Opublikowano 10 czerwca 20241 r 2 minuty temu, YETI napisał(a): Obejrzałem tą 25 minutową prezentacje z dwoma developerami i jest duża szansa, że gra odniesie większy sukces niż Steller Blade, zwłaszcza że protagonista nie ma sylwetki, która obraziłby uczucia lewaków. Duża pomoc od Sony przy developingu, art director z From Software, z gierki do której podchodziłem z dystansem, bo chiński projekt, do gry, która może wpaść do czytnika w dniu premiery. To studio wydało coś wcześniej? Jakieś dwie popierdółki xD
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Studio mogło nie wydać nic dużego wcześniej ale skoro mają w szeregach art directora z From to równie dobrze mogą mieć także innych koksów. Czekam mocno.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ziomki z SIE pomagają, podobnie jak to odbyło się przy Stellarze. Będzie gicio
Opublikowano 10 czerwca 20241 r To wygląda dobrze do tego stopnia, że pierwszy pokaz gameplayu miałem za reżyserowany, jak swojego czasu Kz2. Dawno nie widziałem tak miodnie przedstawionej walki bronią białą, jak z jakiś cutscenek w slasherach.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Pierwszy trailer był mocno wyreżyserowany i różni się od tego co teraz pokazali nawet w przypadku walk z tymi samymi przeciwnikami. Teraz wygląda to jak gra, a wcześniej przez większość czasu jak zlepek QTE z Heavenly Sword z cięciami tuż przed faktycznym gameplayem. Zmiana jak najbardziej na plus bo po pierwszym trailerze i informacjach na temat systemu walki to wychodziła mi jakaś wariacja bitki jak w Remember Me a okazuje się że to normalny slasher.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tutaj info, że demko public, więc każdy na targach może sobie pyknąć, nie jest za zamkniętymi drzwiami dla pressa. No dokładnie to powiedzieli na pokazie, ale na konsoli u siebie w domu jeszcze długo nie zagrasz.
Opublikowano 12 czerwca 20241 r - demka na PSN na razie nie będzie, muszą naprawić problemy z feedbacku od ludzi z targów - nie jest to też third party ex na PS5, po prostu taką platformę wybrali jako domyślną, będzie też na PC, ale nie podali, czy od razu - nie ma też żadnego deala z Sony na produkcję i marketing - po raz kolejny potwierdzili - gra nie jest soulslikiem
Opublikowano 12 czerwca 20241 r Fajnie bo gra zapowiada się ciekawie, a jak ktoś będzie chciał wyzwania to podniesie poziom trudności
Opublikowano 12 czerwca 20241 r W dniu 10.06.2024 o 15:15, Szermac napisał(a): Ziomki z SIE pomagają, podobnie jak to odbyło się przy Stellarze. Będzie gicio Post, który źle się zestarzał
Opublikowano 12 czerwca 20241 r No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców Cytat https://www.bilibili.com/read/cv35189387/?jump_opus=1 Sony gives us a lot of support, both on the development side and the marketing side. And the consoles in some demo events are all provided by them.
Opublikowano 12 czerwca 20241 r 7 minut temu, Szermac napisał(a): No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców Nie mają żadnego deala na nic, ale przewijało się wcześniej 'marketing support', pewnie chodzi o zwykły marketing (ten nieodpłatny), tak jak każdej innej gry, wrzucanie trailerów na State of Play, a że ładna to też może gdzieś na Playstation site itp. https://www.bilibili.com/read/cv35189387/?jump_opus=1 Tak, support, ale nieodpłatny, bez restrykcji i deali na wyłączność. Tak, czy inaczej niewiele to zmienia, może gra nie będzie za 350 zł, bo nikt nie narzuci ceny, tyle Edytowane 12 czerwca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 12 czerwca 20241 r 9 minut temu, Szermac napisał(a): No kilka dni temu co innego przeczytałem pod zbiorczym postem podczas targów od twórców A to tego nie znałem, teraz to mój post źle zniósł próbę czasu
Opublikowano 22 sierpnia 202422 sie 54 minuty temu, YETI napisał(a): To chyba jakaś skrócona wersja tego wyżej, w każdym razie na wszystkich gra prezentuje się bardzo dobrze, można już mówić o chińskiej jakości AAA :)?
Opublikowano 22 sierpnia 202422 sie Kolejna kosa ze wschodu. Przyszłość gejmingowa w wykonaniu Chińczyków i Koreańczyków zapowiada się pięknie.
Opublikowano 22 sierpnia 202422 sie Mam tak samo. Gameplay przecudny. Przerywanie animacji ataków żeby wyprowadzić kontrę i zasadzić dłuższe combo i to mi się podoba.