Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 30,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

@Figuś Wstyd się przyznać ale BGII nigdy nie ukończyłem stąd znalazło się na liście, denerwowało mnie za dzieciaka brak otwartej mapy jak w pierwszej części. Będzie okazja żeby to nadrobić :wub: Pięknie dziękuje. 

DLC do najlepszego indyczka też mocno cieszy, mam w planach ograć na steam decku w te święta:D 

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

q6sP1Cq.png

Człowiek w trasie kilka godzin bo korki, przyjezdza do domu, odpala Steam i gleba. @Moldari @Grabekzaatakowali wspanialymi prezentami i poprawili humor. Góra prezentów i tyle dobroci :banderas:

I jeszcze Ficuś wjechał na dobranoc i pozamiatane, dziekuje pieknie, gierka oczywiscie sztos.

cR2MYUC.png

Opublikowano

Usuwasz gry z listy życzeń żeby już więcej nie wyłapać, bo od stycznia prawdopodobnie na kuroniówce to wyłapujesz od @Daffy z nie nacka

HZVBoDG.png

743908661012725942.gif?size=96&quality=l743908661084160173.gif?size=96&quality=l

Opublikowano

Pisałem sobie wrażenia z mafijnego prezentu Bzdurasa a tu kolejny prezent :obama:

Zrzut-ekranu-2022-12-23-201129.jpg

Guess I'm baba now :gachigasm: Wielkie dzięki Velsu:wub:

Opublikowano
  • Autor

A sie okazuje ze to nie koniec dnia, @tomzaczzałożył gacie mikołaja i wcisnal mi coś pod poduche jak już sie powoli szykowałem do snu :obama:

UhNWYz1.png

Pieknie dziekuje wariacie.

Opublikowano
12 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie mam pojęcia co to ale oby były gołe anime baby. Wielkie dzięki Figusia :bolduper:

Spoiler alert - nie ma. A gdyby były gołe, to...

hansenlol.jpg

Ale gra zacna. Będę stale polecał. Nawet dziś otrzymała kolejny update.

Opublikowano

image.png

@Velius po nocach rzuca z zaskoczenia, dziękuję!

Opublikowano

@Suavek jak się rozkręcił w nocy, chyba renifery mu spać nie dawały ;) Dziękuję za piwko, Twoje zdrowie!

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Ja ledwo oczy przecieram z samego rana a tutaj takie coś :obama:@Kosmostak wjechał z prezentem pod choinke ze nie wytrzymała :banderas:Ależ prezent wspanialy, bardzo dziekuje.

rGFIKTR.png

Opublikowano

Człowiek wstaje rano, odpala PC, a tam od razu kopy na morde od @Velius. Tak można zaczynać wigilię :banana-santa::banana-santa: Dzięki mordeczko. Przy okazji, wszystkim zdrowych i wesołych świąt :santa:

PS. Nie wiesz kim jest Joe Danger? Zagraj koniecznie!

Brak opisu.

Opublikowano

Myslalem ze to budzik z rana, a to nalot dywanowy od @PiPoLiNiO

13654201102043050743.gif

ebc5caab590557fd39793f0844e52b75679c26f6

Dziękuję bardzo :santa:

Opublikowano
  • Autor

@PiPoLiNiObrutalnie probuje mnie tu nagabywać na jakies gierki ale sie nie dam xD A tak poważnie, bardzo dziekuje za gifta, ale bede zmuszony odrzucic, nie moja bajka i wiem ze nie odpale, wiec głupio mi przyjmować. Ale gest piękny.

Ujbn4iK.png

Opublikowano

W końcu dostałem gre o gołych anime babach :banderas:

Zrzut-ekranu-2022-12-24-094814.jpg

To będzie mój pierwszy raz więc jestem PODEKSCYTOWANY. Dzięki Suavek <3 ehh teraz by się przydał ten steam deck w bundlu z kołderką 

Opublikowano

Nie biorę co prawda udziału w zabawie w tym roku ale @sprite wszedł przez komin i zostawił pod choinką prezent

spacer.png

Dzięki :santa:

Opublikowano

Człowiek sobie spokojnie śpi a tu przez noc strzelają do niego giftami. Tak nie wolno. Nie miałem jak oddać :wujaszek: Za karę dzisiaj będzie się działo.

spacer.png

spacer.png