Opublikowano 30 marca30 mar a obejrzałeś cały filmik, poruczniku pupcio? według mnie graficznie jest gorzej, nie znosze tego wyostrzania pojedynczych tekstur itd, źle to wygląda w grze z 2006 roku. dużo pierdół, jak ta przerywająca muzyka, ale składa się to w całość, którą można zrobić lepiej.wind waker HD to już w ogóle katastrofa.
Opublikowano 30 marca30 mar Tak od deski do deski obejrzane. No tak Muzyka chujnia ale to pierdoła a graficzka w takich remasterach to odwieczny problem w każdej jednej grze, też nie lubię takich czyściochów, ale bez crt pod ręką to i tak nie to samo nawet grając w oryginał więc to zabawa tylko dla ZAPALEŃCÓW
Opublikowano 30 marca30 mar 1 hour ago, messer33 said:z dodatkami za ile kilkaset złotych? ostatni sezon już ominął switcha 1 tak w ogóle.Niby tak, ale golas to by była bieda wydawać tak ni z gruchy ni z pietruchy. Być może dadzą właśnie ten brakujący sezon?
Opublikowano 30 marca30 mar Dadzą jakieś extra auto to będzie ok. Chociaż puścić pudełko z year 1 passem by już mogli na zachętę.
Opublikowano 30 marca30 mar 3 hours ago, messer33 said:Dadzą jakieś extra auto to będzie ok. Chociaż puścić pudełko z year 1 passem by już mogli na zachętę.Oby było coś, a nie golas. Może się nawet kupi.
Opublikowano 31 marca31 mar Dziś jest ostatni dzień jak można kupić te 3-pak residentów. Tak w ramach przypomnienia dla forumowicza bo później to tylko czekać na promke bo osobno totalnie sie tego nie opłaca narazie kupować
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Darmowy update? Ech jestem w połowie gry i nie wiem czy teraz czekać 2 miesiące...
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi O kurde, skończył mi się abonament online i upgrade pack do zeldy botw nie zadziała póki znowu nie opłacę. Z ciekawości odpaliłem sobie bez upgrade na tv i o matko. Współczuję tym milionom graczy, którzy musieli w to grać w 30 fpsach. Totalnie inny komfort gry. Rozdzielczość też koszmar.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi https://www.ppe.pl/news/406193/nie-tak-to-mialo-wygladac-switch-2-przegrywa-z-ps4-w-konwersji-hitu-z-2021-roku.html17 godzin temu, Manor napisał(a):Współczuję tym milionom graczy, którzy musieli w to grać w 30 fpsach. Totalnie inny komfort gry. Rozdzielczość też koszmar.Spokojnie,to twardzi mężowie których nie zgorszy byle co. Edytowane 4 kwietnia4 kwi przez aph
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Przyznam się bez bicia, że też od czasu do czasu ogrywam jakieś gierki multi-platformowe na konsolach od Nintendo...Zazwyczaj to jakieś indyki, którym brak wydajności animacji 60 klatek na sekundę nie przeszkadza za bardzo w rozgrywce... (choć przeczytałem kiedyś gdzieś, że nawet i te potrafią zabłysnąć - https://www.ppe.pl/news/137618/ori-and-the-blind-forest-w-wersji-na-nintendo-switch-daje-najlepsze-przezycie-zwiazane-z-gra-moon-studios.html )Ale tak szczerze - kto zaopatruję się w konsolki od Nintendo dla multiplatform ???Dla mnie liczą się wyłącznie gry na wyłączność - Mario, Zelda, Pokemon, Pikmin, Xenoblade, Metroid, Kirby, Animal Crossing, Splatoon, Fire Emblem, Bayonetta, Fit, i tak dalej.Mam absolutne wyjebongo, czy kolejny Wiedźmin, czy GTA będą wydane na Nintendo Switch 2
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi W dniu 3.04.2026 o 21:40, Manor napisał(a):skończył mi się abonament online i upgrade pack do zeldy botw nie zadziała póki znowu nie opłacę.są kluczyki na te upgrade po ~30zł
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 5 godzin temu, Damk napisał(a):Ale tak szczerze - kto zaopatruję się w konsolki od Nintendo dla multiplatform ???Dla mnie liczą się wyłącznie gry na wyłącznośćNiektórzy biorą Switcha 2 żeby za 3 bomby pograć w 9-letniego Reidenta na key cardzie w najgorszej możliwej jakości.Jest na to określenie, tzw. "kołderka".
