Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 724,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
20 minutes ago, GearsUp said:

Ale po co ekskluzywna seria samochodówek? rafatus dobrze mówi, że na cyfrowych triggerach nie da się grać. Tzn ja mogę sobie podłączyć pada od Gamecube'a, który był w bundlu Super Smasha razem z przejściówką ale reszta nie ma dostępu do takich rarytasów.

Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dało, triggery nie są żadną wymówką żeby nie mieć samochodówek nastawionych nieco bardziej na arcade. Zresztą posiadam switchowy NFS Hot Pursuit i grywam okazjonalnie na Switchu 2 w trybie przenośnym, w pociągu, na tych triggerach i nawet złote medale można bez problemu wbijać.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Mustang napisał(a):

Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dało, triggery nie są żadną wymówką żeby nie mieć samochodówek nastawionych nieco bardziej na arcade. Zresztą posiadam switchowy NFS Hot Pursuit i grywam okazjonalnie na Switchu 2 w trybie przenośnym, w pociągu, na tych triggerach i nawet złote medale można bez problemu wbijać.

Przecież ja to wszystko z ironią piszę. Sam jak tu była jakiś czas temu dyskusja na temat pada od Switcha poruszałem to granie na klawiaturze gdzie jest ten sam efekt. A triggery cyfrowe tak jak tu ogórkozo zaznaczał zapewniają szybsze i bardziej precyzyjne akcje w strzelankach, bitemapach, zręcznościówkach i wszelkich indykach których jest całe zatrzęsienie na Switchu. Tu się najbardziej liczy czas reakcji i nie zamieniłbym tych triggerów na żadne inne.

9 minut temu, Mustang napisał(a):

Za dzieciaka grałem w NFS’y na klawiaturze i się dało

Tak samo.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
31 minutes ago, Czoperrr said:

Dziwne, że jeszcze Forza Horizon nie wyszła na Switcha 2, powinien sobie z tym poradzić a kasiora pewna.

Też o tym myślałem, może jeszcze wyjdzie, teraz wersje switchowe pojawiają się jak widać co chwilę.

Opublikowano

trzeba to kupić jednak, demko jest zarąbiste, tylko przy tych parasolkach to już nie wyrabiam ze śmiechu xd

widać że to twór jakiegoś szalonego japsa

Opublikowano
49 minutes ago, GearsUp said:

Ładny wynik jak na grę rytmiczną

354trg.jpg

Wersja na GameBoy Advance to jedna z moich ulubionych gier tego typu, nawet ogrywałem ponownie miesiąc temu. Spoko, że marka żyje.

Screenshot_2026-07-09-17-46-12-73_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, rafanus2 napisał(a):

a jak tam grać w jakieś bardziej realistyczne wyścigi jak gaz i hamulec działają 0-1, w kartach w ogóle nie przeszkadza, ale takim motorfeście to idź pan w chuj

oj tam gralo sie ned for speda na klawirce najtanszej E5 i tez zabawa była luks.

Opublikowano
42 minuty temu, Soban napisał(a):

oj tam gralo sie ned for speda na klawirce najtanszej E5 i tez zabawa była luks.

No pewnie, że się grało, ale jak już się dorobiłem pada to nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby wrócić do klawiatury, bo zwyczajnie na padzie fajniej się grało.

Opublikowano
14 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Ładny wynik jak na grę rytmiczną

354trg.jpg

Kosmiczny wynik, ciekawe pewnie wpływ miało na to to, że gra wychodzi jako międzygeneracyjna, a pewnie jest spora baza użytkowników s1, do tego miała mega korzystną cenę no i jest bardzo dobra.

Same pudełka w Japonii przebiły takiego sarosa xd

Swiat Nintendo to jest jednak coś co nie mieści się nawet w głowie takiego analityka jak Asax

Opublikowano

mieści się mieści, pod zakładką: FENOMEN

Opublikowano

Fenomen Big N wykracza daleko poza Nippon. Niesamowita korporacja

Opublikowano

Ktoś powinien ich uświadomić, ze mamy stagnację.

Opublikowano
59 minutes ago, devilbot said:

Kosmiczny wynik, ciekawe pewnie wpływ miało na to to, że gra wychodzi jako międzygeneracyjna, a pewnie jest spora baza użytkowników s1, do tego miała mega korzystną cenę no i jest bardzo dobra.

Same pudełka w Japonii przebiły takiego sarosa xd

Swiat Nintendo to jest jednak coś co nie mieści się nawet w głowie takiego analityka jak Asax

Saros to gra mocno niszowa, chyba bardziej niszowa niż gry muzyczne, więc wynik nie dziwi.

Opublikowano

Saros to promowany w mediach (okladki w prasie branzowej, zapowiedzi, recenzje) i okolicach „wielki” eksklusywny tytul na sony playstation a rhythm paradise heaven groove to gierka ktorej poswiecono zaledwie chwile na direct nintendo i nawet pol kartki w bloku 60 zapowiedzi targowych w psx extreme nie dostala

Opublikowano

I kosztowała 2,40 w produkcji ;).

Opublikowano

Jest jakaś stronka regularnie wrzucająca wszystkie zapowiedzi gier na Switcha 2? Żeby sobie regularnie śledzić.

Opublikowano

Ja mam w głowie

Splatoon riders

Orbitals ale to chyba lepiej będzie później zagrać na normalnej konsoli

Fire emblem

Switch sports

Okaryna

Xenoblade genesis

Pokemony wind waves

Opublikowano

W wybitnej nintendo apce jest kalendarz z zaznczonymi nintendo smaczkami. Albo dodaj sobie w sklepie na wish liste gerke

Opublikowano
12 minut temu, devilbot napisał(a):

Orbitals ale to chyba lepiej będzie później zagrać na normalnej konsoli

A potwierdzili ze to multiplatfus będzie?

Ja mam tylko do kupienia a S2 Orbitals i Castlevanie, ale ta druga jest opozniona na s2 i to brzmi dla mnie jakby mogły byc problemy z optymalizacja :/.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Niepotwierdzili ale tego nie wydaje Nintendo więc pewnie kwestia czasu