Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mocne słowa jak na typa co kupił 15 razy tę samą kartę graficzną do konkutra
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Co ciekawe ta paraolimpiada miała nawet kartę produktu w polskich marketach:Drag x Drive Gra na Nintendo Swi...Drag x Drive Gra na Nintendo Switch 2Gra Drag x Drive Gra na Nintendo Switch 2 w RTV EURO AGD. Zobacz w RTV EURO AGD!A teraz nagle tylko cyfra. Coś tam się musiało wysypać ładnie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Mocne słowa jak na typa co kupił 15 razy tę samą kartę graficzną do konkutraMocne słowa jak na typa który może kupić miliard Switch 2, a ekran dalej będzie spierdolonym gównem. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez PiPoLiNiO
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. @Bzduras Marne pocieszenie skoro ciągle patrzysz na ekran grając. Nie no, ale bez jaj. Zrobić w 2 ekran gorszy niż w 1 i to tej podstawowej? Przecież to jest śmiech. I to całe pierdolenie o kosztach. Jakich kosztach? Najtańsze telefony ponizej tysiaka maja OLEDY 120Hz. Jest 2025 rok, a nie 2015 żeby pierdolić głupotki o drogich ekranikach. Nintendo rucha tych co kupili i tyle.Miałem Switch Oled, nie był to ekran jakiś wybitny, ale i tak masakrował te wszystkie LCD. Więc mogli już nawet ten stary zostawić...Co z tego, że ma 120Hz i VRR, skoro ma 33ms opóźnienie i równie dobrze mógłby mieć 60Hz bo daje niemal taki sam odbiór :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Euro chyba z automatu generuje to dla wszystkich gier na zaś, sklepy tak robią, o niczym to nie świadczy. Jeśli gra się faktycznie pojawi, klient może mieć już zapisany w sklepie który miał taką opcję i tam kupi, a wpisanie tytułu na stronie nic nie kosztuje.Ridge Racer też jest w tym sklepie lol, a wątpię, by ktokolwiek związany z tym projektem kiedykolwiek planował wypuszczać go pudełkowo.Mają też "Project 007" i nawet nie uaktualnili tytułu.Silksong oczywiście też tam mają. W sumie to Euro "ma" sporo gier chyba jako jedyne na świecie lol.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 hours ago, PiPoLiNiO said:@Bzduras Marne pocieszenie skoro ciągle patrzysz na ekran grając. Nie no, ale bez jaj. Zrobić w 2 ekran gorszy niż w 1 i to tej podstawowej? Przecież to jest śmiech. I to całe pierdolenie o kosztach. Jakich kosztach? Najtańsze telefony ponizej tysiaka maja OLEDY 120Hz. Jest 2025 rok, a nie 2015 żeby pierdolić głupotki o drogich ekranikach. Nintendo rucha tych co kupili i tyle.Miałem Switch Oled, nie był to ekran jakiś wybitny, ale i tak masakrował te wszystkie LCD. Więc mogli już nawet ten stary zostawić...Co z tego, że ma 120Hz i VRR, skoro ma 33ms opóźnienie i równie dobrze mógłby mieć 60Hz bo daje niemal taki sam odbiór :)W sumie trochę prawdy tu napisał.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. A poza responsywnoscia i tym smużeniem, w czym jest jeszcze gorszy ekran? Bo jak dla mnie wyższa rozdzielczosc, większy ekran, lepsze kolory, żywsze barwy to większy plus niz opoznienie. Zresztą różne serwisy różnie je podają. Duzo zależy chyba tez od samej gry.Prawda natomiast jest taka, że nikt raczej nie wybrałby Zeldy na S1 ze wspaniałym ekranem OLED po tym jak zobaczyl ją w ruchu na tym marnym ekranie LCD...
