme? Pomysł był, zapewne nie u jednego (Zg)reda, w praktyce to dość specyficzna kwestia. Może poruszymy ten temat w kolejnym, łączonym odcinku
Opublikowano 2 lutego 20232 l Nowy odcinek z kolejnym (Zg)redem Zapraszam do oglądania, komentowania i pochwalenia Adamusa za odwagę
Opublikowano 2 lutego 20232 l Właśnie sobie słucham w robotce. Mówicie, że jak będzie 100 łapek w góre to zapraszacie Rogera?
Opublikowano 2 lutego 20232 l 16 minut temu, Konsolite napisał: Zapraszam do oglądania, komentowania i pochwalenia Adamusa za odwagę Który bredzi, jąka się i miesza w zeznaniach. Jednak pisanie, o dziwo, jest prostsze
Opublikowano 2 lutego 20232 l Polecam przynajmniej posłuchać od 1:08:30. RE2 Remake 7/10 (tak samo jak Calisto Protocol) @K.Adamus dobrze że przynajmniej Ty masz jakiś zdrowy rozsądek bo opinie Konsolite o grach to można spuścić w kiblu. Robią bezpieczny remake TLOU - źle, Capcom robi reimagination RE2 też źle bo za dużo zmienili.
Opublikowano 2 lutego 20232 l 1 godzinę temu, K.Adamus napisał: Który bredzi, jąka się i miesza w zeznaniach. Jednak pisanie, o dziwo, jest prostsze Było dobrze, nie narzekaj 1 godzinę temu, Damian14 napisał: Właśnie sobie słucham w robotce. Mówicie, że jak będzie 100 łapek w góre to zapraszacie Rogera? + spam jego skrzynki
Opublikowano 2 lutego 20232 l Dobrze było. Konsolite lubi czasami trochę pod prąd ponarzekać, ale dobrze było posłuchać kilku osób, które się ze sobą nie zgadzają w każdej kwestii. W sumie to zgadzaliście się ze sobą chyba tylko z w temacie fabularnych kodżimizmów . To kiedy podcastowy zgrentgen z większą ilością zgredów? Azi mógłby coś takiego prowadzić, pytanie czy przy większej ilości osób nie byłoby trzody i przekrzykiwania się. Moment o RE4 przewinąłem, nie chcę niczego słuchać o rimejku, odpalam na premierę i chcę być chociaż trochę zaskoczony.
Opublikowano 2 lutego 20232 l Godzinę temu, Damian14 napisał: Dobrze było. Konsolite lubi czasami trochę pod prąd ponarzekać, ale dobrze było posłuchać kilku osób, które się ze sobą nie zgadzają w każdej kwestii. W sumie to zgadzaliście się ze sobą chyba tylko z w temacie fabularnych kodżimizmów . To kiedy podcastowy zgrentgen z większą ilością zgredów? Azi mógłby coś takiego prowadzić, pytanie czy przy większej ilości osób nie byłoby trzody i przekrzykiwania się. Moment o RE4 przewinąłem, nie chcę niczego słuchać o rimejku, odpalam na premierę i chcę być chociaż trochę zaskoczony. hmmmm, ZgredCast - PoGRAduszki Special temat wart przemyślenia
Opublikowano 2 lutego 20232 l Podoba mnie się jak Adamus próbuje nieśmiało walczyć w tych wyjątkowo niesprzyjających warunkach. Niewiele brakowało, a musiałby odmienić "być" jak w Dniu Świra.