Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Ten Eddy wyszedl im na serio jak jakis skur.wiel. Ciesze sie z tego jak to wyglada. Walka z piramidoglowym tez na plus, wieksza arena, wszystko lata do okola. Jest mega dobrze
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Bardzo dobry trailer, jak wchodzi gitara, to ciareczki do końca. Jedna z gier życia w świetnej oprawie już za kilka miesięcy.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Teraz, YETI napisał(a): już za kilka miesięcy. Nawet za półtora miesiąca xD Tu jak by ktoś chciał 30 minut gameplayu
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Były pewne wątpliwości, ale jednak będzie grane day one. Widać, że Bloober podchodzi z dużym szacunkiem do oryginału. Niektórzy się bali, że nie pokazywali Eddiego, bo będzie murzyn, a tu jednak wyszedł im zajebiście ten psychol.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Obejrzałem ten materiał IGN i jeżeli ktoś twierdzi, że graficznie jest średnio, to chyba trolluje. Zapowiada się jedna z ładniejszych gier na PS5. Cudnie to wygląda, zwłaszcza lokacje na zewnątrz.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Teraz, Rtooj napisał(a): Czy mi się wydaje czy to chodzi w 30 fps W którymś preview było wspomniane że są dwa tryby, 30 i 60.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r 23 minuty temu, Szermac napisał(a): Nawet za półtora miesiąca xD Tu jak by ktoś chciał 30 minut gameplayu Obejrzałem pierwsze 10 minut, za oknem słonecznie i ciepło, a klimat z tej gierki można kroić nożem, w październikowe wieczory będzie cudownie
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Ogólnie spoko, tylko te rwane animacje walki wręcz i uników to jest dramat. I tak jak już było wspomniane, ten monolog Marii nie tak dobrze zagrany jak w OG, za szybko babka czyta jakby ktoś ją gonił, gdzieś się zatracił ten surrealistyczny klimat.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r No Marii głos nie ten i trochę grażynowaty look, ale poza tym trailer w pyteczkę jak dla mnie
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Masa opinii ludzi, którzy grali kilka godzin, to głównie nie dowierzania jak dobre to jest
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Fajny ten story trailer. Miło że nawiązuje do zwiastuna z 2001. Podzielam opinie że monolog Marii nie ma tej zajebistości co w oryginale. Poza tym czekam, bo z każdym kolejnym materiałem hype rośnie.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Masa opinii ludzi, którzy grali kilka godzin, to głównie nie dowierzania jak dobre to jest Trochę przejrzałem i najmniej pozytywne preview to z polskich portali xD. 5 godzin temu, łom napisał(a): W którymś preview było wspomniane że są dwa tryby, 30 i 60. Potwierdzone przez kilka źródeł, tak jak info, że rozdziałka będzie dynamiczna w 60 fps, pewnie pomiedzy 900-1440p w zależności od sceny.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Ciekawe: Quick Silent Hill 2 remake facts: - Will contain reworked versions of all the original endings, along with additional completely new endings for NG+ runs. - The game includes a classic graphics mode. - Robust accessibility settings for many of the game's features, including a customizable High Contrast filter. I didn't like the red haze on the screen that grows as you take damage, but you can turn this off in the settings mentioned above. - I saw a quick animation of James taking out his map and making a mark on it after bumping into a door during gameplay. You can break the windows of storefronts and cars while walking around town, which is surprisingly satisfying and can lead to finding items. - Running away from monsters is still a perfectly viable option, especially when you are low on ammo and health. - The chainsaw returns! - There Was Worry Here. It's Gone Now
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Pierwsze przejście gry ma zająć średnio 18-20 godzin, czyli dwa razy dłużej niż oryginał. Musieli dość mocno rozbudować większość lokacji.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Jeśli będzie też tyle zakończeń co w oryginale, to chyba się skuszę na premierę.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Wjeżdża Deluxik z Early Accesem, nie ma innej opcji Będzie dużo zmian. Tak jak wspominałem kiedyś, zegarek w Woodside nie miał wskazówek na trailerze. Wygląda na to, że w rimejku trzeba je znaleźć zanim go przesuniemy i jedną z nich znajdziemy w kiblu, gdzie w oryginale był kod do sejfu z ammo. I w sumie zajebiście Eksploracja po tak wyglądających miejscówkach i to jeszcze pozmienianych to będzie
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r Ja polecam w to grać bez internetu jak za dobrych czasów, więcej funu w rozwiązywaniu zagadek jak to bylo w oryginale.
Opublikowano 19 sierpnia 20241 r 58 minut temu, Szermac napisał(a): Wjeżdża Deluxik z Early Accesem, nie ma innej opcji Będzie dużo zmian. Tak jak wspominałem kiedyś, zegarek w Woodside nie miał wskazówek na trailerze. Wygląda na to, że w rimejku trzeba je znaleźć zanim go przesuniemy i jedną z nich znajdziemy w kiblu, gdzie w oryginale był kod do sejfu z ammo. I w sumie zajebiście Eksploracja po tak wyglądających miejscówkach i to jeszcze pozmienianych to będzie Też będe w EA 6 październik, to będzie pamiętna noc . A 11 Project ReFantazio jeszcze, więc grafik napięty.