Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No akurat przyznam, że z multiplatform akurat strzelanki (i gry sportowe) nastawione na online mają na tej konsoli najmniejszy sens, w przeciwieństwie na przykład do erpegów czy innych gier zdecydowanie bardziej singlowych i czasochłonnych.

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Dodał bym jeszcze że trzeba wyjebać wszystko z dysku bo Nintendo dało 200gb a ten cod zajmuje 85gb xd

Opublikowano
  • Autor

Trochę tych Key Cardów zeszło

45ththyt.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

w twoją gre życia bloodborne grałeś w 25

No ale on grał w grę z 2015 na sprzęcie z 2013.

A nie w grę z 2022 na sprzęcie z 2025 ;)

Taka drobna różnica

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Taka drobna różnica

ALE CZY GRAŁ HYBRYDOWO W 8 WATTACH??????

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Taka drobna różnica

Ale ten sprzęt kosztuje 1500zl i mieści się w kieszeni grubego człowieka. Takie ps5 zajmuje pół salonu japońskiego człowieka a i tak nie wyciąga 60fps

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Taka drobna różnica

Miło, że na sprzęcie Nintendo nie zapomina się o starych dobrych grach w przeciwieństwie do sonki, która ma wywalone na swoje stare hiciory

Opublikowano

Sonka już tak bardzo nikogo że nawet xboty wpadają się wysrać tutaj a nie do działu PlayStation

Opublikowano
30 minut temu, Mustang napisał(a):

No akurat przyznam, że z multiplatform akurat strzelanki (i gry sportowe) nastawione na online mają na tej konsoli najmniejszy sens, w przeciwieństwie na przykład do erpegów czy innych gier zdecydowanie bardziej singlowych i czasochłonnych.

Multi w 60fps. Jutro startuja w tej becie testy na multi. Aktualnie tylko misja w singlu byla.

Ja kupie, bo brakuje mi na tym tablecie gierki do "szczelania" sie online czyms innym niz wiadrami farby

Opublikowano

Nie macie wrażenia że każda nawet największa sraka, gdzie indziej nazywana slopem lub raczyskiem na Switchu jest spoko i nawet pożądaną gierka?

Obrzydliwe troche to się robi

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie macie wrażenia że każda nawet największa sraka, gdzie indziej nazywana slopem lub raczyskiem na Switchu jest spoko i nawet pożądaną gierka?

Nic specjalnego. Cieszą się że postawią to na półce w pudełeczku i tyle. Nie oszukujmy się większość ludzi kupuje do zakupów growych i nigdy nie zagra w te wersje.

Sam kupuje wzytsko jak leci co prawda od Nintendo ale większośc tych perełek nawet nie opuści folii.

Lubię mieć te pudełeczka ale jak przychodzi do grania to zasiadam przed Xboxa, rogiem czy nawet steam deckiem wyładowanym emulatorami i romami.

Opublikowano

aha / czyli mogłem kupić same gry za hajs z konsoli a teraz mam w domu elektrośmiecia

Opublikowano

Nie czytaj tej dwójki oszołomów bo nie tylko odechce ci się grać ale i żyć )

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Nie czytaj tej dwójki oszołomów bo nie tylko odechce ci się grać ale i żyć )

+1

Ja się giga cieszę z pstryka, gierdajłki chodzą jak marzenie, a do aa/aaa mam pcta

Edit. I ogólnie fajna jest to konstrukcja, całkiem przenośna, bezobsługowa, taka zabaweczka. Jakby zrobili kiedyś switcha w formie konsoli z klapką to bym kupował jak pojebany. Ten switch to dla mnie taka kwintesencja radości z grania, brakuje mi tam większej baterii, oleda i może spustów z pełnym zakresem ale ma to urządzenie coś w sobie co sprawia, że się cieszę mając to w łapach

Edytowane przez rafanus2

Opublikowano
1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):

+1

Ja się giga cieszę z pstryka, gierdajłki chodzą jak marzenie, a do aa/aaa mam pcta

Dokładnie. Line up Nintendo naprawdę fajny zwłaszcza dla takiego fana jak ja co jest z marką od oryginalnego nesa ( nie miałem tylko Virtual boya i wiiu)

Ładnie jadą na moim sentymencie.

A dyskusja tyczy się multiplatform.

Opublikowano

No ale po co to pierdolić o tych multiplatformach xd no nie nadaje się ten pstryk do tego i albo się z tym pogodzisz albo wypierdol go do kontenera i żyj w końcu z uśmiechem na ustach. Widocznie wizjonerom w nintendo bardziej zależało na wadze i kulturze pracy niż pakowaniu do switcha mocniejszych bebechów, większej=cięższej baterii, większego wentylatora itp. To ma być pizdryk do wyjęcia poklikania godzinę i wrzucenia do plecaka. Też bym chciał pograć w dawnwalkera na switchu przenośnie w 60 klatkach ale kupiłem go wiedząc, że nie będzie to nigdy możliwe.

Opublikowano
6 minut temu, rafanus2 napisał(a):

Edit. I ogólnie fajna jest to konstrukcja, całkiem przenośna, bezobsługowa, taka zabaweczka. Jakby zrobili kiedyś switcha w formie konsoli z klapką to bym kupował jak pojebany. Ten switch to dla mnie taka kwintesencja radości z grania, brakuje mi tam większej baterii, oleda i może spustów z pełnym zakresem ale ma to urządzenie coś w sobie co sprawia, że się cieszę mając to w łapach

Ej no na ten moment to ja też jestem zadowolony z konsolki. Wydaje się porządnie wykonana, tak jak mówisz bezobsługowa totalnie. Gram tylko w jedną gierkę na ten moment ale w drodze jest Bananza. Dowalili tym Wiedźminem na koniec września i później Zeld Remake. Więcej teraz nie potrzebuje bo się przecież nie rozdwoje. Zobaczymy jutro jak ten W3 będzie wyglądał i pewnie skorzystam z cross-save i będę grał na Switchu i PS5 w tego Geralta zremasterowanego. Dobrze jest pozytywnie tego.

Opublikowano
44 minutes ago, drozdu7 said:

Bo switch jest jedyną konsolą hybrydową. Nawet zmulone 30 fps w rozdzielczości z epoki PS3 ujdzie w kontekście grania przenośnego.

Opublikowano
12 minut temu, rafanus2 napisał(a):

No ale po co to pierdolić o tych multiplatformach xd no nie nadaje się ten pstryk do tego i albo się z tym pogodzisz albo wypierdol go do kontenera i żyj w końcu z uśmiechem na ustach. Widocznie wizjonerom w nintendo bardziej zależało na wadze i kulturze pracy niż pakowaniu do switcha mocniejszych bebechów, większej=cięższej baterii, większego wentylatora itp. To ma być pizdryk do wyjęcia poklikania godzinę i wrzucenia do plecaka. Też bym chciał pograć w dawnwalkera na switchu przenośnie w 60 klatkach ale kupiłem go wiedząc, że nie będzie to nigdy możliwe.

Jak sie nie nadaje.

Wychodzi sporo multiplatform i gra sie spoko na nim.

Opublikowano

Konsola do exów, indyków, dużych gier wydanych do 2020 i nowszych bez grafiki. Ja jestem zaskoczony że te nowsze gry i tak jakoś wyglądają, byłem pewny że będzie powtórka z s1 no ale to tylko pokazuje jak bardzo ta branża zastygła graficznie w miejscu

Opublikowano
32 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

gra

Granie w 30 klatkach z rozmazana grafiką w eldenie nie jest dla mnie spoko doświadczeniem i według mnie się nie nadaje. Ale jak Ci to odpowiada to kim ja jestem żeby Ci mówić jak masz żyć.

Oczywiście ja mówię o takich dużych multiplatformach, a nie np Hadesie, bo do takich indyków to słiczers jest elegancki.