Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Podobno jest brzydko i celują w 60fps ale często tylko celują

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Nie dziwię się nawet Xbox rog Ally x nie radzi sobie z tym codem

Opublikowano
Nintendo Everything
No image preview

Capcom talks Onimusha: Way of the Sword for Nintendo Swit...

Nintendo Switch 2 players don’t have anything to fear when it comes to the upcoming Onimusha: Way of the Sword, as Capcom has indicated that it’ll be pretty much like the PS5 version. Based on some of

konsola ostateczna

Opublikowano
2 godziny temu, messer33 napisał(a):
Nintendo Everything
No image preview

Capcom talks Onimusha: Way of the Sword for Nintendo Swit...

Nintendo Switch 2 players don’t have anything to fear when it comes to the upcoming Onimusha: Way of the Sword, as Capcom has indicated that it’ll be pretty much like the PS5 version. Based on some of

konsola ostateczna

Opublikowano

I piękne filmowe 30fps na nintendo co potęguje wrażenia, ale słyszałem że na ps5pro nowe gry też tylko tyle już wyciągają

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

I piękne filmowe 30fps na nintendo co potęguje wrażenia, ale słyszałem że na ps5pro nowe gry też tylko tyle już wyciągają

Chodzi o dawnwalkera? Na pro wyciągnęli nawet 40fps ale zaleca się trzymanie wtedy tej bestii za oknem na parapecie co by się nie przegrzała.

Opublikowano

Trzymajcie mnie. Padł joycon, Nintendo wzięło do naprawy na dwa tygodnie całą konsolę i odesłało z nowym joyconem. Kupiłem fizyczną grę na switcha 1 oraz upgrade pack na switcha 2 ze swojego konta. Dzisiaj biorę ze sobą konsolę pierwszy raz po naprawie, w menu ładnie załadowana ikonka wersji na switch 2 i co - i sobie nie pogram, bo Nintendo chce, żebym pairował switcha 2 ze swoim leżącym w szufladzie switchem lite, bo bez tego nie włączę nic cyfrowego. No to sobie pograłem. Na switchu 2 oczywiście mam zalogowane swoje konto, na nim kupiłem upgrade pack, ale załadowane wszystkie wirtualne gierki z niego zniknęły, w sensie wyładowały się, a ten upgrade się nie pojawił. Do tego co by było, gdybym tego lite już sprzedał? Poza tym co ma switch 1 lite wspólnego z upgradem na switcha 2? Zajebisty experience Nintendo.

Opublikowano

Dlatego przy sprzedaży sprzętu przywracasz konsolę do ustawień fabrycznych i usuwasz "link" do niej. Ustaw sobie Switcha 2 jako główną konsolę i zlinkuj do niego Switcha Lite (mogą być tylko 2 na raz zlinkowane).
Na obydwu będziesz mógł "ładować" gry cyfrowe i grać w nie offline.

A jak nie potrzebujesz offline, to gdzieś w tej bibliotece cyfrowych gierek na konsoli masz opcję "po prostu pobierz na konsolę". Pobierasz, weryfikuje online przy uruchomieniu i grasz normalnie (oczywiście cały czas trzeba być online).

Opublikowano

Ok dzięki, sprawdzę w domu, ale mimo wszytko jest to imo gorzej i mniej intuicyjnie zrobione niż na innych konsolach. Szczególnie w kwestii tego, że samo zalogowanie na konto nie wystarczy. Do tego idiotyczne jest, że mogłem bez problemu kupić upgrade, zainstalować, ale włączyć gry już nie mogę.

Opublikowano

Nie mogę obejrzeć bo ograniczenia wiekowe, pewnie przez znaną w tej serii pedofilię

Opublikowano

Oby ta gra nie przyniosła ELEMENTU z innych konsol na ten ekosystem

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał(a):

Oby ta gra nie przyniosła ELEMENTU z innych konsol na ten ekosystem

Oby nie. Nie chciałbym w grach Nintendo elementów tego EKOSYSTEMU czyli trzymania gałki w przód i przeciskania się przez szczeliny

Opublikowano

Bosko to wygląda banderas Mam nadzieję, że dwójeczka wyjdzie od razu na Nintendo.

Opublikowano

20260824_121710.jpg

Zobaczymy jak siądzie gierdajło... Czy dowiezie cosik tam na moje gusta, czy raczej ,,nie w tę mańkę" xD. Z tego, co z recenzji na NS2 czy Ps5 mi wiadomo klimat z Reanimal wylewa się hektolitrami. Pięknie skonstruowana na zasadzie oparcia rzeczywistości o mroczne barwy/tony, produkcja. Gierka w nocy, czy przed snem - no cacy atmosferka i immersja. Zobaczymy.

