Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 52 minuty temu, Josh napisał(a):bardzo nie lubię, kiedy boss ma dwie formy i po zgonie muszę powtarzać również pierwszą, którą przecież już pokonałem i wiem jak sobie z nią radzić Po co?Dla mnie to plus akurat
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dolaczam do spermiarzy kler obskur. Od wczoraj nie moge sie oderwac a mialem tylko sprawdzic o co biega. Gierka zasysa od pierwszych minut swiatem, historia czy postaciami. Spodziewalem sie poziomu greedfalla (ktorego przeszedlem) wiec gierki na 7 ze spora iloscia drewna a dostalem arcydzielo. Pod wzgledem oprawy, MUZYKI czy WALKI. Nie jestem jakims wielkim fanem jrpg ale to co oni tu zrobili z formula to zakrawa o perfekcje (nie gralem w nowe finale wiec nie mam porownania). Zgadzam sie z joshem ze jest to przysoulsowanie formuly turowej walki. Spinka podczas niektorych starc jest olbrzymia a satysfakcja z parry/uniku na ostatnim tchnieniu i wyprowadzenie kontry ubijajacej bossa jest na poziomie pierwszego pokonania smougha i ornsteina te 14 lat temu (ja pierdole xD). Dodatkowo ilosc taktycznych opcji przyprawia o ból głowy, a to wszystko okraszone świetna i wartosciowa eksploracja. Pozdrowienia dla ludzi ktorzy nie maja w co grac w obecnych czasach xD Kapitalny tytul i dla mnie osobiscie mega niespodzianka. Ten rok zapowiada sie niesamowicie napchany swietnymi gierkami (powtorka 2017?)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czy ktoś wierzył, że jeszcze w tej branży wydarzy się takie coś. Chyba nikt.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Szkoda, że te skórki z deluxa mi się nie podobają, bo chciałem im rzucić jeszcze grosza.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 13 minut temu, Bzduras napisał(a):"Copies sold", nie "players engaged" czy inne fikołki Ale w sumie mogliby napisać też o players, to by można było porównać z innymi grami. Porównując z innymi grami z GP day1 wynik dobry, lepiej to chyba tylko miał Starfield, Stalker 2 (i pewnie teraz Obek).Kulturalne komentarze :):)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, LiŚciu napisał(a):To też ma swoje zalety bo przy pierwszej fazie możesz się wypstrykać mocno z itemkow a tak to sobie od nowa zaoszczedzisz.Są tu wcześniejsze sejwy dostępne?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. ktos probowal walczyc z tym opcjonalnym bossem co jest w jaskini zaraz na poczatku mapy swiata? wychodzisz z pierwszej lokacji i jest po lewej taka jama z wykrzyknikiem i napisem "danger"probowalem z 10 razy ale odpuszczam, zabieram mu milimetry zycia, one shotuje kazdego i pewnie trzeba wykonac 200 perfect parry z rzedu. ale znajac zycie zaraz na jutubie bedzie pelno no-hit runow LV1 :)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, Ölschmitz napisał(a):ktos probowal walczyc z tym opcjonalnym bossem co jest w jaskini zaraz na poczatku mapy swiata? wychodzisz z pierwszej lokacji i jest po lewej taka jama z wykrzyknikiem i napisem "danger"probowalem z 10 razy ale odpuszczam, zabieram mu milimetry zycia, one shotuje kazdego i pewnie trzeba wykonac 200 perfect parry z rzedu. ale znajac zycie zaraz na jutubie bedzie pelno no-hit runow LV1 :)Tak, ale odpusciłem na razie. Trzena dokoksić.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na chromatyczne bossy to trza trochę przypakować postacie, żebyś chociaż przeżył te 2-3 hity jak Ci nie wyjdzie parry/unik.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ten taki różowy dziwny kamień? Udało mi się go zrobić, ale dlatego, że dużo pakuję w dmg, trochę mniej w defensywę, bardziej liczę na mój skill w parowaniu Jak będziecie w żółtym lesie, to dokładnie eksplorujcie, bo jest tam ukryty fajny boss. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Rotevil
