Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano
7 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Wygląda średnio ale i tak kupiłbym dla samej możliwości grania w Coda przenośnie, natomiast fakt że gra ma wyjść w postaci kodu wraz z Diablo IV powoduje że sobie obie gry odpuszczę.

No ja kupie, bo nie ma na tej konsoli niczego do deathmatchu na 30min przed snem.

Opublikowano

Właśnie grałem w tego coda. To jest żart jak pocięli to graficznie, to jest poniżej poziomu PS3. Fatalny port, brzydki, wzystko ujebane na maksa.

Przenośnie jest trochę lepiej ale na joyconach nie da się w to grać.

Opublikowano

Jakby to lepiej wyglądało sam bym sie skusił ale jeszcze ten kod w pudełku...szykuje sie chyba kolejna 13 letnia pauza...

Opublikowano

Onimusha demko bardzo fajne i płynne, wreszcie dali opcje locka klatek ale nawet z odblokowanym klatkrzem na tv wydaje mi się że jest bardzo stabilnie

Cod beta - singiel jak z PS3 w 30fps, multi na oko trzyma te 60fps ale chyba chodzi w 360p

Opublikowano

Pograłem w tego CoDa i to naprawdę wygląda jak rozmazana sraka na ekranie, tragedia ) Jest płynnie, ale rozdzielczość jest o wiele za niska. Przypomina to port Wolfensteina na pierwszego Switcha. To nie wygląda jak max możliwości tego sprzętu.

Opublikowano

Panowie wiem, że temat się już kilka razy przewiał, ale jakiego gripa do przenośnego grania polecacie. Ważne aby było jak najbardziej wygodny, funkcjonalny oraz aby był dość szybko dostępny.

Co polecicie?

Opublikowano
17 hours ago, balon said:

Panowie wiem, że temat się już kilka razy przewiał, ale jakiego gripa do przenośnego grania polecacie. Ważne aby było jak najbardziej wygodny, funkcjonalny oraz aby był dość szybko dostępny.

Co polecicie?

Fission grip, to tak z wymiennymi chwytami. Dla mnie największy plus - możliwość odłączania padów bez zdejmowania gripa.

Grał ktoś w betę MW4? Wczoraj odpaliłem, gdyby nie słaby framerate, to ze sterowaniem gyro to byłby całkiem fajny szpil. Niestety obraz szarpie niemiłosiernie. Radosna bajka o S2 z grami porównywalnymi do PS5 chyba się skończyła, bo jak pojawia się potrzeba utrzymania stabilnych 60 klatek, to robi się niefajnie i bańka pęka.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Devilbot twoja gra życia dostaje pacz oczywiście za darmo bo nintendo dba o graczy pikmins

Opublikowano

Remaster gierki z wiiu z updatem pod S2, a dedykowana switchowi odsłona dalej bez updatu mimo błagalnych próśb fanów xd

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał(a):

Devilbot twoja gra życia dostaje pacz oczywiście za darmo bo nintendo dba o graczy pikmins

Bardzo dobrze ta gra miała naprawdę niską rozdzielczość. Będzie grane.

A moja gra życia to pikmin 4 ale trójeczka też fajna.

@Pupcio niestety demo tej gry nie będzie miało updatu, a jak wiemy dema to Twój ulubiony gatunek na tej konsolce więc musisz obejść się smakiem

Opublikowano
23 godziny temu, Masamune napisał(a):

Grał ktoś w betę MW4? Wczoraj odpaliłem, gdyby nie słaby framerate, to ze sterowaniem gyro to byłby całkiem fajny szpil. Niestety obraz szarpie niemiłosiernie. Radosna bajka o S2 z grami porównywalnymi do PS5 chyba się skończyła, bo jak pojawia się potrzeba utrzymania stabilnych 60 klatek, to robi się niefajnie i bańka pęka.

Grałem 1 meczyk także za wiele nie powiem ale w życiu bym tego nie kupił na tę konsolę. Działa słabo, wygląda słabo.

Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Działa słabo, wygląda słabo.

Na przyszłość.

To zdanie jest prawdziwe do każdej multiplatformy na tej konsoli.

Edit

O pupcio dał klauna, czyżby szykowało się granko w onimushe 360p bez roślinności i w 25fps

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał(a):

A zamkniesz już ten ryj w końcu, katarynko zajebana i trollu?

Oczywiście. Skoro tobie to przeszkadza i cię irytuje to na bank.

Opublikowano

No devilbot i drozdu do uśpienia niestety. Poszedłbym do tematu ich martwej konsoli tak pierdolić, ale mam 30 lat więc troche nie przystoi sie tak ośmieszać w tym wieku )

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

No devilbot i drozdu do uśpienia niestety. Poszedłbym do tematu ich martwej konsoli tak pierdolić, ale mam 30 lat więc troche nie przystoi sie tak ośmieszać w tym wieku )

A gdzie mamy iść do PlayStation? Konkurent został jeden.

Opublikowano
19 minut temu, devilbot napisał(a):

Nie no... Quake I/II fajnie śmiga

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Nie no... Quake I/II fajnie śmiga

Zgadza się i co ciekawe obsługuje bez problemu zwykłą myszkę i klawiaturę

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał(a):

No devilbot i drozdu do uśpienia niestety.

Ale co Ty mnie mieszasz do tego?

Opublikowano
31 minutes ago, devilbot said:

Ale też trzeba przyznać, że to nie są już czasy pierwszego Switcha i portów w stylu Wieśka 3. Wtedy można było powiedzieć, że dużo się traci wybierając wersję na Nintendo. Dzisiaj, przy dobrym porcie, różnice dla normalnego gracza są nieznaczące )

Opublikowano
3 minuty temu, bountyhunter napisał(a):

Ale też trzeba przyznać, że to nie są już czasy pierwszego Switcha i portów w stylu Wieśka 3. Wtedy można było powiedzieć, że dużo się traci wybierając wersję na Nintendo. Dzisiaj, przy dobrym porcie, różnice dla normalnego gracza są nieznaczące )

Dla mnie są znaczące w cenie. Jasne mógłbym od biedy w niektóre z tych gier pograć tyle, że na innej platformie mam je kilkukrotnie taniej

A nawet bym sporo tych multiplatform kupił na półkę i nie grał to też są to GKC. No mam się cieszyć i klaskać