Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No jak ma się „duże” konsole, relatywnie mało czasu, to MKW i DK przez pierwsze dwa miesiące (+ jakiś tam backlog z S1 np mega usprawniona Zelda Echo of Wisdom) to dla mnie aż nadto. Ps5 czy xsx ofc od premiery nie odpaliłem.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 259,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Mnie gry Nintendo nakręciły jak mało co w tym roku. Dzięki nim przeżyłem swoje drugie dzieciństwo i uznałem, że zrobię sobie weekend, który jest możliwy tylko raz na czterdzieści lat.

Gdy ktoś pyta czy lubię Nintendo

Nie było by to oczywiście możnliwe bez Switcha 2. Do końca 2025 roku jeszcze sześć miesięcy. Czas zrealizować do końca plan polegający na przejściu przynajmniej jednej gry na każdy ważny system Nintendo.

Można mieć tysiąc gier na Steamie, ale żadnej Nintendo, a nie znać bohaterów Nintendo, to nie znać wcale gier wideo.

Opublikowano

Chłop się cieszy z zakupu i już hieny się zlatują żeby go obśmiać. Forumek fsg

Opublikowano

st,small,845x845-pad,1000x1000,f8f8f8.jp

ten schemat powtarza się przy premierze każdego sprzetu i bardziej wyczekiwanej gry.

Opublikowano

K

9 godzin temu, squaresofter napisał(a):

Mnie gry Nintendo nakręciły jak mało co w tym roku. Dzięki nim przeżyłem swoje drugie dzieciństwo i uznałem, że zrobię sobie weekend, który jest możliwy tylko raz na czterdzieści lat.

Gdy ktoś pyta czy lubię Nintendo

Nie było by to oczywiście możnliwe bez Switcha 2. Do końca 2025 roku jeszcze sześć miesięcy. Czas zrealizować do końca plan polegający na przejściu przynajmniej jednej gry na każdy ważny system Nintendo.

Można mieć tysiąc gier na Steamie, ale żadnej Nintendo, a nie znać bohaterów Nintendo, to nie znać wcale gier wideo.

Można też mieć 1000 gier na steam i 1000 spoza steam (np. Nintendo) na jednym urządzeniu zwanym steam deck nosacz3

Opublikowano

Deck świetny ale Nintendo teraz trafiło w sweet spot rozmiarem ekraniku i konsolki, ultimate handheld. I wkurwili mnie nie powiem że nie bo obstawiałem granie dalej w większości na tv a taka zelda z upgrade tak dobrze wyglada w Hh że się nawet nie chce sprawdzać pod tv.

Opublikowano

5 minut temu, messer88 napisał(a):

Deck świetny ale Nintendo teraz trafiło w sweet spot rozmiarem ekraniku i konsolki, ultimate handheld. I wkurwili mnie nie powiem że nie bo obstawiałem granie dalej w większości na tv a taka zelda z upgrade tak dobrze wyglada w Hh że się nawet nie chce sprawdzać pod tv.

Może za 3-4 lata jak wyjdzie OLED i do tego czasu trochę nowych gier to będzie mozna to nazwac ultimate handheld.

Chociaż do tego czasu pewnie też wyjdzie już mocniejszy SD i trudno nie nazwać ultimate handheldem urządzenia na którym odpalisz gry ze snesa, psx, ps2, gameboya, DSa, PSP, gamecuba, wii, switcha (z większą mocą pójdzie też x360 i ps3), do tego gamepass i jeszcze PC. Również nie tylko w trybie handheld. Dla mnie to jest mozg rozyebany i mokry sen gracza.

Opublikowano

Jakby finansowo przycislo i musiałbym zostać tylko z jednym sprzętem przenośnym to bez zastanowienia zostawił bym decka, a S2 pogonił ale ogółem jestem zadowolony z sprzętu. Duży plus dla S2 że wreszcie na tv gierki wyglądają porządnie, taki często tu przywoływany deck na tv pokazuje aż nadto, że jest zbyt cienki do tego.

Opublikowano

Panowie man niezly dylemat. Nie wiem czy kupic za 2 tygodnie Seitcha 2 czy TV LG C4. Mam Switcha w wersji OLED i bardzo duzy backlog na niego i XSX na ktorym nie widzialem nawet 120 fpsow taki moj TV jest gowniany. Co lepiej kupic, NS2 i grac tylko przenosnie czy kupic TV pod Switcha 2 i XSX i poczekac z kupnem NS2 i pograc w moj backlog na Oledzie? Switch 2 jest tak dobry ze bedzie to najlepszy wybor czy poczekac kilka miesiecy z kupnem?

Opublikowano
38 minut temu, Daffy napisał(a):

Jakby finansowo przycislo i musiałbym zostać tylko z jednym sprzętem przenośnym to bez zastanowienia zostawił bym decka, a S2 pogonił

S2 jako jedyny sprzęt w domu? Jak ktoś nie lubi grać to świetny wybór.

Opublikowano
47 minut temu, maciucha napisał(a):

Chociaż do tego czasu pewnie też wyjdzie już mocniejszy SD i trudno nie nazwać ultimate handheldem urządzenia na którym odpalisz gry ze snesa, psx, ps2, gameboya, DSa, PSP, gamecuba, wii, switcha (z większą mocą pójdzie też x360 i ps3), do tego gamepass i jeszcze PC. Również nie tylko w trybie handheld. Dla mnie to jest mozg rozyebany i mokry sen gracza.

boniek.gif

Opublikowano
58 minut temu, messer88 napisał(a):

Deck świetny ale Nintendo teraz trafiło w sweet spot rozmiarem ekraniku i konsolki, ultimate handheld. I w(pipi)ili mnie nie powiem że nie bo obstawiałem granie dalej w większości na tv a taka zelda z upgrade tak dobrze wyglada w Hh że się nawet nie chce sprawdzać pod tv.

Mam to samo - jeszcze ani razu na Tv nie odpaliłem odkąd kupiłem szczerze mówiąc. Faktycznie w trybie hh te gierki wyglądają mega dobrze. Mogli faktycznie sie postarac z lineupem bo taki Elden na premiere by wlecial jak zloto (Jesli oczywiscie bedzie chodzil znosnie).

No nic mam nadzieje ze sie wkrece bardziej w bravely default i moze cos w miedzyczasie wyjdzie jeszcze albo ogram backlog z S1.

Opublikowano

Dla mnie połączenie PS5 + Switch 2 to obecnie ideał. Duże giereczki od Sony, Microsoftu i innych wydawców third party na PS5, ekskluzywy Nintendo i indyczki na Switchu 2.