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 minut temu, Square napisał(a):Są tu wcześniejsze sejwy dostępne?Tak jest recent saves kilka wstecz z pewnością zawsze jest. Raz się zablokowałem przy kamieniach przez skakanie to cyk i 2 min wstecz wczytane.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Oczywście od pierwszego dnia są video jak ktoś to robi od razu, mając dwie postaci na bazowym levelu. Za wiele niespodzianki tam nie znajdziesz, koleś po prostu przez pół godziny udanie paruje i kontruje dosłownie każdy cios. Z każdym levelem robi się oczywiście nieco łatwiej, bo i wyższy atak skraca walkę, i nawet jak jesteśmy na strzała, to jednak trochę tych wskrzeszeń dostajemy w ciągu gry, jest też czar wskrzeszający jak ktoś chce.Ukryta arena jest niedaleko, jest na mapie świata zaznaczona ikoną głowy gestrala. Mimo nazwy, trudno więc przegapić. (Dużo bardziej mnie konfudowało przez dziesiątki godzin, co robi druga ikona niedaleko, przy plaży. Kurde, przecież tam nic nie ma, łażę i łażę, wciskam A wszędzie znając logikę jRPG-ów z PSX-a. Spoiler alert: tam się da dotrzeć dopiero latając)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pamiętacie gdzie i do kogo się szło ze znalezionymi dziennikami? Bo już trochę tego mam, a nie pamiętam kto zbierał dzienniki.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mam nadzieję, że lubicie sadystyczne wyzwania minigierka na plażyŚwietny pomysł ładować coś takiego do gry, w której platforming ssie pytonga. Dawno mi się tak łapy nie spociły.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Po 23 godzinach 1 AKT skończony.To trzeba rozchodzić, albo rozjeździć na rowerku. Poddaje się.Jebane ArcyGOTY.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minuty temu, Josh napisał(a):Mam nadzieję, że lubicie sadystyczne wyzwania minigierka na plażyŚwietny pomysł ładować coś takiego do gry, w której platforming ssie pytonga. Dawno mi się tak łapy nie spociły.To w pierwszej plaży też taki platforming jest, ale jest chujowo zrobiony. Kamera chujowa podąża za postacią to raz, dwa jest ciasno jak chuj i ciężko ogarnąć ten zjebany movement postaci.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No niestety, ale ten element gameplayu zasysa dupę bardziej niż fanki dubajskiej czekolady prosto od dubajskich szejków. Doceniam, że deweloperzy chcieli trochę urozmaicić zadania, ale przy takim sterowaniu nie powinni wrzucać zadań opartych o skakanie. Jeszcze, żeby chociaż nagroda była tego wartamały spoilergacie dla małpy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Kulturalne komentarze :):)Tez gram na Pc dzięki GP, a kupię pudełko. Ale chyba na Xboxa dla odmiany xD Jeszcze nie wiem, bo mam w koszu obie wersje- PS5 i XSX.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czy to normalne ze jestem wlurwiony bo musze isc na grilla do przyjaciol na ktorego jeszcze zostane przez nich odebrany z domku i zawieziony na miejsce... Ja pierdole moglem grac w gierke...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Normalne, takie perełki trafiają się rzadziej niż grill ze znajomymi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 4 minuty temu, wet_willy napisał(a):Czy to normalne ze jestem wlurwiony bo musze isc na grilla do przyjaciol na ktorego jeszcze zostane przez nich odebrany z domku i zawieziony na miejsce... Ja pierdole moglem grac w gierke...U mnie podobnie :C Ale uciekne szybko
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Square Tam na koniec roku masz robote ulatwiona najlepsza gra roku ez zrob tam tylko ankiete na miejsca 2 i 3