Opublikowano 21 czerwca 20241 r 1 minute ago, Bartg said: Dobrze, że przed nami seria łatwych meczów, żeby Probierz cos zbudowal Wciąż z pełnym narodowym
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Najgorzej, że Niemcy prawdopodobnie spotkają się z Hiszpanią już na etapie ćwierćfinału. A to na razie jedyni faworyci, którzy nie męczą buły
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Anglicy spokojnie idą po mistrzostwo. Symulacja EA nie myli się. Nawet Southgate tego nie zatrzyma.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Francja z nami zagra na poważnie, żeby zająć pierwsze miejsce w grupie, więc przy tak niezorganizowanej obronie jak dziś z Austrią, możemy się pożegnać takim wpierdolem, że nawet mistrzostwo Polski UEFA zabierze Polsce.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Spina Michniewicza z Paczulem to najciekawsza akcja z udziałem polaków na tych mistrzostwach
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Szczerze przyznam ze odpasc jako pierwsi, po dwoch meczach, na turnieju na ktorym z grupy wychodza praktycznie 3 zespoly na 4 to jest nowy wymiar dostawania na pizde. Tym wiekszy szacunek dla wszystkich forumowiczow ktorzy sa dumni z naszej druzyny i nie zamieniliby tego na wyjscie z grupy w stylu 711
Opublikowano 21 czerwca 20241 r @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej
Opublikowano 21 czerwca 20241 r U mnie tylko Niemcy 2 i teraz za remis 1. Słaba kolejka. Trzeba skopiować typy i lidera i albo pociągnie na plecach, albo będzie tak.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Zastanawia mnie czy zespół może dać DNF sobie jak najman odklepać na macie w 2giej sekundzie? Po co w ogóle wychodzić na boisko z takim handicapem?
Opublikowano 21 czerwca 20241 r "Styl" można porównywać z tym samym rywalem, gdy Polska jest w grupie z trzema bardzo dobrze tak naprawdę grającymi ekipami to nie da się tak samo osiągnąć takiego samego stylu jak ze słabszymi. Takie Włochy jak grały z Albanią to był styl, jak grał z Hiszpanią był... no inny styl lol, nikogo to chyba nie zdziwiło za mocno.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r michniewicz na kanale zero powiedział, żeby nie wierzyć w farmazony po tym meczu jak piłkarze będą mówić, że jest super atmosfera, tip top, idziemy do przodu, bo oni wszystko powiedzą do kamery
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Agent 711 to niech zamknie mordę i się nie odzywa, bo przypomnę, że to oczywiście za jego kadencji mieliśmy aferę premiową i błaganie Argentyńczyków, żeby nam więcej nie strzelali. Dalej jesteśmy chujowi, ale to i tak nic przy tym szambie jakie wybiło za czasów Czesia.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r Godzinę temu, Bartg napisał(a): @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej Moze sie skapnal, ze nie ma juz tych ksiazek na nagrody i cisnie, zeby sie nie wydalo.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 39 minut temu, krzysiek923 napisał(a): no ale tutaj powiedział prawdę akurat #blacklivesmatter taka mentalność to nie w polsce.
Opublikowano 21 czerwca 20241 r 2 godziny temu, Bartg napisał(a): @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej Ale kurwa Polska dablju szuto, a niewielu się na taki manewr odważyło. W ogóle byłem sam sobą zaskoczony, że nie zostawiłem gwiazdki przy 2:0 dla Niemców (bo wydawało mi się, że zostawiłem), ale widać, że kocham ryzyko. Tym samym wręczam sam sobie nagrodę za wyjątkowe dokonanie, czyli perfekcyjne utrafienie wynikami CAŁEGO DNIA złożonego z trzech meczów i czekam na podobnie zachwycające dokonania innych uczestników.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Jedyny pozytyw z sytuacji to taki, że teraz onet czy inne wp nie będzie spamował artykułami typu co się musi stać żeby awansować
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r 9 minut temu, Aleks napisał(a): Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi. Myśl pozytywnie jak Szpakowski
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Ale dlaczego my mamy pamiętać 1/8 agenta 711 po latach ? To jakaś miarą sukcesu wyjście z grupy ? xd Sukces to miał Nawałka bo dotarł do ćwierćfinału w dobrym stylu i był o krok od walki o medal.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r 23 minuty temu, OldMuffin napisał(a): Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum. tak jest zawsze, kiedy z ławki wchodzi pierwszy kapitan