Opublikowano 9 lipca9 lip Dziwne, że jeszcze Forza Horizon nie wyszła na Switcha 2, powinien sobie z tym poradzić a kasiora pewna.
Opublikowano 9 lipca9 lip 20 minutes ago, GearsUp said:Ale po co ekskluzywna seria samochodówek? rafatus dobrze mówi, że na cyfrowych triggerach nie da się grać. Tzn ja mogę sobie podłączyć pada od Gamecube'a, który był w bundlu Super Smasha razem z przejściówką ale reszta nie ma dostępu do takich rarytasów.Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dało, triggery nie są żadną wymówką żeby nie mieć samochodówek nastawionych nieco bardziej na arcade. Zresztą posiadam switchowy NFS Hot Pursuit i grywam okazjonalnie na Switchu 2 w trybie przenośnym, w pociągu, na tych triggerach i nawet złote medale można bez problemu wbijać.
Opublikowano 9 lipca9 lip Autor Teraz, Mustang napisał(a):Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dało, triggery nie są żadną wymówką żeby nie mieć samochodówek nastawionych nieco bardziej na arcade. Zresztą posiadam switchowy NFS Hot Pursuit i grywam okazjonalnie na Switchu 2 w trybie przenośnym, w pociągu, na tych triggerach i nawet złote medale można bez problemu wbijać.Przecież ja to wszystko z ironią piszę. Sam jak tu była jakiś czas temu dyskusja na temat pada od Switcha poruszałem to granie na klawiaturze gdzie jest ten sam efekt. A triggery cyfrowe tak jak tu ogórkozo zaznaczał zapewniają szybsze i bardziej precyzyjne akcje w strzelankach, bitemapach, zręcznościówkach i wszelkich indykach których jest całe zatrzęsienie na Switchu. Tu się najbardziej liczy czas reakcji i nie zamieniłbym tych triggerów na żadne inne.9 minut temu, Mustang napisał(a):Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dałoTak samo. Edytowane 9 lipca9 lip przez GearsUp
Opublikowano 9 lipca9 lip 31 minutes ago, Czoperrr said:Dziwne, że jeszcze Forza Horizon nie wyszła na Switcha 2, powinien sobie z tym poradzić a kasiora pewna.Też o tym myślałem, może jeszcze wyjdzie, teraz wersje switchowe pojawiają się jak widać co chwilę.
Opublikowano 9 lipca9 lip trzeba to kupić jednak, demko jest zarąbiste, tylko przy tych parasolkach to już nie wyrabiam ze śmiechu xdwidać że to twór jakiegoś szalonego japsa
Opublikowano 9 lipca9 lip 49 minutes ago, GearsUp said:Ładny wynik jak na grę rytmicznąWersja na GameBoy Advance to jedna z moich ulubionych gier tego typu, nawet ogrywałem ponownie miesiąc temu. Spoko, że marka żyje.
Opublikowano 9 lipca9 lip 5 godzin temu, rafanus2 napisał(a):a jak tam grać w jakieś bardziej realistyczne wyścigi jak gaz i hamulec działają 0-1, w kartach w ogóle nie przeszkadza, ale takim motorfeście to idź pan w chujoj tam gralo sie ned for speda na klawirce najtanszej E5 i tez zabawa była luks.
Opublikowano 9 lipca9 lip 42 minuty temu, Soban napisał(a):oj tam gralo sie ned for speda na klawirce najtanszej E5 i tez zabawa była luks.No pewnie, że się grało, ale jak już się dorobiłem pada to nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby wrócić do klawiatury, bo zwyczajnie na padzie fajniej się grało.
Opublikowano 9 lipca9 lip Kiedys tez gralo sie w FPSy bez analogow na ps1. Pamietam granie na krzyzaku w Quake 2 czy Medal of honor. Co nie zmienia faktu, ze nie wrocilbym do tego rozwiazania
Opublikowano 10 lipca10 lip 14 godzin temu, GearsUp napisał(a):Ładny wynik jak na grę rytmicznąKosmiczny wynik, ciekawe pewnie wpływ miało na to to, że gra wychodzi jako międzygeneracyjna, a pewnie jest spora baza użytkowników s1, do tego miała mega korzystną cenę no i jest bardzo dobra.Same pudełka w Japonii przebiły takiego sarosa xdSwiat Nintendo to jest jednak coś co nie mieści się nawet w głowie takiego analityka jak Asax
Opublikowano 10 lipca10 lip 59 minutes ago, devilbot said:Kosmiczny wynik, ciekawe pewnie wpływ miało na to to, że gra wychodzi jako międzygeneracyjna, a pewnie jest spora baza użytkowników s1, do tego miała mega korzystną cenę no i jest bardzo dobra.Same pudełka w Japonii przebiły takiego sarosa xdSwiat Nintendo to jest jednak coś co nie mieści się nawet w głowie takiego analityka jak AsaxSaros to gra mocno niszowa, chyba bardziej niszowa niż gry muzyczne, więc wynik nie dziwi.
Opublikowano 10 lipca10 lip Saros to promowany w mediach (okladki w prasie branzowej, zapowiedzi, recenzje) i okolicach „wielki” eksklusywny tytul na sony playstation a rhythm paradise heaven groove to gierka ktorej poswiecono zaledwie chwile na direct nintendo i nawet pol kartki w bloku 60 zapowiedzi targowych w psx extreme nie dostala
Opublikowano 10 lipca10 lip A po okarynie maska majoryhttps://www.cbr.com/zelda-majoras-mask-switch-2-remake-leak-analysis
Opublikowano 10 lipca10 lip Jest jakaś stronka regularnie wrzucająca wszystkie zapowiedzi gier na Switcha 2? Żeby sobie regularnie śledzić.
Opublikowano 10 lipca10 lip Ja mam w głowieSplatoon ridersOrbitals ale to chyba lepiej będzie później zagrać na normalnej konsoliFire emblemSwitch sportsOkarynaXenoblade genesisPokemony wind waves
Opublikowano 10 lipca10 lip W wybitnej nintendo apce jest kalendarz z zaznczonymi nintendo smaczkami. Albo dodaj sobie w sklepie na wish liste gerke
Opublikowano 10 lipca10 lip 12 minut temu, devilbot napisał(a):Orbitals ale to chyba lepiej będzie później zagrać na normalnej konsoliA potwierdzili ze to multiplatfus będzie?Ja mam tylko do kupienia a S2 Orbitals i Castlevanie, ale ta druga jest opozniona na s2 i to brzmi dla mnie jakby mogły byc problemy z optymalizacja :/. Edytowane 10 lipca10 lip przez Kangus