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 6 godzin temu, Damk napisał(a):Przyznam się bez bicia, że też od czasu do czasu ogrywam jakieś gierki multi-platformowe na konsolach od Nintendo...Zazwyczaj to jakieś indyki, którym brak wydajności animacji 60 klatek na sekundę nie przeszkadza za bardzo w rozgrywce... (choć przeczytałem kiedyś gdzieś, że nawet i te potrafią zabłysnąć - https://www.ppe.pl/news/137618/ori-and-the-blind-forest-w-wersji-na-nintendo-switch-daje-najlepsze-przezycie-zwiazane-z-gra-moon-studios.html )Ale tak szczerze - kto zaopatruję się w konsolki od Nintendo dla multiplatform ???Dla mnie liczą się wyłącznie gry na wyłączność - Mario, Zelda, Pokemon, Pikmin, Xenoblade, Metroid, Kirby, Animal Crossing, Splatoon, Fire Emblem, Bayonetta, Fit, i tak dalej.Mam absolutne wyjebongo, czy kolejny Wiedźmin, czy GTA będą wydane na Nintendo Switch 2 Ja kupuje. Ale i tak kupuje je glownie dodatkowo do zakupow na xsx (choc ostatnio i z tym sie wylamuje, bo procz nintendo to nie odpalam zadnej innej konsoli). Kiedys jak jezdzilem na uczelnie, to lubilem zabrac ze soba wieska 3 czy na dzialce odpalalem sobie Dying Light. Aktualnie raczej jako ciekawostke, by porownac sobie z wydaniem na wieksze konsole.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 1 godzinę temu, messer33 napisał(a):są kluczyki na te upgrade po ~30złLuzik, ja mam swoją rodzinkę i już jestem w abonamencie, ale akurat był ten chwilowy moment że mogłem zobaczyć jak wyglądał botw bez upgrade i zrobiło to na mnie wrażenie.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Przy pierwszym Switchu multiplatformy dużych gier były co najwyżej ciekawostką, wiadomo, ale teraz idea posiadania Switcha 2 jako jedynego sprzętu do grania nie jest taka głupia, imo.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 25 minut temu, bountyhunter napisał(a):Przy pierwszym Switchu multiplatformy dużych gier były co najwyżej ciekawostką, wiadomo, ale teraz idea posiadania Switcha 2 jako jedynego sprzętu do grania nie jest taka głupia, imo.Tez uwazam, ze S2 az tak mocno nie odstaje od aktualnych sprzetow, jak tobil to S1. Wiadomo, ze gry beda brzydsze i mniej plynne od wydan na pc/xsx/ps5, ale mimo to te gry nornalnie wychodza.Konsola nie ogranicza sie do portow starszych gier
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Preorder zlozony. Wysylka od 30.04.2026Aktualna cena 69$ (po 10.04.2026 regularna cena ma wynosic 89$) z darmowa wysylka.Jak przyjedzie, to potestuje i zrobie recke czy wartoLink do JoyconowmobapadMobapad M12 HD Switch 2 JoyCon 丨 Switch 2 Pro Controller丨...The Mobapad M12 HD Switch 2 Joy-Con features the TMR Hall-effect joystick, swappable directional pads, HD rumble, and mechanical buttons, which nintendo switch 2 joycons does not have. It is the best Edytowane 6 kwietnia6 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Autor 9 godzin temu, Damk napisał(a):Ale tak szczerze - kto zaopatruję się w konsolki od Nintendo dla multiplatform ???Hybrydowość - nie ma drugiego takiego sprzętu na rynku, który robi to z taką prostotą, strimowanie na balkonie z Portala to zupełnie inna bajka no i wtedy nadal dwa sprzęty muszą być włączone. Dodajmy do tego handheld boost, świetna kultura pracy, przy indykach sprzęt niesłyszalny. Do ideału brakuje refreshu wyświetlacza. W stem decku nie pasują mi proporcje 16:10 przez co często gra się z czarnymi pasami z kolei te wszystkie windowsowe HH nie będą miały takiego wsparcia w przyszłości jak sprzęt Nintendo więc jak wyjdzie jakiś update, który będzie powodował crashe/spadki wydajności a sprzęt nie będzie już wspierany to będzie trzeba się ratować redditami/discordami.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 19 hours ago, Damk said:Ale tak szczerze - kto zaopatruję się w konsolki od Nintendo dla multiplatform ???Dla mnie liczą się wyłącznie gry na wyłączność - Mario, Zelda, Pokemon, Pikmin, Xenoblade, Metroid, Kirby, Animal Crossing, Splatoon, Fire Emblem, Bayonetta, Fit, i tak dalej.Mam absolutne wyjebongo, czy kolejny Wiedźmin, czy GTA będą wydane na Nintendo Switch 2 Ja kupiłem Switcha 2 i bardzo interesują mnie multiplatformy do ogrania w trybie przenośnym, ponieważ ostatnio najwięcej gram poza domem, a ani Xbox, ani PlayStation nie oferują w tej chwili prawdziwej konsoli przenośnej (niebazującej na Windowsie oraz w podobnym budżecie).
