Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

W kartach graficznych świerszcze, na ekranach duchy - dokąd zmierza ta branża ja się pytam.

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 255,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Spokojnie, jak gira dowie się o różnicach w reverbie w głośnikach to dopiero się zacznie nosacz3

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, messer88 napisał(a):

No nie wiem Gears ja bym wymieniał na chińczyka.

Nic nie wymieniam, screen jak na lcd w normie a jeszcze trafię na model z odgłosem sprężyny w gałce, to jest dopiero wkoorwiający mankament, miałem już coś takiego xd

Opublikowano
2 godziny temu, Emtebe napisał(a):

Tak, bundle z Mario

@grzybiarz a jak Twój golas? VIETNAM?

Obczaję jak wrócę bo wyjechałem na weekend. A o co chodzi? Gorszy ekran jak vietnam na joyconie będzie ?

Opublikowano

...srsly?

ostatnie dwie strony tego tematu to Choroszcz level hard

Opublikowano

Ale ten ekran giry chujowy. Chłopak powinien wymienić!

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sebas napisał(a):

Ale ten ekran giry chujowy. Chłopak powinien wymienić!

Oba mają beznadziejny response time. Zainstalowałem gierkę na moim lapku z LCD i nic nie smuży w tym HK, tryb też dałem 60Hz żeby było sprawiedliwie.

Opublikowano

Super, konsola do wyjebania. A tak się cieszyłem, ze spółka komandytowa dowiozła na czas i starczyło dla mnie sztuki :///

Opublikowano
11 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

No i jak tam panowie po tygodniu użytkowania. Ktoś ma mieszane uczucia i lekko żałuje, czy wszyscy zadowoleni/bardzo zadowoleni?

Mi się podoba. Gram albo pod tv albo w trybie przenośnym. To mi się podoba - nie miałem switcha1, więc jestem podjarany.

Ale np konsolka dla mnie za duża, średnio ergonomiczna. Ten online to raczej nie będę przedłużał bo starocia to ogram na jakimś malutkim anbernicu.

Trochę lipa z tymi pustymi kardridzami. Bo jak w przypadku innych konsol, chciałbym tu zebrać kiedyś top 10 gier i mieć je w wersjach fizycznych w pudełkach.

I ta cała usługa online, znajomi, to jest lipa - mam numerki friend code, ale nie widzę jak w innych konsolach jakiegoś opisu użytkownika, nie wiem kto to i skąd.

Np napisałem swój friend code w temacie i stoczyłem walkę w Mario kart i zaraz miałem pełno zaproszeń ale nie wiem czy to forumowicze czy randomy z Mario.

No i tak ponarzekałem ale ogólnie to jestem zadowolony. Mam w co grać i podoba mi się że wieczorem jak już wszyscy śpią, biorę konsole do łapy, a za dnia odpalam na dużym tv :)

Opublikowano

Nie no ten płatny online Nintendo to jest mniej więcej na poziomie chatów IRC z 2002r.

Te friend cody w 2025r to jest granda CoolStoryBro

Opublikowano
1 hour ago, grzybiarz said:

Mi się podoba. Gram albo pod tv albo w trybie przenośnym. To mi się podoba - nie miałem switcha1, więc jestem podjarany.

Ale np konsolka dla mnie za duża, średnio ergonomiczna. Ten online to raczej nie będę przedłużał bo starocia to ogram na jakimś malutkim anbernicu.

Trochę lipa z tymi pustymi kardridzami. Bo jak w przypadku innych konsol, chciałbym tu zebrać kiedyś top 10 gier i mieć je w wersjach fizycznych w pudełkach.

I ta cała usługa online, znajomi, to jest lipa - mam numerki friend code, ale nie widzę jak w innych konsolach jakiegoś opisu użytkownika, nie wiem kto to i skąd.

Np napisałem swój friend code w temacie i stoczyłem walkę w Mario kart i zaraz miałem pełno zaproszeń ale nie wiem czy to forumowicze czy randomy z Mario.

No i tak ponarzekałem ale ogólnie to jestem zadowolony. Mam w co grać i podoba mi się że wieczorem jak już wszyscy śpią, biorę konsole do łapy, a za dnia odpalam na dużym tv :)

Forumowicze

Opublikowano

Aż mi się przypomniał @Fanek który wysyłał screeny zrobione share buttonem do znajomych, by porównać HDR w potężnym PS4 Pro! teehee

Nie wiem ja bym chyba nie zasną wiedząc, że wszyscy mają ekran z Chin, tylko ja z Vietkongu…

Miałem też znajomego, który na problemy z cloudingiem w starym LCD codziennie wieczorem masował ekran mikrofibra, tak do brzegów, twierdził że pomaga jak tak rozmasuje. Próbowałeś może?

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, easye napisał(a):

Aż mi się przypomniał @Fanek który wysyłał screeny zrobione share buttonem do znajomych, by porównać HDR w potężnym PS4 Pro! teehee

Nie wiem ja bym chyba nie zasną wiedząc, że wszyscy mają ekran z Chin, tylko ja z Vietkongu…

Miałem też znajomego, który na problemy z cloudingiem w starym LCD codziennie wieczorem masował ekran mikrofibra, tak do brzegów, twierdził że pomaga jak tak rozmazuje. Próbowałeś może?

Nie idę spać bo czekam na mecz NBA. Ok jak już jesteś to powiedz mi mądralo jak ty byś sprawdził ghosting w trybie handheld inaczej?

Najlepiej to nagrać tryb 120fps w Welcome Tour ale tutaj nikt tego nie kupił przecież )

Streamable
No image preview

Watch 20250614_004112 | Streamable

Opublikowano

Wszyscy czekamy as Nintendo w końcu się zreflektuje i da za darmo ^^

Jaki meczyk dzisiaj?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, easye napisał(a):

Wszyscy czekamy as Nintendo w końcu się zreflektuje i da za darmo ^^

Jaki meczyk dzisiaj?

4 mecz finału. 2-1 dla Indiany.

Kupujcie ten WT bo warto dla samego doświadczenia pogrania dwoma myszkami naraz D

Opublikowano

Ciekawe czy porządny wpierdol leczy takie zjebanśtwo, które o poranku sobie przeczytałem.

Karma dopadła, widać że podrabiany fan Nintendo.

Joye z vietnamu mieć ja jebie. Zdrowy pewnie też makekw

Opublikowano

Może komuś się te info przyda - kolejna partia padów od 8bitdo została zaktualizowana do obsługi S2. Wziąłem sobie m30 do street fightera.

IMG_9967.jpeg

Opublikowano

Czyli mamy wspaniały nowy wątek w stylu rewizji PS5. Czekamy na wieści o składaniu Graala, z chińskim ekranem i wietnamskimi przyciskami.

Opublikowano
Godzinę temu, tlas napisał(a):

Może komuś się te info przyda - kolejna partia padów od 8bitdo została zaktualizowana do obsługi S2. Wziąłem sobie m30 do street fightera.

U mnie dalej to samo, podłączam swojego i jedynie takie update'y są :/

image.png

Opublikowano
14 minutes ago, Szwed said:

U mnie dalej to samo, podłączam swojego i jedynie takie update'y są :/

image.png

Czasem nie chodziło o Pro 2? Mam taki właśnie, w wolnej chwili mogę sprawdzić czy mam jakiś update. Nie mam switcha ale update chyba wystarczy by to potwierdzić.

Opublikowano

Ja się gubię w tej numeracji modeli xd W każdym razie komputer wykrywa mi taki kontroler, mam nadzieję, że w końcu patcha jednak dostanie, bo szkoda by było dobrego pada nie używać (chociaż guma z analoga zeszła).

Opublikowano
5 minut temu, Szwed napisał(a):

Ja się gubię w tej numeracji modeli xd W każdym razie komputer wykrywa mi taki kontroler, mam nadzieję, że w końcu patcha jednak dostanie, bo szkoda by było dobrego pada nie używać (chociaż guma z analoga zeszła).

https://www.8bitdo.com/sn30-pro-g-classic-or-sn30-pro-sn/

Hmm, według oficjalnej strony twój też już jest wspierany.

Daj znać bo może się pospieszyłem z zakupem tego mojego xD