Opublikowano 25 grudnia 20222 l 3 minuty temu, oFi napisał: Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj, który pozabijał pozniej miliony ludzi, a forumek myślał, że to tylko teoria spiskowa. W sumie chyba wolalbym żeby pozostał teorią mimo wszystko W dniu 14.02.2022 o 17:59, Adam GlapJńskJ napisał: Ale wy macie najebane z tą wojną. Nikt na Ukrainę żadnym wojskiem nie wjedzie. Rakiety nie polecą. To nie ta wojna co sto lat temu. Wojna toczy się już od dawna. Przebijam.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 4 minutes ago, oFi said: Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj, który pozabijał pozniej miliony ludzi, a forumek myślał, że to tylko teoria spiskowa. W sumie chyba wolalbym żeby pozostał teorią mimo wszystko no ale to nie jest smiercionosna pandemia jak Hiszpanka więc..
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 13 minut temu, oFi napisał: Przypomniało mi się jak dostałem 20 minusów za założenie tematu covidowego tutaj, Hmm, aż sprawdziłem i całe 4 masz za ten temat, chyba, że chodzi o jakiś inny post niż pierwszy w temacie.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Moze chodzi po status z mamutem za 9 bomb. A jak ma sie w nicku soje to inaczej nie mogla sie ta stytuacja skonczyc.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 27 minut temu, Square napisał: Hmm, aż sprawdziłem i całe 4 masz za ten temat, chyba, że chodzi o jakiś inny post niż pierwszy w temacie. ofi znowu oszukuje? tego człowieka trzeba zatrzymać.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 1 hour ago, krzysiek923 said: W sumie smutne, człowiek sobie przypomina o przemijaniu jak widzi, że na tym forum już niektórzy ludzie nie rozumieją zwrotu "beka z typa" Minus jak się po prostu nie zgadzasz, a bzt jak post jest niedorzecznie głupi, albo pozbawiony sensu. Tak to powinno działać, ale nie działa. Beka z typa dostałem i za zakup gry i za post, że mi się film podoba i za to, że nie chciałem dopłacać ponad 1000$ do tv. Nie wiem co w kupnie gry czy wrażeniach z filmu jest pozbawione sensu czy niedorzecznie głupie
Opublikowano 25 grudnia 20222 l No kupiłeś remaster 9 letniej gry z wyciętym multi za 3 i pół bomby więc chyba nie było lepszego momentu żeby dać beke z typa na tym forum no dopóki sojak nie założył tego tematu
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Beka z pupcia. Nie ma co się śmiać z TV za 300 USD. 120 nitów przynajmniej nie wypala tak oczu.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Widzę że temat zrobił się poważny. Dla osób które przeżywają reakcje, przydałaby się możliwość opcja ukrycia ich widoczności, tak aby nie widzieli innych reakcji pod postami i sami też nie widzieli że ktoś im wlepił emotke. Coś jak w Battlefieldzie, gdzie można było zastąpić wszystkie wymyślne skórki na takie domyślne. W ten sposób i wilk będzie syty bo wciąż będzie można wlepiać klauny, a druga osoba nie będzie o tym wiedzieć więc nie będzie się przejmować
Opublikowano 25 grudnia 20222 l A później wyjdą z domu i przy lepszej, pierwszej okazji, odbiorą sobie życie. Niech się hartują.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l No giga miękiszony, ale to pewnie Ci z tych neoplusów i innych podejrzanych stron nie wierze że forumowicze wychowani w obłokach pierdzącego oszołoma i potężnego Przemysława Ściery Ścierskiego są tacy słabi psychicznie
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Przydałoby się takich ludzi posłać do woja i nauczyć ich dyscypliny i tam to dopiero byłby jebany, bo coraz większe pizdy po tym świecie chodzą xd
