Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust.

Pierwszych dwóch części pisałem nawet recenzje na PPe.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Wishlista skasowana, bo po prostu nie dam rady więcej ograć, a i backlog spory, więc mam zabawy na pare lat.

Dzięki za wszystkie prezenty. Znowu się morda cieszy przy ich wręczaniu i dostawaniu. :wub:

Wszystkim życzę zdrowych, wesołych świąt! 

ps. Mam ze sobą biedalaptopa, więc gierki o wyższych wymaganiach odpalę po powrocie do domu (po nowym roku). Ale na szczęście vampire survivors chodzi na wszystkim :obama:

Opublikowano

spacer.png

Człowiek sobie grzecznie siedzi i się nie wychyla, organizuje wigilię dla rodziny, ogarnia dzieci i kiedy w końcu ma czas o 2 w nocy patrzy a tu @Velius  oraz @Suavek zostawili prezenty pod e-choinką. Dziękuję wam z całego czarnego serca i mam nadzieję, że wszystkim biorącym udział w akcji spełnią się marzenia - zarówno te przyziemne, jak i te najambitniejsze.

Każdy ma swoje przygody, życie, zmartwienia i małe przyjemności jak i nieprzyjemności , ale proszę was bardzo pamiętajcie o jednym - jesteście wspaniałymi ludźmi! Wartościowymi, kochanymi, kochającymi i ważnymi dla wielu osób (nawet tych o których nigdy byście nie pomyśleli). Nawet jeśli życie rzuca Wam kłody pod nogi, potykacie się, przewracacie - zasługujecie na to by podać Wam rękę i was podnieść lub przynajmniej zawołać z daleka, że dacie radę! Tęcza (gejowska) pojawia się tylko po deszczu, a za każdą stromą górą jest dobry widok wstecz lub droga "z górki". Nie powiem, sam się trochę wzruszyłem, ale wszystko piszę szczerze i mam nadzieję, że los w przyszłości dla każdego będzie łaskawszy. Cieszmy się "naszym tajnym" (ja żonie nie mówię, bo musiałbym się nasłuchać) świętem i kochajmy się (no homo).

Opublikowano

rayos.png

Bardzo dziękuję panie Rayos, to musi być prawdziwe przeżycie zagrać w to w powyżej 30 klatek, nie wiem co więcej powiedzieć, lecę po kawę, wariaty.

Opublikowano

@Moldar

Zwariowal :hype:

9ad156309903b4dbe63568e00b534e6be4235b51

Byłeś pierwszy i od razu dostałem zawrotu głowy od takiego prezentu. Dziękuję Mikołaju z calego serduszka - będzie grane na pewno, a i sprawdź swoje Mikołajowe konto, bo coś tam czeka na akceptację :cool:

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy mnie już pozabijali prezentami, lista życzeń wyglada jak wioska po wizycie smoka w sredniowieczu, wiec nie jestem w stanie opisać szoku jaki przeżylem wstajac dzis rano i widząc prezent od @Shankor :whatuh:

bD93Ycd.png

Mordo kochana bardzo dziekuje, wspanialy prezent. Brak mi słów!

Opublikowano

Heh no mocarna pobudka

Suavek od czasów warcraft 3, tower defense to moje ulubione mini gry więc trafiłeś idealnie [emoji108]

e3f464facdc3ed6e9a8350e6d4920032.jpg

Deus exa nigdy nie skończyłem, a zawsze chciałem, liczę, że na decku będzie elegancko działać :)

ee1c82e2f9669a7f31bf322b24ba3efe.jpg

No i tutaj chłopaków trochę porąbało, człowiek robi skromne gifty, a tu takie bomby lecą, po prostu "matko bosko co to tu się stanęło"

e3853951d498111d5f8932c2a0979fe6.jpg
4f3ab62d37a3b52e302bb3bef4f34a6d.jpg
1db9dc49b78979c928a64fb5cf209f0c.jpg

Wszystkim bardzo mocno dziękuję [emoji108] :)

Opublikowano

Momentami chyba wszystko się wiesza jak za dużo osób na raz korzysta czy coś w tym stylu. Bo też mam jakieś zwiechy i apki i stronki. 

Opublikowano
21 minut temu, Velius napisał:

A u mnie od wczoraj tak, juz mnie zbanowali.

Jv244sX.png

Mam to samo :sadkek:

Opublikowano

Gabe musi was hamować w tym roku bo STRACILIŚCIE KONTROLE :gigabeta:

Opublikowano

Co tam sie w nocy podzialo :obama:

spacer.png

Gierka od Arkane to zawsze absolutny sztos. Pieknie dziekuje Panie @MichAelis

Jeszcze nie odnowily sie reakcje na forumku to nawet nie moge plusowac giftow :/

Opublikowano
  • Autor

Próbuje ciagle dac jednej osobie gifta i wlasnie widze w feedzie ze dostal to od kogos innego. Glupi Steam i glupi Gabe :(

Opublikowano

A  u mnie kolejny strzal w pysk :banderas:

spacer.png

Niesamowicie sie ciesze. Dzieki @sprite Co to sa za swieta!

Opublikowano

Patrząc na to co kupiłem na różnych promkach przez 7miesiecy na decku i co dobre duszyczki forumkowe sprezentowały pod choinkę to licząc dokładnie mam grania na jakieś 4lata do przodu xddd

@Kosmospięknie dziękuję, teraz nic nie chcesz ale ja to będę pamiętać, nie będziesz znać dnia ani godziny ;)

spacer.png

Opublikowano

A @Matriks_1111 się opierdala i discorda nie sprawdza :nosacz: Może wywołanie do tablicy pomoże, zostaw te pierogi człowieku