Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Przecież bierze się abo na miesiąc i potem nara. Tak ogralem pop i avatar. 17 euro.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r To ze pograsz w gre 3 dni przed wszystkimi to są poyeby którzy kupia ubi gierkę za 600zl
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Wiadomo, że pudełko, ale ciekawe czy też będzie jak w przypadku Avatara:
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r 7 minut temu, Wredny napisał: Wiadomo, że pudełko, ale ciekawe czy też będzie jak w przypadku Avatara:
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Ładnie wygląda. Fajnie by było gdyby próbowali nawiązać do Jedi: Fallen Order lub Survivior (wiem, że to niemal niemożliwe). Na promo wejdzie, aż miło.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Obejrzałem trailerek i w sumie z jednej strony widać że może być ciekawie, a z drugiej no to Ubisoft xd cuda się zdarzają. Może I tu się zdarzy.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Godzinę temu, Shankor napisał: Ładnie wygląda. Fajnie by było gdyby próbowali nawiązać do Jedi: Fallen Order lub Survivior (wiem, że to niemal niemożliwe). Na promo wejdzie, aż miło. Po co? Wygląda na zdecydowanie fajniejszą przygodę niż te wymienione wyżej.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, addhoc napisał: Po co? Wygląda na zdecydowanie fajniejszą przygodę niż te wymienione wyżej. Pewnie chodziło koledze o nawiązanie do fabuły/lore/uniwersum gier od EA.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Oczywiście chodziło mi o fabularne nawiązania. Nie chcę, żeby było to ściśle powiązane - wystarczy "mrugnięcie okiem" lub inny easter egg. Bo gry dzieją się mniej więcej w tym samym okresie.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r A jaka większa gra Ubisoftu z ostatnich lat miała słabą graficzkę? Ten trailer wygląda bardzo podobnie do wcześniejszego i nie ma mowy o downgoardzie takim jak w WD1 gdzie wydana gra nie przypominała ściemo-trailera.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Przecież bohaterka gry nie może być za ładna, bo to niedobra jest, jak się poczują wszystkie niezbyt ładne kobiety na świecie? Pomyśleliście o tym? WAKE UP!
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r wygląda inaczej, ale ta drama twitterowa z wybieraniem jak najbrzydszych i w jak najgorszej jakości stopklatek z trailera to też ładna propaganda.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Spoko baba, ale do tlou3 pewnie by się już nie nadawała. Ani do Fable. ciekawe czy się da samemu lądować i startować stateczkiem i będzie lepiej niż jedna taka gra co podobno jest o eksploracji kosmosu
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 13 godzin temu, Donatello1991 napisał: Przecież bierze się abo na miesiąc i potem nara. Tak ogralem pop i avatar. 17 euro. Na Xboxie u turka abo wychodzi połowę taniej.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 3 godziny temu, ASX napisał: wygląda inaczej, ale ta drama twitterowa z wybieraniem jak najbrzydszych i w jak najgorszej jakości stopklatek z trailera to też ładna propaganda. Prawda.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Mocno drama na siłę, jeszcze branie stopklatki z grymasem na twarzy do uśmiechniętej modelki.