Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Spoko jest. Ja znowu słyszałem, że Soulstone Survivors  właśnie  jest kolejną porcją narkotyku po Vampire Survivors

https://store.steampowered.com/app/2066020/Soulstone_Survivors/

Jest jakiś darmowy prolog i właśnie sprawdzam żeby sprawdzić czy rzeczywiście takie dobre

https://store.steampowered.com/app/2113430/Soulstone_Survivors_Prologue/

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu) 

musiałem popracować nad sobą bo depresja dopadła mnie, wielkie dzięki ze pamiętaliście o mnie 

YPALFvB.jpg

SDD00s3.jpg

4tqvarD.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano
  • Autor

Ale dostałem bombe od @Labteco w morde :obama:Duchowy spadkobierca mojej ulubionej gry czyli Recettear an Item's Shop Tale, ależ bedzie grane, dziekuje serdecznie :gachigasm:

z3iLLQt.png

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

A @Matriks_1111 się opierdala i discorda nie sprawdza :nosacz: Może wywołanie do tablicy pomoże, zostaw te pierogi człowieku

Kurła, dobrze że człowiek telefonu nie sprawdza przy obiedzie z teściami, bo jak nie ość to @Bzduraschce mnie wysłać na tamten świat.

Jtethxm.jpeg

11FZx2W_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

A mówił, że spłukany niby :P

Dziękować, bo humor od razu zrobiony, mimo że do Nowego Roku siedzę bez konsoli u teściów :wallbash:

Ale za gifta bardzo dziękuję! Raz jeszcze Wesołych Świąt dla wszystkich! 

Opublikowano

Kurłaaaaaaaaa :pika: Najlepszy beatemup lat współczesnych!

spacer.png

@Homer S dzięki!

Opublikowano
  • Autor

I mnie nie oszczedził @Homer S. Sporo czytalem teraz Junji Ito to bedzie jazda przy tej gierce :obama:

URXBTms.png

Dziekuje bardzo!

Opublikowano

Jebany nie pozwolil nawet zagrać :obama:

spacer.png

Opublikowano

Dziękuje pięknie!

Gralem w to na xboxie kiedyś, ale nie udało się  skończyć, wiec zrobię podejście numer 2 :drakeyeah:

XvbXjUm.png

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

QRRWWAAAAA TEN CO DOYEBAL @Matriks_1111Mikołaj_1111 :whatuh:

qGB05hj.png

Danny Devito Holy Shit - Znalezione GIFy | Gfycat

Jeszcze sie ręce trzesą. Nie dam rady pisać, zostałem rozwalony do końca a backlog bedzie sie ciagnal przez kilka żyć. Dziekuje królu dobrodzieju :obama:

Opublikowano

Mój gifcik dla @sprite był ostatnim, bo niestety budżet się wykończył. Dzięki za dobrą zabawę i wszystkie giereczki jakie otrzymałem:banana-santa: Jeszcze raz wszystkim zdrowych i Wesołych Świąt, oraz mam nadzieję do zobaczenia za rok :devil:

Opublikowano
23 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Z tego, co widzę przebiliśmy nie tylko poprzedni rok ale chyba nawet udało się 2020 :whatuh: Przynajmniej pod względem postów. To chyba nie jest tak źle z tą inflacją.

Steam deck zrobił robote w tym roku w temacie populacji steamowcow na forum. Ja np od zawsze chciałem uczestniczyć w tej akcji mikołajkowej ale nie dość że w domu pc nie używam to nawet nigdy konta na steam nie miałem. Deck otworzył mi furtkę zarówno do jednego jak i drugiego, fajnie też chyba wyszło bo po tylu latach nieudzielania wyszedł trochę ninja atack. Teraz znowu się hibernuje i do następnej steamowej akcji na forumku i do pogania/pogrania w sieci. Pozdrawiam

Opublikowano

To jeszcze jedna salwa honorowa i na tym kończę. Dzięki wszystkim eventowiczom za wspaniałe imołszyns, sam David Cage do spółki z Kojimą by takich nie dostarczyli :banderas: Oczywiście bacznie obserwuję nadal temat, bo to najlepsza rzecz w internecie od czasu wynalezienia internetu!