Roger 2 056 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 7 minut temu, Damian14 napisał: @Rogerautografy kiedy będzie można zebrać, tuż po starcie czy przy pożegnaniu? Pytam całkiem nieironicznie, bo chętnie bym zobaczył podpis Twój i paru innych zgredów na pierwszym numerze Ekipa stara i nowa będzie latała po klubie cały czas, ale może na podziękowaniach walniemy jakieś wspólne zdjęcie i wtedy będzie chwila żeby z wszystkimi przybić piątki Ponadto dla pierwszych 200 osób będą takie duże plakaty okolicznościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 A koszulki? Bo pytam już 3 raz ale nie uzyskałem odpowiedzi. Bilety 4x droższe kupione a żadnego info… Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Roger napisał: Ekipa stara i nowa będzie latała po klubie cały czas, ale może na podziękowaniach walniemy jakieś wspólne zdjęcie i wtedy będzie chwila żeby z wszystkimi przybić piątki Ponadto dla pierwszych 200 osób będą takie duże plakaty okolicznościowe. Czy tancerka bedzie w stroju Bajonety? Ta od tanca ezotyrycznego. Edytowane 18 Listopada 2022 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 10 minut temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. No i namówił na przyjście Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Będzie ktoś nagrywał te panele dyskusyjne? Byłoby super później sobie odtworzyć, bo niestety na żywo nie zobaczę:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Właśnie, ogarnięcie jakiegoś streama nie byłoby złym pomysłem dla tych co nie mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 41 minut temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. Jesli to bedzie rzeczywiscie extreme party to kolo polnocy to i Roger z Monia zrobia taniec ku uciesze kilku niedobitkow apokalipsy alkoholowej. Cysterna wodki i dwie piwa chyba sa juz zamowione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Ja pieprze, jak ja zaluje ze mnie nie bedzie Tak chetnie bym sie z Wami napil chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 4 godziny temu, Smiti napisał: A koszulki? Bo pytam już 3 raz ale nie uzyskałem odpowiedzi. Bilety 4x droższe kupione a żadnego info… Walczymy, aby były na event, jeśli nie dojadą, to po prostu będą wysyłane w [przyszłym tygodniu a na miejscu w systemie od razu osoby które zamówiły droższy bilet wybiorą rozmiar. Żona Roberta robi co robi, żeby to jutro dostarczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 2 godziny temu, K.Adamus napisał: Tancerka bedzie w stroju Konsolite, a Konsolite w stroju Bayonetty :] chyba że ja coś pomyliłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 48 minut temu, Roger napisał: Walczymy, aby były na event, jeśli nie dojadą, to po prostu będą wysyłane w [przyszłym tygodniu a na miejscu w systemie od razu osoby które zamówiły droższy bilet wybiorą rozmiar. Żona Roberta robi co robi, żeby to jutro dostarczyli. Super, dzięki za info. Do zobaczenia jutro. Ostatni raz byłem w Warszawie 7 lat temu… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Wyglądasz jak ulany Roger. 2 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 No to jeszcze w miarę dokładny plan imprezy: https://www.ppe.pl/news/309124/dokladny-plan-extreme-party-2022-i-rozpiska-turniejow-bedzie-sie-dzialo.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 16 minut temu, Plugawy napisał: Wyglądasz jak ulany Roger. Wyglądałem 7 lat temu, teraz jestem jeszcze bardziej ulany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Doskonale rozumiem Twoją troskę o koszulki, zwłaszcza że pytałeś o to w temacie kilkukrotnie. A jak nie będzie 4XL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 To dostaniesz w prezencie. Albo wrzucę do pck 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Dobra, za chwilę ruszamy do "ukochanej" Warszawy :] Do zobaczenia na miejscu! 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Ja już tez w drodze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Cytat zatańczy tancerka i aktorka w jednym, którą można było zobaczyć w serialu „Ślepnąc od Świateł” Dajcie jakąś fotkę, albo napiszcie kto Cytuj Odnośnik do komentarza
Szklarski 15 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Kurde, zazdro. Sam chciałbym być dziś w Wawie ale wyszło jak zawsze. Przybijajcie piątki mordeczkom z PE i wrzucajcie proszę jakieś foty po wszystkim. Extremalnej zabawy Forumku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Jan Hartman lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 No ja miałem być i zbić pionę z Michałem ale pisał, że nie pojedzie bo ma szlaban to i ja nie jadę. Miłej zabawy i wrzucajcie filmiki i foty. Czy forumkowi reprezentanci nagrają symboliczne "Rozi ty kurwo"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kropa___ 0 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Matko, wyszło jak zawsze. Na ostatnią chwilę nie mam jak jechać, a tyle czekałem. Płacę złotem za transport z kościerzyny, ale chyba już za późno... Będzie jakiś stream, jakaś relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 53 minuty temu, Adam GlapJńskJ napisał: No ja miałem być i zbić pionę z Michałem ale pisał, że nie pojedzie bo ma szlaban to i ja nie jadę. Miłej zabawy i wrzucajcie filmiki i foty. Czy forumkowi reprezentanci nagrają symboliczne "Rozi ty kurwo"? Tak gadałem z ludźmi to nie wiem czy będzie jakaś forumkowa reprezentacja mdr. Sam nie wiem jeszcze o której będę i ile, na Żoliborz to kurde tyle się jedzie co do obcego państwa mdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi