Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, LeifErikson napisał(a):

2006 był prawie 20 lat temu, nie 10 lat temu :balon:

kurwa faktycznie :kaz:

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Panie @Perez, czy zbliżamy się do zapowiedzi następnego specjala? 

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Panie @Perez, czy zbliżamy się do zapowiedzi następnego specjala? 

Plan w tygodniu 21-25.10 odpalić przedsprzedaż :) Obecnie finalizujemy temat okładek, trwają ostatnie debaty "co tu dać na cover". W sumie to wrzucajcie swoje propozycje, niech @KOMODO nie ma za lekko jako prowadzący ;). 

Opublikowano

Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Persona 3/4, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały.

Opublikowano
2 minuty temu, Pix napisał(a):

Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały.

To takie już były/są :D Tylko weź z tego zrób 6 + coś na limitkę (chyba tu jednak konsola w jakiejś fajnej opcji może z jakimś dodatkiem na okładce typu coś błyszczącego). 

Opublikowano

No ograniczyć to do 6 to ciężkie zadanie, nie zazdroszę :D

Ale Uncharted 2 i GoW 3 to raczej oczywistość, która musi być. Moje pozostałe typy to Journey (lub coś innego, mniej oczywistego), Killzone 2, MGS IV i Red Dead Redemption.

A PS3 na limitce może być, tylko koniecznie w oryginalnej wersji FAT, a nie jakieś slimy.

Opublikowano

Demon's Souls? I wtedy TLOU, God of War 3, MGS4, Killzone 2, Demon's Souls, Uncharted 2+ limitka.

Opublikowano

Uncharted 2, GoW3, RDR, GTA 4-5, Bioshock, LBP a na limitke Komoda z movami zasłaniającymi bebech.

Opublikowano

Limitkę poproszę z jakąś fajną dziewoją, ale z gry, a nie real life nołnejma...

Opublikowano

O, z demonsami to bym wzial. I jakas taka generyczna ze sprzetem, nie z gry.

Opublikowano

Demonsy przełomowe dla całej branży, więc byłoby rzeczywiście fajnie. Osobiście chciałbym też jakieś z Wipeoutem HD, ostatnim dużym wcieleniem serii. Ale to już taki nieoczywisty kaprys.

Opublikowano

Ja poproszę Motorstorma, Resistance, GTA4 i może Red Dead Redemption. Killzone'a normalnie bym chciał, ale z drugiej strony był już w wydaniu o PS2, więc nie wiem, czy warto znowu robić.

Opublikowano
Godzinę temu, kazetwu napisał(a):

Ja poproszę Motorstorma

Okładka z Pacific Rift :wub:

Opublikowano

Jedna z okładek to musi być Halo. Chcę poczuć się jak za czasów numeru 300 i poczytać, jak bardzo ludzie na forum nie lubią okładek z Halo :nosacz3:

Opublikowano

Gdzie Ulewny Deszcz z figurką origami w kałuży.

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał(a):

Gdzie Ulewny Deszcz z figurką origami w kałuży.

Kiedyś już była, całkiem fajna, chociaż z deszczem byłaby oczywiście lepsza

72cad77d49edb246b7343600cc8b.jpeg

Opublikowano

7.99, patrzcie do czego Perez doprowadził, za łapusza jednak było lepiej.

Opublikowano

Poproszę okładkę z Heavenly Sword, z pozostałymi ufam, że wybierzecie jakieś ciekawe.

Opublikowano

U mnie Wipeout HD, Demon Souls i moze Folklore. Cokolwiek mniej znanego. Okladki z takiego TLoU czy Uncharted/Killzone to chyba byly it tak przy premierach gry?

Opublikowano

Mam nadzieje ,że do wyboru okładki dołączy jakaś dupa siedząca na PS3 która zaczęła przygodę z grami w maju 2024 :smutas:

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Mam nadzieje ,że do wyboru okładki dołączy jakaś dupa siedząca na PS3 która zaczęła przygodę z grami w maju 2024

Oj no po co te złośliwości ;) Chyba że miałeś na myśli Komoda... 

Opublikowano

Ja bym poszedł tylko w exy, więc żadne GTA/RDRy.

Uncharted 2, The Last of Us, Demon's Souls, God of War 3, Journey, Motorstorm.