Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Aż mi głupio dafuq to mega z ich strony ale czuję się jakbym ich okradał. Co to jest za firma pika jeden wyciągnie z ciebie ile się da żeby Zelda biegał w polu nareszcie bez rwania klatek a drugi za darmola wrzuci ci jeszcze dodatki (takie prawdziwe dodatki) do darmowego remastera i życzy dobrej zabawy blink

Opublikowano
29 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Aż mi głupio dafuq to mega z ich strony ale czuję się jakbym ich okradał. Co to jest za firma pika jeden wyciągnie z ciebie ile się da żeby Zelda biegał w polu nareszcie bez rwania klatek a drugi za darmola wrzuci ci jeszcze dodatki (takie prawdziwe dodatki) do darmowego remastera i życzy dobrej zabawy blink

Jak masz cyfre, to juz mozesz za damo preorderowax

HQmFPvuW8AApC2a.jpg

Opublikowano

Bedzie fizyczne wydanie na switcha 2?

Opublikowano

Pewnie będzie prędzej czy później, małe ryzyko i łatwy zarobek, oni tego nie zostawiają. Ale CDPR pewnie wie że część ludzi wolałaby mieć wtedy komplet z następnym DLC.

Opublikowano

Yep, pewnie wyjdzie jako całość z ostatnim dodatkiem. Obecnie zarobią jeszcze na wersji Switch 1. Gra już zniknęła ze sklepów typu Media Expert, Media Markt, Euro RTV AGD.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano
23 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

To jeśli nie Bananza to co byście polecali na rozgrzanie nowej konsolki?

nie słuchaj tych gamoni, co sie na grach znaja jak kiszak. Bananza goty giera.

Opublikowano

Potwierdzam, jak ktoś zaczął przygodę z Nintendo od switcha 2 to bananza może wydać się GOTY

Opublikowano

bananza to po prostu solidny tytuł, lekko z za bardzo adhd gameplayem, ale kolejna perełeczka na półce, wiem bo nie grałem

Opublikowano

Bananza? Oczywisty must have, ale to trzeba mieć gust, a nie chuja w oczach.

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał(a):

To ja podczas grania w Bananzę.

No wiemy że wolisz gry zasługi i kradzież samochodzików dla 10 latków )

Opublikowano

kupię na dniach tego Małpiszona, sam sobie to sprawdzę (choć wiadomo, że Astro Bota nie przebije he he... przesadziłem)

Opublikowano

Gdzie do astrobota xd to nawet nie jest poziom platformówek ze sponge bobem

Opublikowano

Z góry ostrzegam że ten pierwszy tutorialowy etap jest okropny i miałem łzy w oczach że wydałem na to 3 bomby, ale już po pierwszym normalnym etapie spałem z moją fizyczną kopią gry donkey kong bananza

4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

kupię na dniach tego Małpiszona, sam sobie to sprawdzę (choć wiadomo, że Astro Bota nie przebije he he... przesadziłem)

No tutaj nie ma jakiegoś platformówkowania, nie nastawiaj sie na to

Opublikowano

Nastaw się na naciskanie jednego guzika przez 30h i szukania na ślepo bananów ukrytych bez sensu pod ziemią.

Opublikowano

Ehh nawet jak sobie teraz wspominam to miła relaksująca przygoda była

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Ehh nawet jak sobie teraz wspominam to miła relaksująca przygoda była

No zgodzę się i tyle. Tylko tyle byli w stanie zrobić twórcy legendarnego Mario Odyssey przez 10 lat

Opublikowano

Słuchajcie debilbota gość sie jara spaltoonem na 7 na pewno zna sie na grach komputerowych haha

Opublikowano

Koniecznie weźcie dlc do tej bananzy, słyszałem od internetowego przyjaciela, że doskonale uzupełnia te dzieło i jest warte każdej kasy.