Opublikowano 6 lipca6 lip Fajnie ale ja tam wymieniać nie zamierzam. Może dopiero na V3 z wymienną baterią i tajwańskim OLEDem.
Opublikowano 6 lipca6 lip No raczej nikt normalny nie będzie wymieniał rocznej konsoli na taką samą z wymienną baterią.
Opublikowano 8 lipca8 lip Kurde nie wiem gdzie zapytać więc napiszę tu. Jeśli chodzi o grę Just Dance to lepiej to kupić na Switcha2 czy Xsx? Gdzie lepiej i wygodniej się w to gra? Bo chyba inna zasada działania jest tu i tu
Opublikowano 8 lipca8 lip Na switcha, na xsx musisz z telefonem grać, co raczej mniej wygodne od JoyCona.
Opublikowano 9 lipca9 lip 1 hour ago, devilbot said:Super wiadomość, bo mega brakuje na Switchu wyścigów. Ciekawe ile FPS.
Opublikowano 9 lipca9 lip znowu jest promo w Action, głównie gierki pod dzieci i imprezowe ale Soniciem i Rabbidsami nie pogardziłem mimo że kody w pudełkupolecam iść do największego Action w swoim mieście bo te mniej zaopatrzone nie mają - dział promocja tygodnia https://www.action.com/pl-pl/p/3002763/gra-nintendo-switch/ Edytowane 9 lipca9 lip przez nero2082
Opublikowano 9 lipca9 lip 37 minut temu, Mustang napisał(a):Super wiadomość, bo mega brakuje na Switchu wyścigów. Ciekawe ile FPS.Switch 2 dom wyścigów Mario kart world kirby air raiders itp
Opublikowano 9 lipca9 lip Kody w pudełku i nikt się buntuje? Sonka chce to wprawadzić od 2028 i wielkie oburzenie.
Opublikowano 9 lipca9 lip Teraz, Patapon napisał(a):Kody w pudełku i nikt się buntuje? Sonka chce to wprawadzić od 2028 i wielkie oburzenie. Na switcha są od dawna. Nawet capcom wydaje. I nie jest to pierwsza taka akcja w action.I oczywiście są już klucze tych gierek na GG deals
Opublikowano 9 lipca9 lip a jak tam grać w jakieś bardziej realistyczne wyścigi jak gaz i hamulec działają 0-1, w kartach w ogóle nie przeszkadza, ale takim motorfeście to idź pan w chuj
Opublikowano 9 lipca9 lip Przecież to można rozwiązać na poziomie sterownia w umiarkowanie realistycznych grach dając silne TC i ABS. Do tego wszystkie gierki w stylu NFS czy innych mogą śmigać jak miło, nawet Horizon mogłyby fajnie działać. W każdym razie nie chce mi się kłócić, jeśli ktoś uważa, że Switch jest usprawiedliwiony w kwestii biedy jeśli chodzi o samochodówki, bo ma chujowe triggery, to proszę bardzo, nie będę dyskutował.
Opublikowano 9 lipca9 lip ja tam nie uważam czy jest usprawiedliwiony czy nie, bo nawet nie mam już switcha, więc mam w to wyjebane xd po prostu chujowo się gra w takie gry bez spustów z zakresema to co napisałeś, że można dodać tc - no można, ale co to za frajda jak nie masz możliwości regulowania gazu/hamulca Edytowane 9 lipca9 lip przez rafanus2
Opublikowano 9 lipca9 lip Godzinę temu, Mustang napisał(a):Ok, wyścigów z realistycznymi pojazdami.Sprawdź zatem GRID Legends.Po pierwsze, to naprawdę bardzo dobre wyścigi, a po drugie – to jedna z najładniejszych gier na NS2. Jest nawet tryb 60 k/s, który prezentuje się świetnie.
Opublikowano 9 lipca9 lip Autor Nie rozumiem jak można grać w realistyczne gry wyścigowe bez kierownicy i stanowiska za 50 koła - niby się da ale co to za frajda. Dosłownie zero realizmu.
Opublikowano 9 lipca9 lip 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Nie rozumiem jak można grać w realistyczne gry wyścigowe bez kierownicy i stanowiska za 50 koła - niby się da ale co to za frajda. Dosłownie zero realizmu.Aleś teraz zabłysnął, co? Po pierwsze to masz tam napisane realistyczne auta, a nie realistyczna jazda. Dokładniej tłumacząc, realistyczne auta to takie, które fizycznie w realnym świecie poruszają się po drogach. Po drugie możliwość kontroli zakresu dodawanego gazu i hamowania jest w grach typowo wyścigowych (nawet tych arcadowych) raczej pożądana, bo jazda jest wtedy przyjemniejsza i daje więcej frajdy.
Opublikowano 9 lipca9 lip Autor 1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):Aleś teraz zabłysnął, co? Po pierwsze to masz tam napisane realistyczne auta, a nie realistyczna jazda. Dokładniej tłumacząc, realistyczne auta to takie, które fizycznie w realnym świecie poruszają się po drogach. Po drugie możliwość kontroli zakresu dodawanego gazu i hamowania jest w grach typowo wyścigowych (nawet tych arcadowych) raczej pożądana, bo jazda jest wtedy przyjemniejsza i daje więcej frajdy.Podskakiwanie na hopkach i wypadanie z fotela przy zakrętach też jest pożądane bo jazda jest przyjemniejsza i daje więcej frajdy.
Opublikowano 9 lipca9 lip 31 minutes ago, Sylvan Wielki said:Sprawdź zatem GRID Legends.Po pierwsze, to naprawdę bardzo dobre wyścigi, a po drugie – to jedna z najładniejszych gier na NS2. Jest nawet tryb 60 k/s, który prezentuje się świetnie.Słuszna uwaga. Rozważałem też zakup tej gierki, ale pograłem już w nią nieco na xboxie, więc poczekam raczej na to The Crew przykładowo.
Opublikowano 9 lipca9 lip 34 minutes ago, GearsUp said:Nie rozumiem jak można grać w realistyczne gry wyścigowe bez kierownicy i stanowiska za 50 koła - niby się da ale co to za frajda. Dosłownie zero realizmu.Nikt nie chce robić ze Switcha bazy do budowania symulatora, ale Nintendo jest jedyną platformą bez ekskluzywnej serii samochodówek z autami na licencji (vs Gran Turismo, Forza, PGR, itd.) i po prostu szkoda, że tak jest. Tym bardziej w kontekście braku alternatyw, skoro jako jedyni oferują czysto konsolowy handheld (bez wchodzenia w dyskusje na temat grania w Horizona na windowsowym Ally).
Opublikowano 9 lipca9 lip Autor 7 minut temu, Mustang napisał(a):Nikt nie chce robić ze Switcha bazy do budowania symulatora, ale Nintendo jest jedyną platformą bez ekskluzywnej serii samochodówek z autami na licencji (vs Gran Turismo, Forza, PGR, itd.) i po prostu szkoda, że tak jest. Tym bardziej w kontekście braku alternatyw, skoro jako jedyni oferują czysto konsolowy handheld (bez wchodzenia w dyskusje na temat grania w Horizona na windowsowym Ally).Ale po co ekskluzywna seria samochodówek? rafatus dobrze mówi, że na cyfrowych triggerach nie da się grać. Tzn ja mogę sobie podłączyć pada od Gamecube'a, który był w bundlu Super Smasha razem z przejściówką ale reszta nie ma dostępu do takich rarytasów.