Opublikowano 9 marca9 mar Teraz, Daffy napisał(a): Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech I ten soundtrack
Opublikowano 9 marca9 mar Ja liczę tylko na więcej różnorodności, więcej akcji i epickości pomiędzy spokojnymi (albo i nie) zleceniami i będzie idealnie. IMO nawet trailer lepiej poukładany niż przy DS1, chociaż wtedy - naturalnie, zresztą - nie wiedział, o co tam w ogóle chodzi. xD
Opublikowano 9 marca9 mar Teraz, Patapon napisał(a): Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci? Bardziej ukłon w stronę fanów
Opublikowano 9 marca9 mar 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a): Cyfre kupisz? Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra?
Opublikowano 9 marca9 mar Teraz, Whisker napisał(a): Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h Wiśnier i cyfra Rok będzie się zastanawiał nad kupnem napędu.
Opublikowano 9 marca9 mar 4 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra? Pewnie będzie normalne wydanie pudełkowe będzie, chodziło mi o to że docelowo Pro jest bez napędu.
Opublikowano 9 marca9 mar Z tego co pokazali, a już w ciul pokazali, to raczej będzie różnorodniej. Choć dużo motywów z jedynki. Złol za Madsa, też motyw z wojną? Tylko ten chyba w bardziej współczesnych bitwach brał udział. Swoją drogą bardzo spoko aktor. Trzeba zacząć odliczanie powoli do nadejścia tego GOTG
Opublikowano 9 marca9 mar Do Berlina trzeba się wybrać na trasę koncertową, kiedyś o tym marzyłem słuchając ost z jedynki no i proszę, chłopaki posłuchali
Opublikowano 9 marca9 mar Decima rzeczywiście jak zwykle top. Jak miło w końcu coś zobaczyć nie na unrealu
Opublikowano 9 marca9 mar 2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a): Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani. Mówił na panelu że ma sporo jeszcze w rękawie utworów więc jest szansa.
Opublikowano 9 marca9 mar Niewiele już pamiętam z jedynki, zwłaszcza z jej dziwnej historii, ale nigdy nie zapomnę jak dobrze siadł mi jej gameplay i tego wrażenia, że gram w coś innego, świeżego. Nie spodziewałem się takiej róznorodności lokacji po sequelu. I jak to wygląda, omg. Wjedzie kombo urlopik + day 1. Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili.
Opublikowano 9 marca9 mar Co tu dużo mówić szykuje się Goty 2025. Gra wygląda obłędnie, fabularnie jak u Kojimy będzie pewnie dużo twistów Czekanie na premierę na PC będzie się trochę dłużyć, ale jak już wyjdzie o Panie :O
Opublikowano 9 marca9 mar 22 minuty temu, bountyhunter napisał(a): Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili. W jedynce było sporo tego.
Opublikowano 9 marca9 mar To teraz, z tego co widać, będziemy popylać z Lou w nosidełku normalnie(choć nie zawsze), co nie dziwne bo trochu się urosło xd
Opublikowano 9 marca9 mar Wpis na blogu ze szczegółami https://blog.playstation.com/2025/03/09/death-stranding-2-on-the-beach-launches-june-26-collectors-edition-revealed/ Deluxe nie warty zakupu, preorder zwyklaka starczy.
Opublikowano 9 marca9 mar Prawie trafiłem z tym majem 2025. Pan Hideo już się zbliża, już puka do mych drzwi . Wreszcie gra wykorzystująca potencjał PRO + OLED + Dolby Atmos + Hideo Kojima, po prostu Metal Gear Stranding <3.
Opublikowano 10 marca10 mar 3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a): Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani. Pasowałoby ale poza tym liczę też na wykorzystanie utworów Low Roar, zwłaszcza z ostatniej płyty wydanej już po śmierci artysty. Dzięki jedynce odkryłem te muzykę a jest ona cudowna.
Opublikowano 10 marca10 mar Wygląda to zacnie. Jedynka mi się mega podobała więc z dwójką będzie podobnie
Opublikowano 10 marca10 mar O skurwysyn Jak Hideo wrzuci trailerek to wiadomo, że będzie uczta. Jako posiadacz zielonego sprzętu zazdroszczę Wam tej gierki mocno, takich modeli jak Kojimbo w branży jak na lekarstwo i widać, że pichci solidne danie główne. Ciareczki cały czas, od początku do końca.
Opublikowano 10 marca10 mar Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 Dla mnie to trailer z gatunku tych ktore sprzedają konsole
Opublikowano 10 marca10 mar 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 Poczekam, na spokojnie. W końcu wyląduje jak nie na Xboxie to na PC Zakup konsoli do jednej gierki to ostateczność, jak już wyjdzie pan Hideo i powie "ekskluziw na zawsze, nie wyjdzie nigdy nigdzie indziej" to wtedy można iść do sklepu.