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Grałem se dzisiaj w OlliOlli, to jest turboszybka gierka wymagająca dobrej responsywności do komfortowego pykania i nie zgadniecie, całkiem nieźle mi szło. Nie gorzej niż na SD czy dużym ekranie. Tyle mi wystarczy.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 12 hours ago, Wieslaw said:Dziwi mnie, że ktokolwiek oczekiwał betonowego zespolenia od rozdzielnych elementów złapanych magnesami.W switchu v1 mnie to irytowało mocno i do oledziaka kupiłem pancerz spigena - nigdy więcej nic mi nie skrzypiało. Taki sam jest dostępny dla NSW2:https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/torby-i-etui/etui-spigen-rugged-armor-do-nintendo-switch-2-czarnyKtoś korzysta z tego pancerza? Nigdy nie bawiłem się w takie dodatki ale juz widzę że mi się joycony kolebią, i deska to jednak deska. Z tego co widzę ten Spigen ma gripy, ale jakieś takie dziwne, kwadratowe. Wygodne to, pomaga w wygodzie? Czy może cos lepszego się znajdzie?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie no oprócz tego smużenia to ekran jest spoko. Duży, ostry, ładne kolorki. Mi tam jakoś szczególnie te smużenie nie przeszkadza, ale z kronikarskiego obowiązku warto o tym wspomnieć mimo wszystko.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja gram w Sonica teraz nowego to przy tym co się dzieje na ekranie, musiałbym chyba grac w stop klatce by zauważyć smużenie, czy wolałbym grac w rozmazanca 680p w 26 fpsach na Oledzie? No wątpię, no ale tak jak pisałem, ja tego smużeniem w innych grach też jakoś nie zauważyłem, wiec może dużo zależy jednak od gry, bo mimo wszystko większość gier ogrywanych od premiery to jednak wersje S2.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W dniu 24.06.2025 o 20:48, tlas napisał(a):Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym? Matko bosko, na jedynce dużo złego można było powiedzieć o joyconach ale nie to że skrzypiały jakby były puste w środku.U mnie nie skrzypią. Tylko jak są wpięte to prawy się bardziej wygina i wydaje jakiś dźwięk.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mam tak samo więc pewnie było omówione w instrukcji dlaczego prawy się musi bardziej wyginać i wydawać dźwięk.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://coowps.com/collections/switch-2-accessories/products/switch-case-for-switch2 - takie coś dostałem za friko od firmy, odezwali się na Reddicie czy bym nie chciał to wziąłem. Fajny kejsik na konsolę i akcesroia, nie miałem wcześniej podobnych wynalazków bo do moich potrzeb przeważnie wystarcza zwykłe etui na samą konsolę, a docka rzucam luzem do plecaka. Tutaj można wcisnąć wszystko co tam sobie człowiek wymyśli, czyli konsoletę, docka, kable, gripa, pro controller albo innego pada, jest miejsce na 18 kartów z gierkami i jakieś przegródki na dodatkowe pierdoły. Co mam napisać, lekko usztywniane, sprzęt przeżył transport w deszczu, fajnie wykonane i estetyczne. Dorzucili do kompletu nakładki na analogi, ale chyba coś im się pomyliło bo są za małe na gałkę od S2 i bardziej pasują do S1. Krzyczą sobie 186zł za taki zestaw, nie wiem jak to wypada na tle innych takich skrzynek, czy to dużo czy mało. Jak ktoś kiedyś będzie się zastanawiać nad czymś podobnym i trafi na ten konkretny kejsik to ode mnie dostaje okejkę, gdybym potrzebował i wydał na to kasę to byłbym raczej zadowolony. Robi co ma robić tylko ten pomarańczowy finisz na zamku i rączce mogli sobie darować, całość w czerni byłaby o wiele mniej przypałowa.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A mi się właśnie te delikatne wstawki w tym kolorze podobają. Nie wożę konsoli, ale jakbym musiał to chętnie bym taką walizeczkę zakupił; cena też wydaje się całkiem dobra.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dzięki temu kolorkowi można odróżnić, czy to noszenie konsolki handheldowej dla dzieciaczków małych rączek, czy walizki nuklearnej prezydenta USA.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak, nie cieszcie się z nowego sprzętu! Jak nie widzicie problemu to ściągnijcie jakąś gówno gierkę z dużym opóźnieniem, tam widać! XD