Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Nie no na elden ringa to nawet magia nintendo nie pomoże

Pożyjemy zobaczymy ) przypomnij sobie premierę Wiedźmina na S1 co to było za zbiorowe ,,objawienie''

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Po co tak daleko sięgać wystarczy zobaczyć co się działo na premierę Obliviona na s2 nagle Mesjasz a nie slop na unrealu, żałosne community

Opublikowano

Ogrom tej gry przytłaczał mnie za każdym razem gdy tylko o niej pomyślałem, dom, synek, obowiązki i multum japońskich paczek znoszonych przez kurierów nie było mowy o graniu w tak trudną grę w tak wielkim świecie. Dziś gdy do bossa mogę podejść w dowolnym momencie niezależnie od miejsca dzięki Switchowi 2 wub udało mi się ukończyć Eldena
- Michał Pisarion 4200

Dam se włosy z nosa wyrwać, że tak będzie

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Pożyjemy zobaczymy ) przypomnij sobie premierę Wiedźmina na S1 co to było za zbiorowe ,,objawienie''

No to był śmieszny porcik nie dziwie sie że o nim ludzie gadali chociaż grać w to raczej sie nie da bo miałem okazje to widzieć na żywo.
Te obecne porty to po prostu identyczne gerki z obciętym klatkarzem i kilkoma krzakami mniej bo nintendo 2 to beatia

Opublikowano
33 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Gram w japońską perełke, ale nie znasz bo to tytuł dla totalnych koneserów. Ogólnie nie wiadomo w co włożyć rączki tyle grania

Jakis symulator fotografa-pedofila uganiajacego sie za anime-dziewczynkami z kocimi uszami i lisimi ogonami?

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
2 minuty temu, Masorz napisał(a):

Nie no granie w Eldena w 30fps to beka w chuj.

w twoją gre życia bloodborne grałeś w 25

Opublikowano
  • Autor

W Elden też ciekawe na czym grał jak żadna konsola nie trzymała stałych 60

Opublikowano
  • Autor

Steam Deck 90 fps na luzie z zapasem mocy

Opublikowano

lepiej jak nie trzyma stałych 60 niż jak nie trzyma stałych 40. W Eldenie tempo tak wzrosło, że takiego @Pupcio mogłoby zabić.

Opublikowano

Nie no ja już za stary na srolsy, już tylko anime czytanki ogarniam. Chociaż licze że kiedyś jednak do sekiro sie uda usiąść na poważnie bo to fajna gra, a nie turlanka

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Nie no ja już za stary na srolsy, już tylko anime czytanki ogarniam. Chociaż licze że kiedyś jednak do sekiro sie uda usiąść na poważnie bo to fajna gra, a nie turlanka

Sekiro na S2 w 60fps to bylaby gra zycia

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Wiem, ja też już dziadzieje na tym tablecie, sam wiesz jak to jest gdy się wieczorami buduje domki Pokemonom i robi selfie z nimi wub

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):

Sekiro na S2 w 60fps to bylaby gra zycia

Nie ma szans na taki klatkarz na S2, nawet na XSX spada poniżej 60, tam wyższa rozdziałka no ale case taki sam jak z Eldenem. Dobrze, że jest chad positron to moja płytka Sekiro na Helixie będzie już hulała w betonowych

Opublikowano
6 minut temu, GearsUp napisał(a):

Nie ma szans na taki klatkarz na S2, nawet na XSX spada poniżej 60, tam wyższa rozdziałka no ale case taki sam jak z Eldenem. Dobrze, że jest chad positron to moja płytka Sekiro na Helixie będzie już hulała w betonowych

Przechodzilem ze 2 lata temu i nie kojarzylem spadkow fps na xsx.

Ale ostatnio kusi mocno, by znowu przejsc

Ps. Malpiszonem tez bym nie pogardzil na s2

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

Były zwłaszcza podczas przechodzenia w wysokiej trawie no ale racja o wiele bliżej 60 niż w Eldenie, tam traversal stuttery bardziej wkurwiają przez to, że jest open world.

Opublikowano
9 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Ale ostatnio kusi mocno, by znowu przejsc

GearsUp Sekiro to widział tylko na streamie u Rysława

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Tu byłby problem z zachowaniem spójności obrazu w ruchu, przechodziłem na pc ale jak oglądałem te analizy z bazowej PS5 to gra straszyła szumem i powidokami. DLSS lite raczej by tu nie wyrobił tak żeby gra wyglądała znośnie. To samo jest teraz w Crimson Desercie dlatego cieszę się, że wyjdzie niedługo "remaster"

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Tu byłby problem z zachowaniem spójności obrazu w ruchu, przechodziłem na pc ale jak oglądałem te analizy z bazowej PS5 to gra straszyła szumem i powidokami. DLSS lite raczej by tu nie wyrobił tak żeby gra wyglądała znośnie. To samo jest teraz w Crimson Desercie dlatego cieszę się, że wyjdzie niedługo "remaster"

Wychodze z zalozenia, ze jak XSS sobie radzi, to i S2 da rade

Opublikowano

Sprawdziłem chwilę tego CoD’a po singlu i mam mieszane odczucia. Z jednej strony wygląda słabo i chodzi przeciętnie, z drugiej w sumie można tak przenośnie grać z braku laku.

Opublikowano

Devilbot: "Czyli jak każda gra na switcha2"