Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 647,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Jasny gwint ależ ciareczki. W końcu przegląd najnowszych gier indie o budowaniu swojej farmy asax

50min ma trwać, później treehouse 95min

Opublikowano

Losowy komentarz na YouTube'ie opisał oprócz nieznanego wtedy Star Foxa w czerwcu: remake Okaryny, Super Metroida, i parę innych. Niektórzy plotkują, że remake Okaryny będzie duży i dorodny, ale i tak, nie wiem, czy to by było takie wydarzenie.

Skoro Nintendo od dawna nic nie zapowiadało, no a teraz mamy niby-E3, to pewnie będzie jakiś tam tease czegoś naprawdę dużego, typu 3D Mario, na następny rok. W tym chyba faktycznie nic megahitowego nie będzie, bo megahity Nintendo zapowiada więcej niż kilka miesięcy naprzód.

d39k8Gl.png

Opublikowano

Ponoć apki nesa, snesa i GB dostały update gdzie dataminerzy wygrzebali challenge

Opublikowano

Dawać nowe xeno

Opublikowano

Z xenoblade z przecieków to ma być xeno 2 S2 edition i pikimn 4 S2 edition

Opublikowano

Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.

Opublikowano

Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.

Opublikowano

Dawać nową zelde lalke z góry i marianka

Opublikowano

Wg przecieków nie będzie nic z mario wprost Nate powiedział że nie będzie nawet Mario kart dlc.

Oczywiście to wszystko od leakera u którego raczej zawsze coś tam się sprawdza ale nigdy wszystko.

Chociaż ostatnio ma dobry run

Opublikowano
8 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.

Za wcześnie. Słiczerson Drugi ma raptem roczek. A różnica czasowa pomiędzy NS, a wersja Lite, to było grubo ponad dwa lata. Ale różnie może być.

Opublikowano
34 minutes ago, Bzduras said:

Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.

XCX S2 to był zwykły (zjebany) paczyk pod nową konsolę, a za rok mamy dziesięcolecie XC2, więc strzelałbym bardziej w XC2 Definitive Edition. Pole do popisu jest - silnik dostał multum upgradeów, do tego można dodać QoL z następnych części (XC1DE i XC3), itd. Imo mogą zapowiedzieć zupełnie nową wersję, niż zwykłego pacza do wersji z S1.

Mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez żadnej cenzury /

Opublikowano

Treehouse po directie sugeruje wprost że będą pokazane praktycznie gotowe tytuły, które potem będą ogrywać więc obstawiam Splatoon raiders, nowy fire emblem i duskbloods jako pewniaczki.

Nintendo dawno już zrezygnowało z taktyki pokazywania czegoś z dużym wyprzedzeniem więc nie napalalbym się na jakieś mega tony z kapelusza ale byłbym przeszczęśliwy nawet z krótkich zajawek z datą 2027 z nowego projektu monolith, Mario 3d czy Luigi mansion 4

Opublikowano

No ciekawe czy mają jakiegoś asa w rękawie, bo jak nie to rozjebani przez Sonkę, Dżefa i Xboxa )

Opublikowano
21 minut temu, jimmy napisał(a):

No ciekawe czy mają jakiegoś asa w rękawie, bo jak nie to rozjebani przez Sonkę, Dżefa i Xboxa )

Jeśli faktycznie smażą ten remake Okaryny to czy się to będzie podobać komuś czy nie to growy internet zapłonie jutro bardziej niż przy jakiejkolwiek innej grze z wymienionych pokazów

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

growy internet zapłonie jutro bardziej niż przy jakiejkolwiek innej grze z wymienionych pokazów

bardziej niż przy God of War? No nie. Okaryna już nie ma takiej mocy dzisiaj.

Opublikowano

Zapłonie u kilku emerytów i rencistów, ale cały internet? Nah

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Ponoć apki nesa, snesa i GB dostały update gdzie dataminerzy wygrzebali challenge

Niech to bedzie prawda i niech zrobia takie wyzwania jak w tej gierce co kiedys wyszla, plus speedruny do DKC i SMW i nie chce nic wiecej od wielkiego NINTENDO

Opublikowano
17 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Niech to bedzie prawda i niech zrobia takie wyzwania jak w tej gierce co kiedys wyszla, plus speedruny do DKC i SMW i nie chce nic wiecej od wielkiego NINTENDO

IMG_20260608_191742.jpg

IMG_20260608_191810.jpg

Opublikowano

Może to coś na zasadzie aczików jak w retroachivments?

Ps Nintendo musi czymś zachęcić, ludziom skończył się abonament - tym co kupili switcha na starcie.

Opublikowano

Achivmenty poza największym cwelostwem kogoś zachęci??

Opublikowano

Co by to nie było to zawsze dodatkowy powód zagrać. Ja sobie sprawdzam gierki które tam są po czytaniu specjali PE więc teraz jeszcze dodatkowo będzie zabawa.