Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Featured Replies

• Odpowiedzi 860
  • Wyświetleń 62,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie wyjechałem po raz pierwszy speederem z ładowni naszego statku i... jestem zachwycony tym, co do tej pory dostałem. Początek spokojny, klimatyczny, mieścinka świetna, wszystko kapitalnie wygl

• To takie farmazony na zasadzie wszystko jest (pipi)owe ale mi się podoba 8/10. Zero konkretów. Czyli dokładnie to co mówi Kiszczak. I też tak to wygląda na forumku. Wysłane z pixela przez taptalk bo

• scena niczym z PS3

Opublikowano

To ze pograsz w gre 3 dni przed wszystkimi to są poyeby którzy kupia ubi gierkę za 600zl

Opublikowano

No ale w tym masz 3 dni extra urlopu u pracodawcy. Imo się opłaca. 

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Wiadomo, że pudełko, ale ciekawe czy też będzie jak w przypadku Avatara:

20240409_211535.thumb.jpg.7f550f34ac616eec8592c6c7ecc5b492.jpg

Opublikowano

Ładnie wygląda. Fajnie by było gdyby próbowali nawiązać do Jedi: Fallen Order lub Survivior (wiem, że to niemal niemożliwe). Na promo wejdzie, aż miło.

Opublikowano
Godzinę temu, Shankor napisał:

Ładnie wygląda. Fajnie by było gdyby próbowali nawiązać do Jedi: Fallen Order lub Survivior (wiem, że to niemal niemożliwe). Na promo wejdzie, aż miło.

Po co? Wygląda na zdecydowanie fajniejszą przygodę niż te wymienione wyżej. 

Opublikowano
1 minutę temu, addhoc napisał:

Po co? Wygląda na zdecydowanie fajniejszą przygodę niż te wymienione wyżej. 

Pewnie chodziło koledze o nawiązanie do fabuły/lore/uniwersum gier od EA. 

Opublikowano

Oczywiście chodziło mi o fabularne nawiązania. Nie chcę, żeby było to ściśle powiązane - wystarczy "mrugnięcie okiem" lub inny easter egg. Bo gry dzieją się mniej więcej w tym samym okresie.

Opublikowano

Niekoniecznie, bo taki Avatar pod względem graficznym im się udał. 

Opublikowano

A jaka większa gra Ubisoftu z ostatnich lat miała słabą graficzkę? Ten trailer wygląda bardzo podobnie do wcześniejszego i nie ma mowy o downgoardzie takim jak w WD1 gdzie wydana gra nie przypominała ściemo-trailera.

Opublikowano

Przecież bohaterka gry nie może być za ładna, bo to niedobra jest, jak się poczują wszystkie niezbyt ładne kobiety na świecie? Pomyśleliście o tym? WAKE UP!

Opublikowano

wygląda inaczej, ale ta drama twitterowa z wybieraniem jak najbrzydszych i w jak najgorszej jakości stopklatek z trailera to też ładna propaganda. 

Opublikowano

Spoko baba, ale do tlou3 pewnie by się już nie nadawała. Ani do Fable. 

ciekawe czy się da samemu lądować i startować stateczkiem i będzie lepiej niż jedna taka gra co podobno jest o eksploracji kosmosu :kekw:

Opublikowano
13 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Przecież bierze się abo na miesiąc i potem nara. Tak ogralem pop i avatar. 17 euro.

Na Xboxie u turka abo wychodzi połowę taniej.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

wygląda inaczej, ale ta drama twitterowa z wybieraniem jak najbrzydszych i w jak najgorszej jakości stopklatek z trailera to też ładna propaganda. 

Prawda.

Screenshot_2024-04-10-12-48-20-491-edit_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-04-10-12-48-36-300-edit_com.android.chrome.jpg