Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Nadal jest to najdroższy i najgorszy sposób żeby to ograć. Ale jak na taki mały kawałeczek plastiku za 1600zł jakim jest s2 to wygląda swietnie

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Capcom szkoda, że wszystko na gejcardach.

Opublikowano

Ano. Chodzą słuchy, że na NS2 mają ukazać się: RE2 Boży, RE3 i RE4.

Byłoby super. Ale to też zapewne GCK.

Tymczasem Eldenik radzi sobie znakomicie:

image.png

Opublikowano
Teraz, Sylvan Wielki napisał(a):

Ano. Chodzą słuchy, że na NS2 mają ukazać się: RE2 Boży, RE3 i RE4.

Byłoby super. Ale to też zapewne GCK.

Tymczasem Eldenik radzi sobie znakomicie:

image.png

To byl pewniaczek, ze wyjdzie kolejna paczka z gejkartami, jak w przypadku 7, village i requiem.

U skosnych wydali wlasnie takie paczki na sonke jak na switchu + 2 paczka wlasnie z 2,3,4

images (18).jpeg

images (17).jpeg

Opublikowano

W dniu 25.08.2026 o 09:35, Krzysztof93 napisał(a):

No dobra mam tego Switcha 2 i jakieś tam pierwsze wrażenia już za mną. Konsolka w rękach robi dużo lepsze pierwsze wrażenie od swojego poprzednika, sprzęt wydaje się po prostu lepiej wykonany, jakiś taki bardziej zwarty w sobie + te magnetyczne mocowania joy-conów robią i sprawdza się to w 100%. Na ekran nie mam co narzekać bo gram tylko w Pokopię no i co ja mogę powiedzieć: duży, ładny i wygodny. Korzystam teraz z nintendo w 100% przenośnie i jakoś nie mam ochoty wrzucać go pod TV ale to chyba specyficzny klimat tytułu, który ,,mam teraz na grzale''.
Bronie się przed kryzysem obfitości i chciałem ogrywać na S2 po jednej grze od początku do końca i nie rozpraszać się kolejnymi tytułami w kolejce ale Pokopia ma taki powolny klimacik, że chyba lepiej mieć ją ciągle na dysku i wskakiwać na chwilę by porobić rzeczy niż się w pełni na niej skupiać bo tutaj niektórych rzeczy nie da się zrobić ,,na już'' dlatego myślę co by sobie tutaj kupić i jedyne co widzę to Bananza, o której zdania są mocno podzielone no ale chyba wypada sprawdzić.

Wziąłeś w końcu wersję Aliexpress?

Edytowane przez bebbop

Opublikowano
8 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

już postanowiłem ale to co piszecie jest straszne /
na tego Switcha 2 to będą jakieś gry czy Wiedźmin to ostatnie na co mogę liczyć?

Nie, dałeś się wyjebać

Opublikowano

Skoro Digital Foundry śpi...morning2

Jest już techniczna analiza przenośnego Eldenika Bożego.pope

Ośmiu przeciwników na ekranie, z czego czterech dzierży pochodnie, a Słiczerson Drugi trzyma okolice 34 k/s. Natomiast w podziemiach dobija do 40 klatek.drag

Nie mam pojęcia, kto im pozwolił w ubiegłym roku pokazać tę klatkującą wersję, która zrodziła nutę hańby i była przyczyną drwin z przenośnego Tarnished Edition.dry

Tak z ciekawości, ktoś na forumku bierze tę wersję macek

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Metaphor też śmiga a ta gra była tragedią w premierę na każdym sprzęcie. Devkity chyba w końcu zaczynają docierać! Twórcy musieli sobie przypomnieć starodawną i zapomnianą praktykę jaką jest optymalizacja dzięki swiczowi

Opublikowano
6 godzin temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Skoro Digital Foundry śpi...morning2

Jest już techniczna analiza przenośnego Eldenika Bożego.pope

Ośmiu przeciwników na ekranie, z czego czterech dzierży pochodnie, a Słiczerson Drugi trzyma okolice 34 k/s. Natomiast w podziemiach dobija do 40 klatek.drag

Nie mam pojęcia, kto im pozwolił w ubiegłym roku pokazać tę klatkującą wersję, która zrodziła nutę hańby i była przyczyną drwin z przenośnego Tarnished Edition.dry

Tak z ciekawości, ktoś na forumku bierze tę wersję macek

Biorę ^^

Opublikowano
  • Autor

Starter Guide dla przyszłych Eldeniarzy

Opublikowano

Tyle premier, tyle dobroci. Pawciokratos w co wlatujesz najpierw?

Czy jeszcze ogrywasz jakąś perłę na konsoli ostatecznej?

Opublikowano

Gram w japońską perełke, ale nie znasz bo to tytuł dla totalnych koneserów. Ogólnie nie wiadomo w co włożyć rączki tyle grania

Opublikowano

Czy ta perełka to beta modern warfare, test duskbloods, Mario kart world, demo maestro czy może nesowe klasyki bo tylko to widzę w twojej historii grania

Opublikowano

To słabo patrzysz kutasie haha

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Czy ta perełka to beta modern warfare, test duskbloods, Mario kart world, demo maestro czy może nesowe klasyki bo tylko to widzę w twojej historii grania

Niczego więcej się nie spodziewałem po młodym

Opublikowano

Ja już widzę jak internet zalewają filmy, artykuły i posty o tytule ,,Nigdy nie było czasu na ukończenie Elden Ringa, to się zmieniło za sprawą Nintendo wub'' frog ojesu ile będzie masturbacji redaktorków w typie Pisarczyk albo Zagrajnik, którzy się będą samogwałcić do eldena na tablecie z tymi swoimi nintendo uśmiechami. Jeszcze tego nie ma, a mi się już rzygać chce.

Opublikowano

Nie no na elden ringa to nawet magia nintendo nie pomoże