Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
24 minutes ago, devilbot said:

ale to chyba lepiej będzie później zagrać na normalnej konsoli

U mnie ostatnio Switch 2 jest główną opcją na granie, korzystam z czasu dojazdów do pracy.

Zobaczymy czy MGS mi się nie przeje uczy będę miał ochotę kontynuować maraton - niedługo wychodzi vol 2, na razie nadrabiam vol 1.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 724,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Panowie co jest z tym HDR na switchu 2? Odpaliłem Cyberpunk 2077 i nagle ekran wyblakły jakby zalany mlekiem, menu tak samo w konsoli nagle zalane mlekiem wygląda wszystko paskudnie nie ważne co zmienie w ustawieniach tv/konsoli. TV co prawda stary bo to oled lg c7 ale działa jak bajeczka z każdym sprzętem tylko ten switch 2 coś wariuje.

Opublikowano

Wylałem piwo na Pro Controller 2 i musiałem rozebrać żeby wyczyścić klejące bumpery - jakby to kogoś interesowało to faceplate pod którym są śruby jest na jakimś kleju/powłoce adhezyjnej (kekw) więc trzeba ostrożnie no i jak już raz oderwiecie to potem może być lekko luźny. No chyba że wymienicie klej albo będziecie zapierdalać z robotą zanim podeschnie

Opublikowano
40 minut temu, jimmy napisał(a):

Wylałem piwo na Pro Controller 2 i musiałem rozebrać żeby wyczyścić klejące bumpery - jakby to kogoś interesowało to faceplate pod którym są śruby jest na jakimś kleju/powłoce adhezyjnej (kekw) więc trzeba ostrożnie no i jak już raz oderwiecie to potem może być lekko luźny. No chyba że wymienicie klej albo będziecie zapierdalać z robotą zanim podeschnie

Tak. Tez swoj czyscilem, jak sok mi sie wylal na pada i guzik A sie kleil.

Z tego co kojarze na ali mozna dorwac wymienne te plate'y.

No i duzy plus za latwosc rozebrania i czyszczenia tych padow

Ja mysle o customizacji SNES czy GC wg gotowcow

https://a.aliexpress.com/_EQBqHDs

Screenshot_20260712-125051_AliExpress.png

Screenshot_20260712-125057_AliExpress.png

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

SE na Switchu 2 absolutnie największe pazery i rury? Zero zaskoczenia. Oby im słupki sprzedaży szły w prawo i w dół.

Opublikowano

SQUARE ENIX super wydawca. Wszystkie ich gry ostatnio są Playanywhere i mają ustalone regionalne ceny więc są tańsze np na Islandii ale to trzeba być w ekosystemie w którym chociaż trochę można jebać wydawcę, a nie tylko być brutalnie dymanym.

Opublikowano

Na wyprzedażach są po 100zł i niżej no i te nowe wersje na s2 to będą tym się różniły że nie będę rozmazanym gównem a ja na swoim Xbox handheldzie ogram wersje steam które dostałem ZA DARMO od Grabka z jakiegoś humble bundla

Opublikowano
  • Autor

Jak będą w pudełku to wszyscy im wybaczymy te drobne niedociągnięcia i jeszcze raz zakupimy wersje definitywne.

Opublikowano

Potrafie zrozumiec ze nowe gry wydaja w 2 wersjach bez mozliwosci upgradeu (choc to tez chuyowe), ale dla juz istniejacych nie dawac upgradeu? Czyste prostactwo. Chociaż można się było tego spodziewac po tym jak sie zachowali z Kingdom Hearts… Tyle dobrze ze ich gry sa prawie caly czas na niezlych przecenach.

Opublikowano
23 minuty temu, voi tekku napisał(a):

Potrafie zrozumiec ze nowe gry wydaja w 2 wersjach bez mozliwosci upgradeu (choc to tez chuyowe)

no to jest najchujowsze że s1 gra na karcie a s2 gkc

Opublikowano

Jak square i capcom wspierają switcha2 praktycznie jakby to był ich handheld tak nie kumam tej ich upartości co do gej kartów

Opublikowano

Capcom nienawidzi fizyków a square to nie wiem

Opublikowano
37 minutes ago, Daffy said:

Jak square i capcom wspierają switcha2 praktycznie jakby to był ich handheld tak nie kumam tej ich upartości co do gej kartów

A serio to ma większe znaczenie dla przeciętnego konsumenta albo wpływ na sprzedaż?

Kupiłem Asasyna taniej w pudełku na key cardzie, przeszedłem, sprzedałem - jest git. Czy za 30 lat ktoś to odpali? Nie wiem, ale czy większość graczy zakłada granie w te gry za 30 lat?

Opublikowano

Niestety nie ma żadnych statystyk na ten temat, jedynie anegdotycznie Jaczes narzekał na słabą sprzedaż GKC. Mi to ryra, ale np. Final Fantasy Tactics wolałem kupić na pełnym karcie w wersji S1 i pobrać darmowego upgrade packa zamiast brać GKC.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Niestety nie ma żadnych statystyk na ten temat, jedynie anegdotycznie Jaczes narzekał na słabą sprzedaż GKC. Mi to ryra, ale np. Final Fantasy Tactics wolałem kupić na pełnym karcie w wersji S1 i pobrać darmowego upgrade packa zamiast brać GKC.

A to akurat nie miało GKC, jest japoński fizyk wersji na S2 ale jeszcze gorzej bo kod w pudełku.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Mi to ryra, ale np. Final Fantasy Tactics wolałem kupić na pełnym karcie w wersji S1 i pobrać darmowego upgrade packa

o, tam im się coś pomyliło chyba że dali opcje upgrade i to jeszcze za darmo xd

Opublikowano

Błąd w matrixie, ale już się zorientowali i naprawili ten błąd ) Support jak dla swojej konsoli bo co chwilę coś od nich wychodzi, ale chciwość jak u obcego