Opublikowano wtorek o 21:511 dzień Ja to jestem ciekaw kiedy i czy w ogóle usłyszymy o Destiny 3. Pewny tytuł, który dałby ciężarówki hajsu vs crap który prawie uwalił studio... Mają teraz 2 opcje, czyli premiera na samym początku 2026 (tyle, że wg mnie to za mało czasu na tak kluczowe zmiany), albo dopiero końcówka roku czy wręcz 2027, jak już ludzie się ograją z GTA. No chyba, że to taka zasłona dymna, a o całkowitym anulowaniu usłyszymy już niedługo. Concord też miał już Roadmape i zapowiedzi wielkich zmian...
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Tak to jest jak w zarządzie bungo siedzi turbodebil prezes, który nie potrafi zarządzać zasobami ludzkimi i wychodzi im takie gówno jak marathon, to już jest jedno, że to studio przyszłości nie ma. To było zawsze mega gówno studio, mam wrażenie, że te Halo i Destiny to był tylko taki wypadek przy pracy, że im się udały, a gdzie reszta fajnych portfolio? Podpowiem - w waszych dupach.Do zaorania, a dla $ony kolejna nauczka na przyszłość, żeby nie słuchać imbecyli, co są odpowiedzialni za skasowanie frakcji tlou.Chuj mnie obchodzi to studio. Niech zdycha.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Dla mnie sprawa jest banalnie wręcz prosta, czysta i oczywista. Załoga Bungie zobaczyła i pograła w bezpośrednią konkurencję tj ARC Raiders, dłuższą chwilę pomyślała, po czym dowiedziawszy się o rychłej premierze tegoż (22.10) po prostu zesrali się w gacie ze strachu i postanowili to co postanowili. No z czym do ludzi?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 17 hours ago, Faka said:Tak to jest jak w zarządzie bungo siedzi turbodebil prezes, który nie potrafi zarządzać zasobami ludzkimi i wychodzi im takie gówno jak marathon, to już jest jedno, że to studio przyszłości nie ma. To było zawsze mega gówno studio, mam wrażenie, że te Halo i Destiny to był tylko taki wypadek przy pracy, że im się udały, a gdzie reszta fajnych portfolio? Podpowiem - w waszych dupach.Do zaorania, a dla $ony kolejna nauczka na przyszłość, żeby nie słuchać imbecyli, co są odpowiedzialni za skasowanie frakcji tlou.Chuj mnie obchodzi to studio. Niech zdycha.Ale Ty kurwa bredzisz, jak zawsze. Studio, które wydało Mytha 1 i 2, Oni, Halo 1, 2, 3 i Reach to zawsze było mega gówno studio? Jasne, teraz dają ostro dupy, ale przez latato było studio z samego szczytu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Homelander napisał(a):Ale Ty kurwa bredzisz, jak zawsze. Studio, które wydało Mytha 1 i 2, Oni, Halo 1, 2, 3 i Reach to zawsze było mega gówno studio? Jasne, teraz dają ostro dupy, ale przez latato było studio z samego szczytuSram na to chujostwo. Przypominam, że to chuje, co robili chujowe zagrywki w Destiy 1 i 2, a jakoś im się upiekło, ale za trzecim razem już im się nie uda.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, Faka said:Sram na to chujostwo. Przypominam, że to chuje, co robili chujowe zagrywki w Destiy 1 i 2, a jakoś im się upiekło, ale za trzecim razem już im się nie uda.Nie przeczę. Ale te gry które wymieniłem były megazajebiste. Za remaki albo nawet remastery Mythów dałbym się pokroić. Więc obecnie studio się skurwiło, jak Blizzard chociażby. Ale lata temu było topem. Więc pierdolisz waszmość
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Prawa do tych gier to ma teraz Sony, ale znając ich plany single player, które bardziej stawiają na otwarty świat, to mało wątpliwe na te rimejki gier.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minutes ago, Faka said:Prawa do tych gier to ma teraz Sony, ale znając ich plany single player, które bardziej stawiają na otwarty świat, to mało wątpliwe na te rimejki gier.Akurat Mythy do Take Two należą