Opublikowano
W dniu 23.08.2026 o 11:21, Pierre Deck napisał(a):

Super to wygląda. Gram teraz w AC Shadows na zmianę na PS5 Pro i Switchu 2 i gdyby więcej gier miało cross progression, to bym niektóre tak kupował w dwóch kopiach.

7 godzin temu, Mustang napisał(a):

Trzymajcie mnie. Padł joycon, Nintendo wzięło do naprawy na dwa tygodnie całą konsolę i odesłało z nowym joyconem. Kupiłem fizyczną grę na switcha 1 oraz upgrade pack na switcha 2 ze swojego konta. Dzisiaj biorę ze sobą konsolę pierwszy raz po naprawie, w menu ładnie załadowana ikonka wersji na switch 2 i co - i sobie nie pogram, bo Nintendo chce, żebym pairował switcha 2 ze swoim leżącym w szufladzie switchem lite, bo bez tego nie włączę nic cyfrowego. No to sobie pograłem. Na switchu 2 oczywiście mam zalogowane swoje konto, na nim kupiłem upgrade pack, ale załadowane wszystkie wirtualne gierki z niego zniknęły, w sensie wyładowały się, a ten upgrade się nie pojawił. Do tego co by było, gdybym tego lite już sprzedał? Poza tym co ma switch 1 lite wspólnego z upgradem na switcha 2? Zajebisty experience Nintendo.

Z poziomu www możesz sobie przełożyć wirtualny kartridż do innej konsoli: https://accounts.nintendo.com/portal/vgcs

Opublikowano
12 minutes ago, DarkStar said:

Super to wygląda. Gram teraz w AC Shadows na zmianę na PS5 Pro i Switchu 2 i gdyby więcej gier miało cross progression, to bym niektóre tak kupował w dwóch kopiach.

Z poziomu www możesz sobie przełożyć wirtualny kartridż do innej konsoli: https://accounts.nintendo.com/portal/vgcs

Serwis musiał mi odpiąć Switcha 2 od konta, bo nie mogę go wybrać. Zobaczę wieczorem na spokojnie, żeby jeszcze przypadkiem nie pogorszyć sytuacji.

Opublikowano

No dobra mam tego Switcha 2 i jakieś tam pierwsze wrażenia już za mną. Konsolka w rękach robi dużo lepsze pierwsze wrażenie od swojego poprzednika, sprzęt wydaje się po prostu lepiej wykonany, jakiś taki bardziej zwarty w sobie + te magnetyczne mocowania joy-conów robią i sprawdza się to w 100%. Na ekran nie mam co narzekać bo gram tylko w Pokopię no i co ja mogę powiedzieć: duży, ładny i wygodny. Korzystam teraz z nintendo w 100% przenośnie i jakoś nie mam ochoty wrzucać go pod TV ale to chyba specyficzny klimat tytułu, który ,,mam teraz na grzale''.
Bronie się przed kryzysem obfitości i chciałem ogrywać na S2 po jednej grze od początku do końca i nie rozpraszać się kolejnymi tytułami w kolejce ale Pokopia ma taki powolny klimacik, że chyba lepiej mieć ją ciągle na dysku i wskakiwać na chwilę by porobić rzeczy niż się w pełni na niej skupiać bo tutaj niektórych rzeczy nie da się zrobić ,,na już'' dlatego myślę co by sobie tutaj kupić i jedyne co widzę to Bananza, o której zdania są mocno podzielone no ale chyba wypada sprawdzić.

Opublikowano

Donkey kong kozag chyba nie będziesz słuchał jakiegoś wariata typu devilbot. Pokopia właśnie spoko gra do przegryzania czymś innym bo o ile na początku rzeczywiście można tam siedzieć długie godziny to później raczej z doskoku będziesz tam zaglądał między innymi grami

Opublikowano

Małpa to duży zawód, dla mnie najsłabszy platformer z małpą w historii Nintendo. Dobra gierka ale nudzi się szybko.

Opublikowano

Dokładnie. Ogrywałem co prawda tylko demko, ale masakra być starym chłopem i jarać się tak bezpłciową rozgrywką.

Opublikowano

Bananza dobra gra ale za długa na tak mało pomysłów na gameplay.

No i chyba nikogo nie dziwi, że ludzie spodziewali się więcej od ekipy odpowiedzialnej za Mario Odyssey

Opublikowano

Myśle boomcio że ty jesteś rozpuszczony przez granie w takie hity jak 15in1 solitaire, parking masters czy shanghai mahjong solitare premium więc gry porządne, ale jednak bez tej iskry geniuszu jak donkey kong mogą cie odrzucać.

stary kutasie )