Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał(a):

Niesamowite że w końcu będzie można zagrać przenośnie w witchera 3.

A ile FPS mówili?

Celują w 720p z 30 klatkami podbijanymi do 40 – dzieki VRR – w trybie przenośnym, a zadokowany ma oferować 1080p i klatkaż rzędu 30-40, a jeżeli odbiornik ma VRR, to będzie to 40 klatek.

wio

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano
W dniu 26.08.2026 o 11:07, Soban napisał(a):

fire emblemek boży na 100h będzie zaraz. Z narzekaniem na brak exów na switcha to jednak trzeba być jebniętym na łeb, bo praktycznie co roku są co najmniej 4-5 gry zróżnicowane gatunkowo, więc cytując klasyka każdy znajdzie coś dla siebie.

Wiadomo switch 2 jako jedyny sprzet to upośledzenie, ale combo switch 2 + ps5/xsx/pc to jedyne słuszne ludologiczne rozwiązanie.

No właśnie jako, że nie miałem ns1 a teraz kupiłem synowi 2, będę chciał zagrać w to, co było niedostępne na ps4/ps5. Więc dla mnie bajka. O ile da mi pograć bo mario kart mocno tam wjechał. Cieszę się, że dzieciaki pokochały Mariana, sam wychowałem się na pegazusie i z perspektywy czasu uważam, że dla dziecka to idealny sprzęt na start, a i dla mnie coś się znajdzie.

Opublikowano
57 minut temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Celują w 720p z 30 klatkami podbijanymi do 40 – dzieki VRR – w trybie przenośnym, a zadokowany ma oferować 1080p i klatkaż rzędu 30-40, a jeżeli odbiornik ma VRR, to będzie to 40 klatek.

wio

Wiedźmin 3: Dziki Gon Remastered w 60 FPS na Nintendo Switch 2! Gracze mogą świętować

To skąd te info o 60 fpsach na S2?

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał(a):

To skąd te info o 60 fpsach na S2?

z dupy Karasia

Opublikowano

Swoją drogą grałem w tą Onimushe na switchu i rzeczywiście działa bardzo ładnie w trybie HH, gra jest tak wolna, że te 30-40 fpsów w ogóle nie przeszkadza, tylko z tą ceną odlecieli...

Opublikowano
29 minut temu, easye napisał(a):

Odbyła się oficjalna prezentacja gry.

Osoba, która za nią odpowiada, wie jak to będzie hulać na NS2, i przekazała te informacje.pope

Sądzę, że nie ma co wrzucać „potwierdzenia” jakiegoś youtubera, które pojawiło się na PPE.unknown

Ja przypominam, że jakiś czas temu Rock i Borys przekonywali, że RDR II na konsolach działa w 60 klatkach, a ten drugi „testował” różnice pomiędzy PS5 a PS5 Pro na 27-calowym monitorze 1440p.

Zatem ja im wiary nie daję.no

PS Cena pudełkowego Wieśka w wersji na NS podkszoczyła w niektórych sklepach i na allegro z 130 na 199 zł.wio

Opublikowano
Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):

Ppe powoluje sie na "pana kubake " xD

Jprdl. Oni z dna przekopuja sie do jadra ziemi

Rozi tez się powoływał mocking

Opublikowano
16 minut temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Ja przypominam, że jakiś czas temu Rock i Borys przekonywali, że RDR II na konsolach działa w 60 klatkach, a ten drugi „testował” różnice pomiędzy PS5 a PS5 Pro na 27-calowym monitorze 1440p.

Rock jest niegroźny i może nawet sympatyczny ale on takie czasami głupoty gada, że masakra. Ma już swoje lata i pamięć mu szwankuje strasznie /

Opublikowano
  • Autor

Ja tam wierzę tylko Maniak Gaming

Opublikowano

Porobiłem pierwszego bossa Omena i pograłem tak z godzinke w Elden-a i naprawdę grafika jest świetna. Obraz żyleta a ogrywałem i tak Elden tylko w 30fps na prosiaku, teraz czas pomyśleć o Outlaws bo ma w sobie season pass i ograć raz jeszcze.

Opublikowano

No Outlaws mnie ostatnio kusił, nie grałem, na PC nie chce mi się w to grać, a na switchu gra chodzi co prawda 2 razy drożej niż na innych konsolach, ale może w HH by skonczył...

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał(a):

No Outlaws mnie ostatnio kusił, nie grałem, na PC nie chce mi się w to grać, a na switchu gra chodzi co prawda 2 razy drożej niż na innych konsolach, ale może w HH by skonczył...

Masz na promce outlaws i AC shadows za 125zl

Bardzo dobre porty. W sumie Outlaws jako pierwsza gra pokazala solidna moc tego tablecika u mnie

MediaMarkt
No image preview

Gra Nintendo Switch 2 CENEGA Assassin’s Creed Shadows | s...

Gra Nintendo Switch 2 CENEGA Assassin’s Creed Shadows w sklepie internetowym MediaMarkt. Zamów wygodnie online już teraz.

MediaMarkt
No image preview

Gra Nintendo Switch 2 CENEGA Star Wars Outlaws Gold Editi...

Gra Nintendo Switch 2 CENEGA Star Wars Outlaws Gold Edition w sklepie internetowym MediaMarkt. Zamów wygodnie online już teraz.

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
9 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Dzięki!! Ostatnio z VGP mi przyszło powiadomienie o restocku, ale akurat byłem z psem na spacerze, jak wróciłem do domu i odczytałem maila, to już gry nie było. :/ A teraz elegancko, bo info w nocy, sobota rano, ludzie jeszcze śpią ;) I zamówione.

Opublikowano
13 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):

COD w multi moze i ma 60fps, ale wyglada srednio

IMG_20260828_205222179_HDR.jpg

Średnio? Wygląda żenująco słabo w wersji zadokowanej. To jest poziom PS3. Tam chyba nawet nie ma 720p przy 60 fpsach. Kiepsko graficznie ale przyjemnie się gra nawet. Mimo wszystko zawód spory.