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 11 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Preorder zlozony. Wysylka od 30.04.2026Aktualna cena 69$ (po 10.04.2026 regularna cena ma wynosic 89$) z darmowa wysylka.Jak przyjedzie, to potestuje i zrobie recke czy wartoTeż czekałem z niecierpliwością, ale wstrzymuje się z zakupem do wersji ostatecznej (pewnie 2027 wersja PRO) jak się uporają ze wszyskim. Wersja HD działa w protokole Switch 1 , wersja S działa w protokole Switch 2. Protokół Switch 2 nie został jeszcze w pełni rozpracowany. Elementy takie jak tryb myszy, NFC i HD Rumble 2 wciąż wymagają złamania protokołów.Wersja HD to w zasadzie kontroler Joy-Con Switcha 1 działający na Switchu 2. Stabilna opcja, gdzie aktualizacje systemowe nie zrobią zadnego kuku, ale bez dobrodziejstw Joy Conów 2. Sami producenci je polecają bo wiedzą, że tutaj nie będzie w dłuższej perspektywie problemów/reklamacji itd.Wersja S to Switch 2 Joy-Con, któremu brakuje funkcji, których jeszcze nie rozpracowano min NFC i HD Rumble 2.0. Aktualizacje mogą namieszać w działaniu, np wcześniej wydane kontrolery producenta Nyxi - Hyperion 3 po dodaniu ostatnio aktualizacji z boostem w HH przestały prawidłowo reagować. Czekam, aż zrobią to dobrze bo się pospeszyli i zrobili zamieszania tymi wersjami.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 6 godzin temu, bulaxyz82 napisał(a):Też czekałem z niecierpliwością, ale wstrzymuje się z zakupem do wersji ostatecznej (pewnie 2027 wersja PRO) jak się uporają ze wszyskim.Wersja HD działa w protokole Switch 1 , wersja S działa w protokole Switch 2. Protokół Switch 2 nie został jeszcze w pełni rozpracowany. Elementy takie jak tryb myszy, NFC i HD Rumble 2 wciąż wymagają złamania protokołów.Wersja HD to w zasadzie kontroler Joy-Con Switcha 1 działający na Switchu 2. Stabilna opcja, gdzie aktualizacje systemowe nie zrobią zadnego kuku, ale bez dobrodziejstw Joy Conów 2. Sami producenci je polecają bo wiedzą, że tutaj nie będzie w dłuższej perspektywie problemów/reklamacji itd.Wersja S to Switch 2 Joy-Con, któremu brakuje funkcji, których jeszcze nie rozpracowano min NFC i HD Rumble 2.0. Aktualizacje mogą namieszać w działaniu, np wcześniej wydane kontrolery producenta Nyxi - Hyperion 3 po dodaniu ostatnio aktualizacji z boostem w HH przestały prawidłowo reagować.Czekam, aż zrobią to dobrze bo się pospeszyli i zrobili zamieszania tymi wersjami.Tak. Ale w sumie w trybie myszki nie bede uzywal handhelda, czy na guziku C mi nie zalezy. Wzialem dla wiekszej wygody grania przenosnie. Niby nie jest to edycja "kompletna" ale wg moich potrzeb wystarczajaca w 100% Edytowane 7 kwietnia7 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień Chyba już za niedługo wejdą w życie te mniejsze cardridze na S2 bo zapowiedziano kilka mniejszych gier z prawilnym wydaniem pudełkowym min:Absolum Switch 2 EditionMioMouse PiDave the Diver Switch 2 editionInazuma eleven road to victory
Opublikowano wczoraj o 18:03 1 dzień Aaaaaalbo ktoś zerknął na wyniki sprzedaży gierek na GCK i przeliczył, że jednak lepiej zapłacić więcej za duży kart ale za to sprzedać więcej bo ludzie z uczuleniem na cyfrę są... no, powiedzmy, że mocno stali w swoich uczuciach do pudełek.