Opublikowano 13 stycznia 20232 l Już na EP widać było, że mamy do czynienia z człowiekiem pokroju @grzybiarz, jednak stare kości dobrze dawały znać Nowa strona, czyli prawda. Edytowane 13 stycznia 20232 l przez Szwed
Opublikowano 13 stycznia 20232 l Kupiłem pegazusa ekstrimusa. Era pegaza to moje dzieciństwo. Liczę na dobry blast from the past i że będą łzy w oczach gdy nostalgia rozjebie skale.
Opublikowano 13 stycznia 20232 l Ciekawe kto to wydrukuje xD.Nie jestem na bieżąco, jakieś problemy z drukarnią? [emoji2]
Opublikowano 13 stycznia 20232 l No... tego... zbankrutowała. Ale to w temacie o prenumeracie chyba jest dyskusja już o tym
Opublikowano 13 stycznia 20232 l No... tego... zbankrutowała. Ale to w temacie o prenumeracie chyba jest dyskusja już o tym [emoji14]Hahaha, no cóż. Czuję się jak przegryw xDA, dobrze że tylko drukarnia. Już myślałem że całe IA poszło w pizdu. Dzięki Matko Bosko Częstochowsko i błogosław Łapuszowi!
Opublikowano 29 stycznia 20232 l Właśnie spojrzałem na FB i allegro i premiera została przesunięta na 17 lutego. A co gorsza znowu pojawiła się data 11-12 listopada dla Extreme Party 2023...
Opublikowano 30 stycznia 20232 l przesuneli wydanie PEGASUSA? liczylem, ze bede mial co w weekend czytac
Opublikowano 30 stycznia 20232 l A zerknijcie sobie w "szczegóły zakupu" na swoim koncie Allegro. Przewidywana dostawa w punkcie 27 kwi. Lapusz wariacie nigdy się nie zmieniaj.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 1 minutę temu, MichAelis napisał: A zerknijcie sobie w "szczegóły zakupu" na swoim koncie Allegro. Przewidywana dostawa w punkcie 27 kwi. Lapusz wariacie nigdy się nie zmieniaj. no coż. jak odbiore, to wysle negatywa za transakcje. przynajmniej tak dam upust swojej frustracji
Opublikowano 30 stycznia 20232 l u mnie dalej info Przedsprzedaż Wysyłka od 31 sty. po aktulaizacji Przedsprzedaż Wysyłka od 17 lut. Edytowane 30 stycznia 20232 l przez maniekboy
Opublikowano 30 stycznia 20232 l W dniu 30.11.2022 o 15:01, number_nine napisał: czekam na Wasz płacz na przełomie stycznia i lutego i ponowne jechanie na niekompetencje wydawcy
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 32 minuty temu, Square napisał: Ja mam niby na 2 luty, ale czas na zwrot upłynął Tez 2 lutego i wiem, ze sie nie zawiode
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 41 minut temu, number_nine napisał: Ja to wszystko kupuje właśnie dla tych emocji, żeby potem na legalu chuja zjebać. Na C64 i kolejne kłamstwa wybornie się czeka.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 2 godziny temu, MichAelis napisał: Przewidywana dostawa w punkcie 27 kwi. To allegro szacuje na podstawie jego wcześniejszych wysyłek. A że ma trochę rzeczy przedpremierowych, to allegro wyliczyło mu taką średnią dostawy. Myślę że wpływ tu ma obecna/poprzednia drukarnia. Numer już jest skończony z tego co pisali na fejsie.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 13 minut temu, grzybiarz napisał: To allegro szacuje na podstawie jego wcześniejszych wysyłek. A że ma trochę rzeczy przedpremierowych, to allegro wyliczyło mu taką średnią dostawy. Myślę że wpływ tu ma obecna/poprzednia drukarnia. Numer już jest skończony z tego co pisali na fejsie. Tak myślałem, to nie wiem czemu wszyscy mają luty.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l No cóż, jak ze mnie łapi zrobi głupka, to 27 kwietnia paczki nie odbiorę, owa wróci do nadawcy, allegro zwróci mi koszty a do idea ahead wyśle komornika
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Numer jest już praktycznie złożony (została korekta gotowych pdfów), ale miał być drukowany w starej drukarni, która niestety padła. Stąd opóźnienie.
Opublikowano 4 lutego 20232 l Z FB "Kilka słów od naczelnego zgredziola. I tak, jeszcze nie skończył, a już ma w głowie kolejne wydawnictwo w tej "pobocznej serii". Nasze plany zakładają około cztery takie pozycje rocznie. Na razie możemy do tego cyklu wliczyć PSX Extreme numer ZERO oraz wspomnianego tutaj Pegasusa Extreme."
Opublikowano 4 lutego 20232 l 30 minut temu, łom napisał: Z FB "Kilka słów od naczelnego zgredziola. I tak, jeszcze nie skończył, a już ma w głowie kolejne wydawnictwo w tej "pobocznej serii". Nasze plany zakładają około cztery takie pozycje rocznie. Na razie możemy do tego cyklu wliczyć PSX Extreme numer ZERO oraz wspomnianego tutaj Pegasusa Extreme." Zamykanie w jeden weekend Pegasusa i numeru 306 nie jest dobre dla zdrowia Dlatego kolejny specjalny zrobi ktoś inny, być może Konsolka, muszę chwile odsapnąć.
Opublikowano 4 lutego 20232 l 32 minuty temu, łom napisał: cztery takie pozycje rocznie no i fajnie, ciekawe co będzie po Sega Extrimie, czy GameBoy Extrime