Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał(a):

Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech

I ten soundtrack :) 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 103,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

Ja liczę tylko na więcej różnorodności, więcej akcji i epickości pomiędzy spokojnymi (albo i nie) zleceniami i będzie idealnie.
IMO nawet trailer lepiej poukładany niż przy DS1, chociaż wtedy - naturalnie, zresztą - nie wiedział, o co tam w ogóle chodzi. xD

Opublikowano
Teraz, Patapon napisał(a):

Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci?

Bardziej ukłon w stronę fanów 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):

Cyfre kupisz?

Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra?

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał(a):

Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h 

Wiśnier i cyfra :reggie:

Rok będzie się zastanawiał nad kupnem napędu.

Opublikowano

Zgłaszam petycje by każda gra na rynku działała na decimie

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał(a):

Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra?

Pewnie będzie normalne wydanie pudełkowe będzie, chodziło mi o to że docelowo Pro jest bez napędu.

Opublikowano

Z tego co pokazali, a już w ciul pokazali, to raczej będzie różnorodniej.

Choć dużo motywów z jedynki.

Złol za Madsa, też motyw z wojną? Tylko ten chyba w bardziej współczesnych bitwach brał udział. Swoją drogą bardzo spoko aktor.

Trzeba zacząć odliczanie powoli do nadejścia tego GOTG :Coolface:

Opublikowano

Do Berlina trzeba się wybrać na trasę koncertową, kiedyś o tym marzyłem słuchając ost z jedynki no i proszę, chłopaki posłuchali :) 

Opublikowano

Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani.

Opublikowano

Decima rzeczywiście jak zwykle top. Jak miło w końcu coś zobaczyć nie na unrealu

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):

Mówił na panelu że ma sporo jeszcze w rękawie utworów więc jest szansa. 

Opublikowano

Niewiele już pamiętam z jedynki, zwłaszcza z jej dziwnej historii, ale nigdy nie zapomnę jak dobrze siadł mi jej gameplay i tego wrażenia, że gram w coś innego, świeżego.

Nie spodziewałem się takiej róznorodności lokacji po sequelu. I jak to wygląda, omg. Wjedzie kombo urlopik + day 1.

Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania :/ Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili.

Opublikowano

Co tu dużo mówić szykuje się Goty 2025.

Gra wygląda obłędnie, fabularnie jak u Kojimy będzie pewnie dużo twistów :D 

Czekanie na premierę na PC będzie się trochę dłużyć, ale jak już wyjdzie o Panie :O 

Opublikowano
22 minuty temu, bountyhunter napisał(a):

Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania :/ Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili.

W jedynce było sporo tego.

Opublikowano

To teraz, z tego co widać, będziemy popylać z Lou w nosidełku normalnie(choć nie zawsze), co nie dziwne bo trochu się urosło xd

20250309_233407.jpg

20250309_233411.jpg

20250309_234152.jpg

20250309_234201.jpg

20250309_234148.jpg

def7fd1e72056ffbaf7949e55d27fb53ce64ea95-scaled.jpg

b4326785e7e9aabdaab448f98ac53859a6dcd2be-scaled.jpg

d51590eded4c2b19382a22b1d383de09e2db1148-scaled.jpg

Opublikowano

Prawie trafiłem z tym majem 2025. 

Pan Hideo już się zbliża, już puka do mych drzwi :fsg:.

Wreszcie gra wykorzystująca potencjał PRO + OLED + Dolby Atmos + Hideo Kojima, po prostu Metal Gear Stranding <3. 

image.png.c039b2fe5e44a78cc51df927a70d8768.png

:notbad:

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

Pasowałoby ale poza tym liczę też na wykorzystanie utworów Low Roar, zwłaszcza z ostatniej płyty wydanej już po śmierci artysty. Dzięki jedynce odkryłem te muzykę a jest ona cudowna.

Opublikowano

Wygląda to zacnie. Jedynka mi się mega podobała więc z dwójką będzie podobnie :) 

Opublikowano

O skurwysyn :obama: Jak Hideo wrzuci trailerek to wiadomo, że będzie uczta. Jako posiadacz zielonego sprzętu zazdroszczę Wam tej gierki mocno, takich modeli jak Kojimbo w branży jak na lekarstwo i widać, że pichci solidne danie główne. Ciareczki cały czas, od początku do końca.

Opublikowano

Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 ;)

Dla mnie to trailer z gatunku tych ktore sprzedają konsole 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 ;)

Poczekam, na spokojnie. W końcu wyląduje jak nie na Xboxie to na PC :) Zakup konsoli do jednej gierki to ostateczność, jak już wyjdzie pan Hideo i powie "ekskluziw na zawsze, nie wyjdzie nigdy nigdzie indziej" to wtedy można iść do sklepu.