Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak patrzę na część z tych filmików porównujących to dzieło z GTA, to przypominają mi się podobne jak zestawiano np. ostatnie Saints Row z GTA. Podobnie było z początkami CP2077 jak przed patchami porównywali życie miasta i samochody do GTA. Strasznie ciężko jest choćby zbliżyć się do poziomu GTA i jak za robienie konkurencji nie zabierze się ktoś kto ma nieograniczony budżet to chyba żadna gra nie będzie mogła rzucić rękawicy liderowi. Trochę szkoda.Edytor misji zapowiadał się ciekawie ale jak gra jest w takim stanie, to już nic jej nie uratuje.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 39 minut temu, Elitesse napisał(a):Strasznie ciężko jest choćby zbliżyć się do poziomu GTAJa rozumiem, ze gra moze miec inne priorytety, ale jak juz robisz gre, w ktorej jest zyjace miasto, to jakies minimalne standardy w tym miescie powinny byc zachowane.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Np- kara śmierci za uderzenie w radiowóz przy 10kmh To jedyna rzecz która mnie zawsze w GTA irytowała. To akurat najmniejszy problem, bo patrząc na jutubki ten twór ma o wiele większe niedoróbki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie trzeba koniecznie zbliżać się do poziomu i rozmachu GTA, wystarczyło po prostu zrobić dobrą grę. Trza było może to szlifować jeszcze ze 2 lata, ale w sumie jak zobaczyłem jak tam wyglądają misje, to życzę im sromotnej porażki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wczoraj wleciał patch, poprawiający stabilność framerate'u i dodający opcję wyłączenia Depth of Field, dzięki czemu wreszcie można się poczuć, jak ktoś bez poważnej wady wzroku (wszystko w tle wyglądało, jak w FF Rebirth w trybie performance).Kurde, jest tu sporo dobrego (fizyka obiektów podczas strzelanin, destrukcja otoczenia, wybuchy, modele samochodów, model jazdy, ruch uliczny, sam wygląd miasta i jego okolic), ale brak tu treści, brak jakiejś dodatkowej zawartości, jakichś znajdziek, no i przede wszystkim swobody.Ja wiem, że często jest beka z gier open world, że grozi nam koniec świata, a my zamiast lecieć to powstrzymać, udajemy się łowić rybki, ale tutaj chyba zbytnio to sobie wzięli do serca i strasznie wkurzające jest to, że każda dewiacja z głównego kursu spotyka się z natychmiastową reprymendą, a w przypadku dalszej niesubordynacji nawet z napisem "Mission Failed".Niby Free Roam otworzy się po skończeniu fabuły, ale tak naprawdę po co, skoro nie ma tu żyjącego świata i żadnych spontanicznych aktywności