Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 34,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano
26 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ja z przyjemnością dorzucę swój czas, ale jedna rzecz - z jakich c00rwa trybów korzystacie i jakich ustawień pogody/przeciwinków na torze aby mierzyć te czasy? :kekw: 

Jazda dowolna bez przeciwników, pogoda sucho, ja daje pochmurno, żeby słońce nie przeszkadzało ;) Jazda dowolna o tyle spoko, że masz te sektory w których możesz bić rekordy, przydatne przy urywaniu ułamków sekund.

Opublikowano

Wczoraj trochę pojeździłem na suzuce i miałem dwa razy 2.17.XX ale na ostatnim zakręcie wyjeżdżałem kołem poza tor :balon:

Powalczę jeszcze i do niedzieli wrzucę czas 

Opublikowano

to ja tez sie zgłaszam

__bercik07

kapuan.jpg

Edytowane przez __bercik07
lepszy czas

Opublikowano

Też zrobiłem kilka kółek z ciekawości, to się dopiszę dla poprawy frekwencji. 

Michał102

Unknown-2023_10_12-20_47_52.thumb.png.f5ae1da00c1bf653434b29386bee54ea.png

02:14,139

Edit:

02:13,547

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Trzeba sobie uświadomić, że czołówka w tej rywalizacji będzie poza zasięgiem, moim zasięgiem. I będę rywalizował w dalszym szeregu. Choć jeden ranking, to wewnętrznych rywalizacji będzie kilka - mam taką nadzieję. Dlatego apeluje o wrzucanie czasów! Bo co innego walczyć o pozycję wyżej gdzie brakuje ułamków sekundy, a nie starać się urwać 4-6 sekund. 

Opublikowano
17 minutes ago, Michał102 said:

Też zrobiłem kilka kółek z ciekawości, to się dopiszę dla poprawy frekwencji. 

Michał102

Unknown-2023_10_12-16_39_57.thumb.png.2e7eda264b12a5ac3f945a39fddd0200.png

02:14,139

uO0YaU (1).gif

Jeszcze Magik przyjdzie i będzie jak w Horizonie pojeźdzone :sadkek:

Opublikowano

Urwałem jeszcze nieco na 02:13,547. 

Fotkę wrzuciłem w poprzedni post. 

Zapas tam jeszcze jest i powno jak zepniecie poślady, to 12ki wlecą na luzaku :)

Dajcie też znać czy coś zmieniacie w setupie i czy warto wykupić to auto. Ja wziąłem opcję wypożycz, ale set jest tam zablokowany. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
55 minutes ago, Michał102 said:

Urwałem jeszcze nieco na 02:13,547. 

Fotkę wrzuciłem w poprzedni post. 

Zapas tam jeszcze jest i powno jak zepniecie poślady, to 12ki wlecą na luzaku :)

Dajcie też znać czy coś zmieniacie w setupie i czy warto wykupić to auto. Ja wziąłem opcję wypożycz, ale set jest tam zablokowany. 

Idź pan w chuj, ja zrobilem 13.9,ale gdzieś mi zaliczylo wypadniecie poza trase i chuj, a tu 547... Ja już nie widzę prawie marginesu na poprawę, auto kupiłem i już mam 44 level samymi czasowkami :reggie: Imho grzebanie w ciśnieniu opon i hamulcach, bo tyle można tylko pogarsza sprawę. Szkoda, że nie ma rywali w klubie w takiej formie jak Horizon, tam można było pięknie podejrzeć ducha i wiedzieć gdzie do nadrobienia mamy. 

Opublikowano

Dziś 2:19 (wcześniej miałem 2:18, ale to z asystami i na automatycznej skrzyni, teraz cisnę sportowe i manual), ale wciąż przejazdy połowa na zielono, połowa na czerwono, sporo miejsc do poprawy, także do niedzieli może się trochę zbliżę do tych waszych padów ;)

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Edytowałem post, bo udało mi się ugrać jeszcze jedną sekundę. Myślałem, że może zejdę poniżej 2:20, ale nie ma takiej opcji. Za cienki bolek jestem.

Opublikowano

Dobra przysiadłem trochę, drugie okrążenie sesji: 2:14:001 i potem chyba z 10-12 okrążeń i ciągle coś nie tak ale nadzieja była. W końcu zaskoczyło 2:13,385. Edytowałem pierwszy post.

@Michał102 wchodzisz na ambicje. :) I wpadł mi 50. lvl Audi. Heh

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano
31 minutes ago, Marcin_wawa said:

Dobra przysiadłem trochę, drugie okrążenie sesji: 2:14:001 i potem chyba z 10-12 okrążeń i ciągle coś nie tak ale nadzieja była. W końcu zaskoczyło 2:13,385. Edytowałem pierwszy post.

@Michał102 wchodzisz na ambicje. :) I wpadł mi 50. lvl Audi. Heh

Następny Kubica :sadkek: Poczekaj, zaraz Michał nagle zrobi 2:11 i będzie pozamiatane :kaz: @PiPoLiNiOpoproszę update mojego czasu na 2'14.402

Opublikowano
27 minutes ago, Magik said:

Świry:pika:

Oho, ah shit here we go again :kaz:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Magik napisał:

Świry:pika:

Oho... Zaraz wpadnie 2:11 albo 2:10...

Panowie, jednak nie edytujcie postów. Dawajcie nowe ze zdjęciami. Myślałem, że łatwiej będzie ze starymi, ale jednak nie jest jak to ogarniam na telefonie. 

Opublikowano

Proszę o dodanie. Strasznie długo nie grałem poważniej w wyścigówki i mam mnóstwo złych nawyków dlatego za cel będę sobie stawiał przede wszystkim skracanie dystansu do czołówki. Krótkoterminowo to chciałbym tu od dołu przebić  2:20 - po zmianie kamery na kokpit bez kierownicy i lekkie dostosowanie pov pod siebie zauważalnie się poprawiłem, także nadzieja jest.

20231014_104144.jpg

Opublikowano
W dniu 10.10.2023 o 21:36, zloto napisał:

Może jak wrzucę mój chujowy czas to inni też się przełamią i temat się trochę rozrusza xD 

No i namówił XD

@PiPoLiNiO prośba o dopisanie mnie ;)

Czekałem ze zgłoszeniem, żeby najpierw przejechać tor i porównać z waszymi wynikami. Wyszło 2:17,796, jak na mnie to spoko, a jeszcze mógłbym trochę urwać, ale ze względu na brak czasu już raczej nie będę poprawiał. 

image.thumb.png.a04fc6108ebb2cfc06d00b5efe4ca2d8.png

Opublikowano

Ja swój też poprawiłem. Screen wyzej  zaktualizowałem 2:16.444 

Opublikowano

Gratulacje, świetny czas! Ja czuję, że jest do urwania z mojego czasu jeszcze 0,5s ale raczej już nie przysiądę. 

:wujaszek: