Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W kartach graficznych świerszcze, na ekranach duchy - dokąd zmierza ta branża ja się pytam.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Spokojnie, jak gira dowie się o różnicach w reverbie w głośnikach to dopiero się zacznie
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Będzie wymieniał Switche w poszukiwaniu tego idealnego jak Pippolino wymieniał karty graficzne.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor 7 minut temu, messer88 napisał(a):No nie wiem Gears ja bym wymieniał na chińczyka.Nic nie wymieniam, screen jak na lcd w normie a jeszcze trafię na model z odgłosem sprężyny w gałce, to jest dopiero wkoorwiający mankament, miałem już coś takiego xd
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Tak, bundle z Mario@grzybiarz a jak Twój golas? VIETNAM?Obczaję jak wrócę bo wyjechałem na weekend. A o co chodzi? Gorszy ekran jak vietnam na joyconie będzie ?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. ...srsly?ostatnie dwie strony tego tematu to Choroszcz level hard
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 2 minuty temu, Sebas napisał(a):Ale ten ekran giry chujowy. Chłopak powinien wymienić!Oba mają beznadziejny response time. Zainstalowałem gierkę na moim lapku z LCD i nic nie smuży w tym HK, tryb też dałem 60Hz żeby było sprawiedliwie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Super, konsola do wyjebania. A tak się cieszyłem, ze spółka komandytowa dowiozła na czas i starczyło dla mnie sztuki :///
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):No i jak tam panowie po tygodniu użytkowania. Ktoś ma mieszane uczucia i lekko żałuje, czy wszyscy zadowoleni/bardzo zadowoleni?Mi się podoba. Gram albo pod tv albo w trybie przenośnym. To mi się podoba - nie miałem switcha1, więc jestem podjarany.Ale np konsolka dla mnie za duża, średnio ergonomiczna. Ten online to raczej nie będę przedłużał bo starocia to ogram na jakimś malutkim anbernicu. Trochę lipa z tymi pustymi kardridzami. Bo jak w przypadku innych konsol, chciałbym tu zebrać kiedyś top 10 gier i mieć je w wersjach fizycznych w pudełkach.I ta cała usługa online, znajomi, to jest lipa - mam numerki friend code, ale nie widzę jak w innych konsolach jakiegoś opisu użytkownika, nie wiem kto to i skąd.Np napisałem swój friend code w temacie i stoczyłem walkę w Mario kart i zaraz miałem pełno zaproszeń ale nie wiem czy to forumowicze czy randomy z Mario. No i tak ponarzekałem ale ogólnie to jestem zadowolony. Mam w co grać i podoba mi się że wieczorem jak już wszyscy śpią, biorę konsole do łapy, a za dnia odpalam na dużym tv :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie no ten płatny online Nintendo to jest mniej więcej na poziomie chatów IRC z 2002r.Te friend cody w 2025r to jest granda
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 hour ago, grzybiarz said:Mi się podoba. Gram albo pod tv albo w trybie przenośnym. To mi się podoba - nie miałem switcha1, więc jestem podjarany.Ale np konsolka dla mnie za duża, średnio ergonomiczna. Ten online to raczej nie będę przedłużał bo starocia to ogram na jakimś malutkim anbernicu.Trochę lipa z tymi pustymi kardridzami. Bo jak w przypadku innych konsol, chciałbym tu zebrać kiedyś top 10 gier i mieć je w wersjach fizycznych w pudełkach.I ta cała usługa online, znajomi, to jest lipa - mam numerki friend code, ale nie widzę jak w innych konsolach jakiegoś opisu użytkownika, nie wiem kto to i skąd.Np napisałem swój friend code w temacie i stoczyłem walkę w Mario kart i zaraz miałem pełno zaproszeń ale nie wiem czy to forumowicze czy randomy z Mario.No i tak ponarzekałem ale ogólnie to jestem zadowolony. Mam w co grać i podoba mi się że wieczorem jak już wszyscy śpią, biorę konsole do łapy, a za dnia odpalam na dużym tv :)Forumowicze
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Aż mi się przypomniał @Fanek który wysyłał screeny zrobione share buttonem do znajomych, by porównać HDR w potężnym PS4 Pro! Nie wiem ja bym chyba nie zasną wiedząc, że wszyscy mają ekran z Chin, tylko ja z Vietkongu…Miałem też znajomego, który na problemy z cloudingiem w starym LCD codziennie wieczorem masował ekran mikrofibra, tak do brzegów, twierdził że pomaga jak tak rozmasuje. Próbowałeś może?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 6 minut temu, easye napisał(a):Aż mi się przypomniał @Fanek który wysyłał screeny zrobione share buttonem do znajomych, by porównać HDR w potężnym PS4 Pro! Nie wiem ja bym chyba nie zasną wiedząc, że wszyscy mają ekran z Chin, tylko ja z Vietkongu…Miałem też znajomego, który na problemy z cloudingiem w starym LCD codziennie wieczorem masował ekran mikrofibra, tak do brzegów, twierdził że pomaga jak tak rozmazuje. Próbowałeś może?Nie idę spać bo czekam na mecz NBA. Ok jak już jesteś to powiedz mi mądralo jak ty byś sprawdził ghosting w trybie handheld inaczej?Najlepiej to nagrać tryb 120fps w Welcome Tour ale tutaj nikt tego nie kupił przecież StreamableWatch 20250614_004112 | Streamable
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wszyscy czekamy as Nintendo w końcu się zreflektuje i da za darmo ^^Jaki meczyk dzisiaj?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Teraz, easye napisał(a):Wszyscy czekamy as Nintendo w końcu się zreflektuje i da za darmo ^^Jaki meczyk dzisiaj?4 mecz finału. 2-1 dla Indiany.Kupujcie ten WT bo warto dla samego doświadczenia pogrania dwoma myszkami naraz
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ciekawe czy porządny wpierdol leczy takie zjebanśtwo, które o poranku sobie przeczytałem.Karma dopadła, widać że podrabiany fan Nintendo.Joye z vietnamu mieć ja jebie. Zdrowy pewnie też ma
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Może komuś się te info przyda - kolejna partia padów od 8bitdo została zaktualizowana do obsługi S2. Wziąłem sobie m30 do street fightera.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czyli mamy wspaniały nowy wątek w stylu rewizji PS5. Czekamy na wieści o składaniu Graala, z chińskim ekranem i wietnamskimi przyciskami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, tlas napisał(a):Może komuś się te info przyda - kolejna partia padów od 8bitdo została zaktualizowana do obsługi S2. Wziąłem sobie m30 do street fightera.U mnie dalej to samo, podłączam swojego i jedynie takie update'y są :/
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 14 minutes ago, Szwed said:U mnie dalej to samo, podłączam swojego i jedynie takie update'y są :/Czasem nie chodziło o Pro 2? Mam taki właśnie, w wolnej chwili mogę sprawdzić czy mam jakiś update. Nie mam switcha ale update chyba wystarczy by to potwierdzić.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja się gubię w tej numeracji modeli xd W każdym razie komputer wykrywa mi taki kontroler, mam nadzieję, że w końcu patcha jednak dostanie, bo szkoda by było dobrego pada nie używać (chociaż guma z analoga zeszła).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, Szwed napisał(a):Ja się gubię w tej numeracji modeli xd W każdym razie komputer wykrywa mi taki kontroler, mam nadzieję, że w końcu patcha jednak dostanie, bo szkoda by było dobrego pada nie używać (chociaż guma z analoga zeszła).https://www.8bitdo.com/sn30-pro-g-classic-or-sn30-pro-sn/Hmm, według oficjalnej strony twój też już jest wspierany.Daj znać bo może się pospieszyłem z zakupem tego mojego xD