Opublikowano 24 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Velius napisał: Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust. Pierwszych dwóch części pisałem nawet recenzje na PPe.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Wishlista skasowana, bo po prostu nie dam rady więcej ograć, a i backlog spory, więc mam zabawy na pare lat. Dzięki za wszystkie prezenty. Znowu się morda cieszy przy ich wręczaniu i dostawaniu. Wszystkim życzę zdrowych, wesołych świąt! ps. Mam ze sobą biedalaptopa, więc gierki o wyższych wymaganiach odpalę po powrocie do domu (po nowym roku). Ale na szczęście vampire survivors chodzi na wszystkim
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Do mnie to nie tak, i co ja mam teraz prezenty odrzucać? Misie pluszowe moje kochane @Dr.Czekolada@pawelgr5 Kakaowy kolega był pierwszy ściskam mocno i już się odwdzięczam tylko pieroga zjem.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Człowiek sobie grzecznie siedzi i się nie wychyla, organizuje wigilię dla rodziny, ogarnia dzieci i kiedy w końcu ma czas o 2 w nocy patrzy a tu @Velius oraz @Suavek zostawili prezenty pod e-choinką. Dziękuję wam z całego czarnego serca i mam nadzieję, że wszystkim biorącym udział w akcji spełnią się marzenia - zarówno te przyziemne, jak i te najambitniejsze. Każdy ma swoje przygody, życie, zmartwienia i małe przyjemności jak i nieprzyjemności , ale proszę was bardzo pamiętajcie o jednym - jesteście wspaniałymi ludźmi! Wartościowymi, kochanymi, kochającymi i ważnymi dla wielu osób (nawet tych o których nigdy byście nie pomyśleli). Nawet jeśli życie rzuca Wam kłody pod nogi, potykacie się, przewracacie - zasługujecie na to by podać Wam rękę i was podnieść lub przynajmniej zawołać z daleka, że dacie radę! Tęcza (gejowska) pojawia się tylko po deszczu, a za każdą stromą górą jest dobry widok wstecz lub droga "z górki". Nie powiem, sam się trochę wzruszyłem, ale wszystko piszę szczerze i mam nadzieję, że los w przyszłości dla każdego będzie łaskawszy. Cieszmy się "naszym tajnym" (ja żonie nie mówię, bo musiałbym się nasłuchać) świętem i kochajmy się (no homo).
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Bardzo dziękuję panie Rayos, to musi być prawdziwe przeżycie zagrać w to w powyżej 30 klatek, nie wiem co więcej powiedzieć, lecę po kawę, wariaty.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l @Moldar Zwariowal Byłeś pierwszy i od razu dostałem zawrotu głowy od takiego prezentu. Dziękuję Mikołaju z calego serduszka - będzie grane na pewno, a i sprawdź swoje Mikołajowe konto, bo coś tam czeka na akceptację
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Autor Wszyscy mnie już pozabijali prezentami, lista życzeń wyglada jak wioska po wizycie smoka w sredniowieczu, wiec nie jestem w stanie opisać szoku jaki przeżylem wstajac dzis rano i widząc prezent od @Shankor Mordo kochana bardzo dziekuje, wspanialy prezent. Brak mi słów!
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Heh no mocarna pobudka Suavek od czasów warcraft 3, tower defense to moje ulubione mini gry więc trafiłeś idealnie [emoji108]Deus exa nigdy nie skończyłem, a zawsze chciałem, liczę, że na decku będzie elegancko działać No i tutaj chłopaków trochę porąbało, człowiek robi skromne gifty, a tu takie bomby lecą, po prostu "matko bosko co to tu się stanęło"Wszystkim bardzo mocno dziękuję [emoji108]
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Spoko ja jestem w rozjazdach i ta apka steam to chyba nigdy nie będzie działać.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Momentami chyba wszystko się wiesza jak za dużo osób na raz korzysta czy coś w tym stylu. Bo też mam jakieś zwiechy i apki i stronki.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 21 minut temu, Velius napisał: A u mnie od wczoraj tak, juz mnie zbanowali. Mam to samo
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Ja też od dwóch dni. Ticket do supportu wysłany. A-ale, mikołaj sobie inaczej radzi
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Co tam sie w nocy podzialo Gierka od Arkane to zawsze absolutny sztos. Pieknie dziekuje Panie @MichAelis Jeszcze nie odnowily sie reakcje na forumku to nawet nie moge plusowac giftow
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Autor Próbuje ciagle dac jednej osobie gifta i wlasnie widze w feedzie ze dostal to od kogos innego. Glupi Steam i glupi Gabe
Opublikowano 25 grudnia 20222 l A u mnie kolejny strzal w pysk Niesamowicie sie ciesze. Dzieki @sprite Co to sa za swieta!
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Patrząc na to co kupiłem na różnych promkach przez 7miesiecy na decku i co dobre duszyczki forumkowe sprezentowały pod choinkę to licząc dokładnie mam grania na jakieś 4lata do przodu xddd @Kosmospięknie dziękuję, teraz nic nie chcesz ale ja to będę pamiętać, nie będziesz znać dnia ani godziny
Opublikowano 25 grudnia 20222 l A @Matriks_1111 się opierdala i discorda nie sprawdza Może wywołanie do tablicy pomoże, zostaw te pierogi człowieku