Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Shadows

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 16.07.2025 o 15:03, Donatello1991 napisał(a):

Powiem. To nie murzyna zepsuje to niesamowita powtarzalność.

Kiedy w ogóle wpada murzyn, bo 12h za mną i ciągle biegam Japonką. Świat jest super, ale te dialogi to jest qrwa dramat, nawet aktorzy głosowi są zaspani, nie tylko gracz, na szczęście można skipować.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 129,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak. Nie licząc prologu, pojawia się dość późno. @szurubur - grę ogrywałem na PS5 Pro. Sprawdziłem ją również na podstawowym PS5 i prezentuje się bardzo okazale, ale na Pro wyraźnie lepiej.

Opublikowano

Yasuke po odblokowaniu jest tak kurewsko potężny, że zgniata Japończyków jak robaki, a gra zamienia się w jakieś Dark Souls na easy z potężną kataną i legendarną zbroją, którą nie wiem nawet za co mi dali.

Nie powiem, że to źle, bo miła odmiana od Japonki, której gameplay jednak jest dalece bardziej Asasynowy i wymagający uwagi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ogrywam sobie na bieda ps5 i albo to tylko moje odczucie albo na trybie wydajnosci cieniowanie w tej grze to jakaś padaka, te bambusowe łodyki to wyglądają jak taka bardzo jasno zielona bitmapa, w trybie jakosci gra wygląda od razu lepiej, tyle dobrze, ze da się tu przyzwyczaić do tych 30klatek.

zastanawiam sie czy uzyc kodu na dodatek czy jednak gra mnie wymęczy na tyle, ze lepiej go opchnąć przy odsprzedaży heh

Opublikowano
5 godzin temu, szurubur napisał(a):

ogrywam sobie na bieda ps5 i albo to tylko moje odczucie albo na trybie wydajnosci cieniowanie w tej grze to jakaś padaka, te bambusowe łodyki to wyglądają jak taka bardzo jasno zielona bitmapa, w trybie jakosci gra wygląda od razu lepiej, tyle dobrze, ze da się tu przyzwyczaić do tych 30klatek.

zastanawiam sie czy uzyc kodu na dodatek czy jednak gra mnie wymęczy na tyle, ze lepiej go opchnąć przy odsprzedaży heh

Mi sie gra dobrze, ale gram powoli, po misja/dwie dziennie przegryzane innymi tytułami. 37h na liczniku i nawet nie wiem czy 50% gry ograne. Ta gra miała być podobno bardziej zwarta, ale dalej jest rozjebana dosyć mocno i nie sposób skupić się na głównych wątkach, jak każdy nowy Asasyn (prócz Mirage) to gra na długie tygodnie, bo nie wyobrażam sobie grać w to non stop, wtedy może się wkraść za duża rutyna i powtarzalność.

To Co mi bardzo podeszło to pory roku, niby wiele nie zmieniają, ale jednak zawsze fajnie zobaczyć zmiany w srodowisku gry na całej mapie, w ogóle szkoda, że inne gry z otwartym światem nie mają tego systemu, mam nadzieję, że ktoś to zapożyczy od nowego AC.

Opublikowano

W trójce już takie rzeczy były, ale fakt, że zawsze to jakieś urozmaicenie.

Opublikowano

da się tu w trakcie gry zmienić porę dnia, bo czasem szlag mnie trafia gdy chcę się gdzieś dostać po cichu a mam środek dnia i muszę tracić czas czekając na noc. :/