Opublikowano 18 listopada 20222 l 7 minut temu, Damian14 napisał: @Rogerautografy kiedy będzie można zebrać, tuż po starcie czy przy pożegnaniu? Pytam całkiem nieironicznie, bo chętnie bym zobaczył podpis Twój i paru innych zgredów na pierwszym numerze Ekipa stara i nowa będzie latała po klubie cały czas, ale może na podziękowaniach walniemy jakieś wspólne zdjęcie i wtedy będzie chwila żeby z wszystkimi przybić piątki Ponadto dla pierwszych 200 osób będą takie duże plakaty okolicznościowe.
Opublikowano 18 listopada 20222 l A koszulki? Bo pytam już 3 raz ale nie uzyskałem odpowiedzi. Bilety 4x droższe kupione a żadnego info…
Opublikowano 18 listopada 20222 l 3 godziny temu, Roger napisał: Ekipa stara i nowa będzie latała po klubie cały czas, ale może na podziękowaniach walniemy jakieś wspólne zdjęcie i wtedy będzie chwila żeby z wszystkimi przybić piątki Ponadto dla pierwszych 200 osób będą takie duże plakaty okolicznościowe. Czy tancerka bedzie w stroju Bajonety? Ta od tanca ezotyrycznego. Edytowane 18 listopada 20222 l przez Jontek80
Opublikowano 18 listopada 20222 l Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 10 minut temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. No i namówił na przyjście
Opublikowano 18 listopada 20222 l Będzie ktoś nagrywał te panele dyskusyjne? Byłoby super później sobie odtworzyć, bo niestety na żywo nie zobaczę:)
Opublikowano 18 listopada 20222 l Właśnie, ogarnięcie jakiegoś streama nie byłoby złym pomysłem dla tych co nie mogą być.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 41 minut temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. Jesli to bedzie rzeczywiscie extreme party to kolo polnocy to i Roger z Monia zrobia taniec ku uciesze kilku niedobitkow apokalipsy alkoholowej. Cysterna wodki i dwie piwa chyba sa juz zamowione.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Ja pieprze, jak ja zaluje ze mnie nie bedzie Tak chetnie bym sie z Wami napil chlopaki
Opublikowano 18 listopada 20222 l 4 godziny temu, Smiti napisał: A koszulki? Bo pytam już 3 raz ale nie uzyskałem odpowiedzi. Bilety 4x droższe kupione a żadnego info… Walczymy, aby były na event, jeśli nie dojadą, to po prostu będą wysyłane w [przyszłym tygodniu a na miejscu w systemie od razu osoby które zamówiły droższy bilet wybiorą rozmiar. Żona Roberta robi co robi, żeby to jutro dostarczyli.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 2 godziny temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 48 minut temu, Roger napisał: Walczymy, aby były na event, jeśli nie dojadą, to po prostu będą wysyłane w [przyszłym tygodniu a na miejscu w systemie od razu osoby które zamówiły droższy bilet wybiorą rozmiar. Żona Roberta robi co robi, żeby to jutro dostarczyli. Super, dzięki za info. Do zobaczenia jutro. Ostatni raz byłem w Warszawie 7 lat temu…
Opublikowano 18 listopada 20222 l No to jeszcze w miarę dokładny plan imprezy: https://www.ppe.pl/news/309124/dokladny-plan-extreme-party-2022-i-rozpiska-turniejow-bedzie-sie-dzialo.html
Opublikowano 18 listopada 20222 l 16 minut temu, Plugawy napisał: Wyglądasz jak ulany Roger. Wyglądałem 7 lat temu, teraz jestem jeszcze bardziej ulany.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Doskonale rozumiem Twoją troskę o koszulki, zwłaszcza że pytałeś o to w temacie kilkukrotnie. A jak nie będzie 4XL?
Opublikowano 19 listopada 20222 l Dobra, za chwilę ruszamy do "ukochanej" Warszawy :] Do zobaczenia na miejscu!
Opublikowano 19 listopada 20222 l Cytat zatańczy tancerka i aktorka w jednym, którą można było zobaczyć w serialu „Ślepnąc od Świateł” Dajcie jakąś fotkę, albo napiszcie kto
Opublikowano 19 listopada 20222 l Kurde, zazdro. Sam chciałbym być dziś w Wawie ale wyszło jak zawsze. Przybijajcie piątki mordeczkom z PE i wrzucajcie proszę jakieś foty po wszystkim. Extremalnej zabawy Forumku.
Opublikowano 19 listopada 20222 l No ja miałem być i zbić pionę z Michałem ale pisał, że nie pojedzie bo ma szlaban to i ja nie jadę. Miłej zabawy i wrzucajcie filmiki i foty. Czy forumkowi reprezentanci nagrają symboliczne "Rozi ty kurwo"?
Opublikowano 19 listopada 20222 l Matko, wyszło jak zawsze. Na ostatnią chwilę nie mam jak jechać, a tyle czekałem. Płacę złotem za transport z kościerzyny, ale chyba już za późno... Będzie jakiś stream, jakaś relacja?
Opublikowano 19 listopada 20222 l 53 minuty temu, Adam GlapJńskJ napisał: No ja miałem być i zbić pionę z Michałem ale pisał, że nie pojedzie bo ma szlaban to i ja nie jadę. Miłej zabawy i wrzucajcie filmiki i foty. Czy forumkowi reprezentanci nagrają symboliczne "Rozi ty kurwo"? Tak gadałem z ludźmi to nie wiem czy będzie jakaś forumkowa reprezentacja mdr. Sam nie wiem jeszcze o której będę i ile, na Żoliborz to kurde tyle się jedzie co do obcego państwa mdr.