Plackus 384 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego W dniu 21.02.2024 o 17:36, Rtooj napisał: Pierwszy raz widzę żeby ktoś się chwalił w grze pięknymi fajerwerkami gdy postać jest w wodzie w której nic się nie odbija. Kodeks devów mówi " nie pokazuj wody w trailerach " A tak serio to czemu dziwisz ? Chyba lepsze to niż przekłamane bullshoty. Pokazują co mają ( technicznie nie zaorają ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Walka wygląda dla mnie bardzo dobrze (a to dla mnie główny wabik), zwłaszcza, że sprawia wrażenie rozwinięcie systemu postaw z Nioha (a Nioh ma mój ulubiony system walki z soulslike'ów). Szkoda trochę, że wygląda na to, że będzie znowu ograniczenie staminą/ki (męczy mnie to już nieco), ale jeśli jej odzyskiwanie będzie tak płynne jak w Nioh (a tak ma chyba być pod L1), to nie będę narzekał. Ogólnie to jeden z niewielu tytułów, które mnie obecnie mocniej jarają. Przy okazji czas nadrobić w końcu Wo Longa, zanim usuną z GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego No cóż...grafika to w porywach wczesne PS4, ale walka jak zwykle u tego deva sama się broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Ale wydaje mi się, że w grafikę to oni nie umieją. Widać to w Niohu obu częściach czy Wu long, ale walka jest miodna i jeszcze tony lootu też lubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, mario10 napisał: Ale wydaje mi się, że w grafikę to oni nie umieją. Widać to w Niohu obu częściach czy Wu long, ale walka jest miodna i jeszcze tony lootu też lubiłem Pierwsza i zarazem ostatnia ich gra z wgniatającą w fotel, szczękoopadną grafiką to Ninja Gaiden na pierwszego xboxa. Przepraszam...jeszcze Do4 na X360 można jeszcze dodać, choć to inny gatunek. Edytowane 25 Lutego przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Przypuszczam, że grafika nadal będzie lepsza niż w FF7 Rebirth w trybie wydajności xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 14 minut temu, Czezare napisał: Pierwsza i zarazem ostatnia ich gra z wgniatającą w fotel, szczękoopadną grafiką to Ninja Gaiden na pierwszego xboxa. Przepraszam...jeszcze Do4 na X360 można jeszcze dodać, choć to inny gatunek. No tak zamierzchłe czasy, ja lubię fajną grafikę, ale mimo średniej grafiki i recyklingu przeciwników w Nioh 1 i 2 bawiłem się świetnie więc może i tutaj będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Kombosy łączące broń białą i palną, dobrze to wygląda. System walki, wiadomo że to będzie najmocniejszy punkt tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Poziom trudności będzie z Nioh'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) W Roninie będzie Easy, Medium, Hard do wyboru Edytowane 28 Lutego przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 17 godzin temu, Szermac napisał: W Roninie będzie Easy, Medium, Hard do wyboru Kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Pierwsze 7 minut, to spojrzenie na poszczególne bronie. Nawet bronią palną z założonym bagnetem możemy walczyć wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Gra potrzebuje na dysku 96GB, a poniżej lista pucharków. https://www.powerpyx.com/rise-of-the-ronin-trophy-list-revealed/ Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca to bedzie tez na ps4 czy sraka? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Tylko ta grafika…… Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Oj tam jak się Nioha ograło to może i Ronina się ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2 godziny temu, standby napisał: to bedzie tez na ps4 czy sraka? Tylko PS5, potem także PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Brzydsze od Wo-Longa chyba nie będzie, prawda? Chociaż tam są strasznie nierówne lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 3 godziny temu, rodi84 napisał: Tylko ta grafika…… za to rodziałka będzie pewnie wyższa niż 720... Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Poczekam na premierę, oceny, forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Z taką grafika brak 4k I 60 fps to będzie śmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Z taką grafika brak 4k I 60 fps to będzie śmiech. Przeciez ich ostatnia gra, czyli FF "Chaos" ledwie osiągała 1080p przy 55 klatkach xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 37 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Przeciez ich ostatnia gra, czyli FF "Chaos" ledwie osiągała 1080p przy 55 klatkach xD. Team ninia od 11 lat jest roździelone na dwie grupy developerskie - Ichigaya development team 1 i 2. Ich ostatnie projekty to były zazwyczaj efekty kolaboracji z różnymi zewnętrznymi firmami (Sony, Square Enix itd) ale za Niohy odpowiada jedna, zaś za Dissidie i Stranger Paradise druga. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) Jak ogarną Ci od Nioha to walka będzie soczysta Edytowane 8 Marca przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi