Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 317

Featured Replies

Opublikowano

Ale to będzie mindfuck jak numer lutowy prenumeratorzy będą czytać w maju

• Odpowiedzi 408
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja wiele nie dodam. Jak słusznie zauważył @MichAelis cena nie jest tu problemem. Tak, to nie jest wielki biznes i już nigdy nim nie będzie, raczej temat, który może sobie żyć jeszcze nawet i 5-6 lat c

• Kłaniam się i uchylam kapelusza.   Co Nowego. Kurde, było blisko, prawie się udało! tym razem tylko coś o CD Projekt. Nic o GTA/Rockstar i nic o CoDzie. Niesamowite, jak blisko byliśmy histo

• Walczymy

Opublikowano

O ile w ogóle będą czytać, bo coś cisza. Gruby weekend musiał być. 

Opublikowano

Kiedy po grubym weekendzie bierzecie się za składanie nowego numeru, bo co może pójść nie tak.

5 minut później:

Bi6E2wcXVkLWit22SfEgZUrQ83ILm4eY.jpg

Opublikowano

Eeee, sekciarze jeszcze się nie nauczyli od 320 numerów, że to nie gazeta, a magazyn?
Ale CD-Action nowy kupiłem. Lepsze treści obecnie mają, polecam!
:D
BTW, łatwo was było uruchomić. Ciekaw jeszcze jestem, czy mnie zaraz Gamera pobije :)

Edytowane przez Grif

Opublikowano
W dniu 1.03.2024 o 17:59, Alastor84 napisał:

Pamiętam że jakiś koleś w liście napisał żeby HIV zmienił ksywę na Viking :rofl:  Czy jakoś tak :P To było chyba w którymś z pierwszych numerów.

Dobrze pamiętasz. To był chyba numer 6 czy 7? To brzmiało tak - " Przecież jest tyle lepszych ksywek - Batman, Viking, lub po prostu PSX". Hiv mu odpowiedział, że wolałby Wiesław tudzież Wieprzek, którą to ksywką zresztą się później podpisywał w Szmacie pod pierwszymi "felietonami" (tak, to trzeba było w cydzysłów wziąć), a czytelnicy pytali "kim jest Wieprzek?"

Opublikowano
4 minuty temu, Grif napisał:

Eeee, sekciarze jeszcze się nie nauczyli od 320 numerów, że to nie gazeta, a magazyn?

Ale to tylko niektórzy sekciarze tej drugiej gazety o której wspominasz mają ból dvpy o takie nazewnictwo. :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, LeifErikson napisał:

Ale to tylko niektórzy sekciarze tej drugiej gazety o której wspominasz mają ból dvpy o takie nazewnictwo. :kekw:

Nie, to regularna riposta HIVa z listów - "tyle nas czytasz i jeszcze się nie nauczyłeś, że PSX Extreme to magazyn nie gazeta". To akurat z Hivem wyjaśniaj, bo on się zawsze o to pieklił.

Opublikowano
1 minutę temu, Grif napisał:

Nie, to regularna riposta HIVa z listów - "tyle nas czytasz i jeszcze się nie nauczyłeś, że PSX Extreme to magazyn nie gazeta". To akurat z Hivem wyjaśniaj, bo on się zawsze o to pieklił.

Mylisz lore.

Opublikowano
2 godziny temu, LeifErikson napisał:

Mylisz lore.

Chciałbyś :)
Czytam Szmatę od pierwszego numeru, więc możesz mnie cmoknąć w trąbkę, bo ewidentnie się nie znasz :)
BTW, taką frazę znajdziesz prawdopodobnie w odpowiedzi na list "Hejter z Onetu", coś koło 250+/- numeru. Wiem, bo wracam regularnie do czytania starych numerów Szmatki i to jego stała kwestia w odpowiedzi na listy, gdzie ktoś pisał o "gazecie".

Opublikowano
24 minuty temu, Grif napisał:

Chciałbyś :)
Czytam Szmatę od pierwszego numeru, więc możesz mnie cmoknąć w trąbkę, bo ewidentnie się nie znasz :)
BTW, taką frazę znajdziesz prawdopodobnie w odpowiedzi na list "Hejter z Onetu", coś koło 250+/- numeru. Wiem, bo wracam regularnie do czytania starych numerów Szmatki i to jego stała kwestia w odpowiedzi na listy, gdzie ktoś pisał o "gazecie".

Otóż nie. Z tego triggerowania słowem "gazeta" używanym przez czytelników zasłynął na przestrzeni lat Smg w AR w CDA. 

Cmokać cie nigdzie nie zamierzam misiu, ale dobrze wiedzieć jakie zabawy lubisz. :kekw:

Opublikowano

Nigdy nie czytałem CD-Action - pierwszy numer jaki kupiłem to był właśnie ten z tego miesiąca (chociaż znajomi mi pożyczali ten badziew z płytkami już od lat, więc trochę liznąłem temat - chyba nie było gorszego gościa niż ten łysy pedo Mr Jedi od CDA i Kawai, który jarał się 8 letnimi, chińskimi lolitkami, brrr).

Jeśli Smuggler też się złościł to może przybić z HIVem piątkę, a nawet w ślinkę pójść (chociaż HIV groził gejom, że "skuje im mordę", bodajże list z numeru 77, plus minus), więc lepiej Smugi się nie zabiera do niego. Ty lepiej też nie :)

Jak sam widzisz, ja o niebie, ty o chlebie. Obaj goście złoszczą się o to samo w odpowiedziach na listy. To dlaczego piętnujesz tylko jednego, skoro obaj są pacnięci na tym samym punkcie nazewnictwa? Sekta za mocno weszła? :)
Perez widzę przegląda forum - zaraz wam nastawi właściwą częstotliwość. Kto wie, może zamiast Shivy znajdę się w konsolometrze. Czekam na nowy numer - huhu!

buuuuuuuuuu.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Grif napisał:

Kto wie, może zamiast Shivy znajdę się w konsolometrze. 

Ojej, chciałabyś. :kekw:

Shivie to ty chłopie do pięt nie dorastasz, ty pospolity troll jesteś. :dunno:

Opublikowano

Leif, nie karm ;-)

Za gazetę (podobno) uznaje się coś takiego jak dziennik, tygodnik. Inne, bardziej profesjonalne*, kolorowe, ukazujące się rzadziej nazywa się (podobno) magazynami. A gdzie plasuje się "szmatławiec", które to HIV chętnie stosuje? 

Zatem między wódką a zakąską niech będzie, że PE to czasopismo, zwłaszcza że coraz trudniej określić kiedy się ukazuje ;P

* z tym "pro" w Szmatławcu to już często bywa mocno na bakier

Opublikowano

Pamiętam jak bodaj któryś ze zgredow pisał w jakimś felietonie albo HP że nazywanie Szmatlawca szmatlawcem jest też właśnie taką autoironiczną kontrą wzgledem tego srania się w CDA, że nie są gazetą. :D

Stare dobre czasy jak jeszcze ludzie się szerzej angażowali i interesowali światkiem gazetek o gierkach dla dzieci. A teraz co? Jeden dorosły chłop podnieca się wchodzeniem na relikt przeszłości zwany forum internetowym i słabiutkimi próbami trolowania kilku(nastu?) udzielających sie jeszcze w tym wątku użytkowników. :yao:

Opublikowano

Brak konsekwencji. Najpierw, że nie będzie się udzielał na forum. Później, że nie kupi już gazety, a okazuje się, że ciągle wchodzi i pisze  na dodatek, że huhu czeka na kolejny numer :beka:

Opublikowano
  • Autor

Numer jest już złożony, czekamy na Roberta i zielone światło w drukarni. 

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coś tam się dzieje za kulisami bo pojawiła się dobra duszyczka pewnie w najbliższych dniach będzie wszystko jasne. 

Opublikowano

Dajcie prawa za darmo Kmiotowi, będzie sam tworzył całe pismo, a na koniec pisał sobie recki.