Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust.

Pierwszych dwóch części pisałem nawet recenzje na PPe.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Wishlista skasowana, bo po prostu nie dam rady więcej ograć, a i backlog spory, więc mam zabawy na pare lat.

Dzięki za wszystkie prezenty. Znowu się morda cieszy przy ich wręczaniu i dostawaniu. :wub:

Wszystkim życzę zdrowych, wesołych świąt! 

ps. Mam ze sobą biedalaptopa, więc gierki o wyższych wymaganiach odpalę po powrocie do domu (po nowym roku). Ale na szczęście vampire survivors chodzi na wszystkim :obama:

Opublikowano

spacer.png

Człowiek sobie grzecznie siedzi i się nie wychyla, organizuje wigilię dla rodziny, ogarnia dzieci i kiedy w końcu ma czas o 2 w nocy patrzy a tu @Velius  oraz @Suavek zostawili prezenty pod e-choinką. Dziękuję wam z całego czarnego serca i mam nadzieję, że wszystkim biorącym udział w akcji spełnią się marzenia - zarówno te przyziemne, jak i te najambitniejsze.

Każdy ma swoje przygody, życie, zmartwienia i małe przyjemności jak i nieprzyjemności , ale proszę was bardzo pamiętajcie o jednym - jesteście wspaniałymi ludźmi! Wartościowymi, kochanymi, kochającymi i ważnymi dla wielu osób (nawet tych o których nigdy byście nie pomyśleli). Nawet jeśli życie rzuca Wam kłody pod nogi, potykacie się, przewracacie - zasługujecie na to by podać Wam rękę i was podnieść lub przynajmniej zawołać z daleka, że dacie radę! Tęcza (gejowska) pojawia się tylko po deszczu, a za każdą stromą górą jest dobry widok wstecz lub droga "z górki". Nie powiem, sam się trochę wzruszyłem, ale wszystko piszę szczerze i mam nadzieję, że los w przyszłości dla każdego będzie łaskawszy. Cieszmy się "naszym tajnym" (ja żonie nie mówię, bo musiałbym się nasłuchać) świętem i kochajmy się (no homo).

Opublikowano

rayos.png

Bardzo dziękuję panie Rayos, to musi być prawdziwe przeżycie zagrać w to w powyżej 30 klatek, nie wiem co więcej powiedzieć, lecę po kawę, wariaty.

Opublikowano

@Moldar

Zwariowal :hype:

9ad156309903b4dbe63568e00b534e6be4235b51

Byłeś pierwszy i od razu dostałem zawrotu głowy od takiego prezentu. Dziękuję Mikołaju z calego serduszka - będzie grane na pewno, a i sprawdź swoje Mikołajowe konto, bo coś tam czeka na akceptację :cool:

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy mnie już pozabijali prezentami, lista życzeń wyglada jak wioska po wizycie smoka w sredniowieczu, wiec nie jestem w stanie opisać szoku jaki przeżylem wstajac dzis rano i widząc prezent od @Shankor :whatuh:

bD93Ycd.png

Mordo kochana bardzo dziekuje, wspanialy prezent. Brak mi słów!

Opublikowano

Heh no mocarna pobudka

Suavek od czasów warcraft 3, tower defense to moje ulubione mini gry więc trafiłeś idealnie [emoji108]

e3f464facdc3ed6e9a8350e6d4920032.jpg

Deus exa nigdy nie skończyłem, a zawsze chciałem, liczę, że na decku będzie elegancko działać :)

ee1c82e2f9669a7f31bf322b24ba3efe.jpg

No i tutaj chłopaków trochę porąbało, człowiek robi skromne gifty, a tu takie bomby lecą, po prostu "matko bosko co to tu się stanęło"

e3853951d498111d5f8932c2a0979fe6.jpg
4f3ab62d37a3b52e302bb3bef4f34a6d.jpg
1db9dc49b78979c928a64fb5cf209f0c.jpg

Wszystkim bardzo mocno dziękuję [emoji108] :)

Opublikowano

Momentami chyba wszystko się wiesza jak za dużo osób na raz korzysta czy coś w tym stylu. Bo też mam jakieś zwiechy i apki i stronki. 

Opublikowano
21 minut temu, Velius napisał:

A u mnie od wczoraj tak, juz mnie zbanowali.

Jv244sX.png

Mam to samo :sadkek:

Opublikowano

Gabe musi was hamować w tym roku bo STRACILIŚCIE KONTROLE :gigabeta:

Opublikowano

Co tam sie w nocy podzialo :obama:

spacer.png

Gierka od Arkane to zawsze absolutny sztos. Pieknie dziekuje Panie @MichAelis

Jeszcze nie odnowily sie reakcje na forumku to nawet nie moge plusowac giftow :/

Opublikowano
  • Autor

Próbuje ciagle dac jednej osobie gifta i wlasnie widze w feedzie ze dostal to od kogos innego. Glupi Steam i glupi Gabe :(

Opublikowano

A  u mnie kolejny strzal w pysk :banderas:

spacer.png

Niesamowicie sie ciesze. Dzieki @sprite Co to sa za swieta!

Opublikowano

Patrząc na to co kupiłem na różnych promkach przez 7miesiecy na decku i co dobre duszyczki forumkowe sprezentowały pod choinkę to licząc dokładnie mam grania na jakieś 4lata do przodu xddd

@Kosmospięknie dziękuję, teraz nic nie chcesz ale ja to będę pamiętać, nie będziesz znać dnia ani godziny ;)

spacer.png

Opublikowano

A @Matriks_1111 się opierdala i discorda nie sprawdza :nosacz: Może wywołanie do tablicy pomoże, zostaw te pierogi człowieku