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 1 godzinę temu, Square napisał: Hmm, aż sprawdziłem i całe 4 masz za ten temat, chyba, że chodzi o jakiś inny post niż pierwszy w temacie. Uwierz mi ze było więcej, ale pozniej te minusy 'poznikały' Anyway, płacz o minusy w pierwszy dzień świąt to mogę tylko powiedzieć i współczuć że smutnym musisz być człowiekiem @Soyokaze Życzę zdrówka, a reakcja beka z typa zawsze mnie osobiście smieszy nawet pod własnym adresem. No chyba ze chodzi i 40inchboomer co rozdaje tam te reakcje w 'właśnie ukonczylem' to tam sytuacja jest poważna.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Teraz, oFi napisał: Uwierz mi ze było więcej, ale pozniej te minusy 'poznikały' Tak tak, na pewno
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Znikajace minusy? xD To chyba ta magia swiat. Albo procenty nie odparowaly.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l ciekawe czy wpłaty na konto chorego dzieciaczka też magicznie wyparowały i zmaterializowały się w formie figurki aloy. cud świąteczny.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 15 godzin temu, Pupcio napisał: Jak przyjdę napisać że rdr to najlepsza gra na świecie, to będziecie mi pisać 13 rok z rzędu że tak nie jest czy dacie klalna? Ja bym dał serduszko 14 godzin temu, Kmiot napisał: Może GearsUp nadal byłby z nami, gdyby za jego kadencji była ta reakcja dostępna (*) Przecież jest, ostatnio coś nawet w Zakupach Growych wrzucał 14 godzin temu, Mejm napisał: No poza dzialami gierkowymi, bo tam posiadanie odmiennej opinii (nawet jako weteran) wiaze sie z obowiazkiem posiadania zaje.biscie silnej psychiki. Albo chociaż obowiązkiem posiadania aktualnego sprzętu, żeby nie teoretyzować od dwóch generacji 4 godziny temu, balon napisał: @Soyokaze dzięki, świetny post. Paradoksalnie to jego najlepsze dzieło na forumku i jedyny post, napisany zrozumiałym językiem. 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Minus jak się po prostu nie zgadzasz, a bzt jak post jest niedorzecznie głupi, albo pozbawiony sensu. To akurat też uważam za patologię - jak się nie zgadzam to raczej wchodzę w dyskusję - oczywiście, jeśli post napisany jest rzeczowo, a tezy w nim zawarte są jakoś sensownie uargumentowane, albo chociaż jest zabawnie. Minus to raczej tylko, jak ktoś wykazuje się chamstwem, albo wali posta w stylu "prawdy objawionej" i pisze, że np Red Dead Redemption to gówno.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Może soya to brat girsa? Kolejna osoba, której psycha siada przez mały .jpg. Nie zdziwił bym się jakby gdzieś w jakich wiadomościach było coś o tajemniczym samobójstwie albo strzelaninie w szkole gdzie gość by miał na koszulce soję.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l W ogóle to ten temat powinien wylądować raczej w dziale Forumka gdzieś na samej górze, a nie w Graczpospolitej.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l ciekawe czy wpłaty na konto chorego dzieciaczka też magicznie wyparowały i zmaterializowały się w formie figurki aloy. cud świąteczny.O (pipi)aniutki xDMyślę że jak komuś przeszkadzają reakcje to nie jest to forum dla niego i może się udać na forum Radio Maryja.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l 20 godzin temu, Soyokaze napisał: Bo z takim podejściem do reszty osób, pozostaną stali bywalcy, którzy tylko między sobą będą pisać, bo reszta sobie odpuści widząc "taki mur" jednomyślności i jakby adoracji i betonozowy. O tym akapicie zapomniałem... Niekoniecznie tak jest, bo co jakiś czas pojawiają się nowi (albo chociaż tacy, o których wcześniej nie słyszałem i sądząc po punktach reakcji - świeżaki), których przyjemnie sie czyta, piszą z sensem, mają jakąś zajawkę, są sympatyczni i nie pierdolą bzdur to i łapią raczej pozytywny feedback.