Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał(a):

Bananza dobra gra ale za długa na tak mało pomysłów na gameplay.

No i chyba nikogo nie dziwi, że ludzie spodziewali się więcej od ekipy odpowiedzialnej za Mario Odyssey

Powiem Ci, że już demko było za długie.

5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Myśle boomcio że ty jesteś rozpuszczony przez granie w takie hity jak 15in1 solitaire, parking masters czy shanghai mahjong solitare premium więc gry porządne, ale jednak bez tej iskry geniuszu jak donkey kong mogą cie odrzucać.

stary kutasie )

Jest możliwebunny, jednak prawdziwy Gracz nie stroni od średniaków.

W Twoim przypadku szkoda, że dziewcyny stronią...

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Nie ma nic innego oprócz bananzy i pokopii, teraz nintendowcy kłamią o splatoonie że fajne, ale ja bym sie nie dał na to nabrać na twoim miejscu. Z s1 nie masz żadnych zaległości?

Opublikowano
  • Autor

Ja się nie nudziłem w Bananzie bo każdy następny BIOM oznaczał coś ciekawego, nierzadko dochodziły nowe mechaniki i fajne pomysły na rozwiązywanie eksloracji (jak np ten unoszący cię w górę kolorowy pył) a jak wjechał pan Słoń to banderas

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

To jeśli nie Bananza to co byście polecali na rozgrzanie nowej konsolki?

Z nowych gier dedykowanych switchowi 2 to polecił bym tylko fast fusion i splatoon riders.

Reszta gier od N jest tylko ok, fajnie jakby były np za 100zł.

Opublikowano

Bananzę warto sprawdzić, mi się elegancko małpiszonem grało. Wybitny tytuł to nie jest, ale ma ten mityczny pierwiastek dobrej zabawy dla starych chłopów. Z takich niedostępnych nigdzie indziej kosiorków to chyba tyle, większość polecajek jakie miałbym pod ręką to albo porty multiplatform albo porty z pierwszego Switcha albo gierki z upgrade packiem więc chyba bez sensu

Opublikowano
28 minutes ago, Krzysztof93 said:

To jeśli nie Bananza to co byście polecali na rozgrzanie nowej konsolki?

A wszystkie exy ze switcha 1 masz ograne? Ja się dobrze bawiłem z Odyssey, ale nie grałem w to wcześniej.

Małpa może być, imo przy braku innych exów można pograć kilkanaście godzin albo trochę więcej, szczególnie na zmianę z pokemonami, tylko nie nastawiaj się na wielki hit i kup w dobrej cenie.

Opublikowano

Wezmę tego Banana (najwyżej pogonie) i Fast Fusion jak będę pił to sobie pogram z kimś na podzielonym.

27 minut temu, Pupcio napisał(a):

Z s1 nie masz żadnych zaległości?

jakieś tam mam ale nie chciałem ich wtedy na S1 i teraz też jakoś nie bardzo a pograłbym w platformera-skakańca w takie wiesz gierdjajło (zdaje sobie sprawę, że ciężko zrobić coś lepszego od Astro Bota niki heh nie bij)

@Mustang chłopie no Odyssey zajebioza ale już zaliczone na S1 /

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

No dybry... NS2 i Splatoon 2 / Splatoon Riders. Rzekomo to całe Splatoon, to Uniwersum obrosło wśród graczy switchowych legendą. Niby taka ,,graficzka" słodziutka i w ogóle, ale ponoć nawet na singlu giera wciąga na maksa. Ktoś coś poleca w tym temacie? XD

Opublikowano

34 minuty temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

No dybry... NS2 i Splatoon 2 / Splatoon Riders. Rzekomo to całe Splatoon, to Uniwersum obrosło wśród graczy switchowych legendą. Niby taka ,,graficzka" słodziutka i w ogóle, ale ponoć nawet na singlu giera wciąga na maksa. Ktoś coś poleca w tym temacie? XD

Dla mnie splatoon 2/3 to tylko multi, ktore jest swietne. Sa tez tam kampanie dla jednego gracza, ale nawet ich nie odplalem

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

Ktoś coś poleca w tym temacie? XD

Polecam amiibo, wciąga bardziej niż gra.

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał(a):

Z nowych gier dedykowanych switchowi 2 to polecił bym tylko fast fusion i splatoon riders.

Fast Fusion kupiłem, pograłem ze dwie godziny i odłożyłem na wirtualną półkę - odechciało mi się. Gra na 7/10, wygląda fantastycznie, ale męczy jednak na dłuższą metę.

Opublikowano

A to nie jest za darmo dla posiadaczy podstawki?

Bo na Xboxie to dostaniemy za darmo plus w gratisie wersje na pc.

Opublikowano

Ciekawe, czy gierka na karcie da dostęp do remasterka. Jeśli tak to obama

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Na Nintendo pewnie też tak będzie, przecież nie wydymali by chyba tak ludzi

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał(a):

Nie wiem. Na te chwile nic nie pokazuje sie. Wlozylem kart. Jakas mala latke pobralo ale zadnego odnosnika do upgrade'u

<3

IMG_20260825_221824327_HDR.jpg

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał(a):

A co się miało pokazać jak update 29 września

Czy po wlozeniu karta da ci dostep do darmowego dostepu do gry. Tak jak z Hogwarts Legacy na S1 po wlozeniu karta miales oferte z inna cena za gre z memu gry skoro gra juz jest w eshop jako preorder

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Rzeczywiście dobrze mi świtało/ sprawdziłem, że kiedyś kupiłem W3 na switcha cyfrowo na jakiejś promce ale to niestety sama podstawka bo chciałem tylko uruchomić i podjarać się dużą gierką na przenośnej konsoli (to były czasy przed Steam Deckiem i innymi handheld PC) nie miałem zamiaru grać to po cholerę mi dodatki. Coś mi się nie chce wierzyć, że ten remaster przysługuje takim cwaniaczkom z wężem w kieszeni jak ja.

Opublikowano
6 minut temu, devilbot napisał(a):

No powiedzieli że upgrade jest darmowy to będzie

No spoko. Tylko zeby nie okazalo sie jak przy wydaniu balatro, ze upgrade za free dla wersji cyfrowych, a pudelkowym soczysty chu w doope

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Coś mi się nie chce wierzyć, że ten remaster przysługuje takim cwaniaczkom z wężem w kieszeni jak ja.

Jak kupiłeś dysk z podstawową grą Wiedźmin 3 na konsolę PS4 to wersja enhanced na PS5 była darmowa ale dodatków jak nie miałeś to musiałeś je dokupić osobno. To powinno ci zobrazować jak to będzie działało

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Rzeczywiście dobrze mi świtało/ sprawdziłem, że kiedyś kupiłem W3 na switcha cyfrowo na jakiejś promce ale to niestety sama podstawka bo chciałem tylko uruchomić i podjarać się dużą gierką na przenośnej konsoli (to były czasy przed Steam Deckiem i innymi handheld PC) nie miałem zamiaru grać to po cholerę mi dodatki. Coś mi się nie chce wierzyć, że ten remaster przysługuje takim cwaniaczkom z wężem w kieszeni jak ja.

Podstawki dostana dlc za free

Screenshot_20260825-223801_Facebook.png